*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Απριλίου

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ: Να μην ανησυχούν οι ασθενείς! Κανονικά συνεχίζει η Αιματολογική Κλινική της ΠΑΜΘ!

25 Απριλίου
Με καταλυτική και σωτήρια παρέμβαση ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ ξεκαθάρισε χθες στην Ανοιχτή γραμμή του Xanthi channel ότι με εντολή του επιστρέφει άρον άρον η γιατρός στη θέση της
Με καταλυτική παρέμβαση στο θέμα που προέκυψε μετά την επιστολή του διευθυντή της στα ΜΜΕ και την αγωνία εκατοντάδων ασθενών σε όλη την Περιφέρεια και όχι μόνο, ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Ευστράτιος Πλωμαρίτης ξεκαθάρισε χθες το μεσημέρι στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου μέσα από το Xanthi channel ότι συνεχίζει κανονικά την λειτουργία της, η  Αιματολογική Κλινική της Περιφέρειας ΑΜΘ ενώ με εντολή του επιστρέφει σήμερα - αύριο στη θέση της η γιατρός που μετατέθηκε, αφήνοντας μάλιστα αιχμές ότι ζήτησε να «αποσπαστεί» σε άλλο Νοσοκομείο, εξ’ αιτίας της κακής συνεργασίας της με  τον νυν διευθυντή της Αιματολογικής κλινικής.
«Οι κλινικές δεν κλείνουν με επιστολή των διευθυντών τους», τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα συνεχάρη και ευχαρίστησε τον ανώνυμο δωρητή της μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (σ.σ. Πρόσφερε ένα εκατομμύριο Ευρώ), μιλώντας για τεράστια προσφορά στην Θράκη και στην πατρίδα)!

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μιλώντας με τον Πάνο Παπαδόπουλο στην Ανοιχτή γραμμή του Xanthi channel ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Ευστράτιος Πλωμαρίτης για την Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, τόνισε τα παρακάτω:
«Επαναλαμβάνω αυτό που σας είπα προηγουμένως και στο τηλέφωνο…Οι κλινικές δεν κλείνουν επειδή ένας διευθυντής βγάζει μία ανακοίνωση ή ένα έγγραφο και το στέλνει δεξιά κι αριστερά, λέγοντας ότι κλείνει η κλινική. Η Αιματολογική κλινική λοιπόν θα συνεχίσει την λειτουργία της, ο συγκεκριμένος ο διευθυντής θα πρέπει να φροντίσει να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον για όλους τους εργαζόμενους για να μη ζητάνε οι εργαζόμενοι να φύγουνε και εγώ σαν διοικητής της 4ης ΥΠΕ θα επαναφέρω τη γιατρό μέχρι της 31 Αυγούστου στο νοσοκομείο για να δώσω την ευκαιρία στο νοσοκομείο να διαχειριστεί το θέμα της αντικατάστασης της. Αύριο (Τετάρτη 25 Απριλίου) λοιπόν η γιατρός ή μεθαύριο (Πέμπτη 26 Απριλίου) το αργότερο μόλις πάρει το χαρτί, θα είναι στην Αλεξανδρούπολη. Να το ακούσουνε οι άνθρωποι να μην ανησυχούν και οι διευθυντές το επαναλαμβάνω καλά κάνουν και διαμαρτύρονται και λένε τα παράπονα τους, αλλά έχουν μία υποχρέωση να διαχειρίζονται με σεβασμό το ανθρώπινο δυναμικό!».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ!
Επίσης σε σχετική ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου πως σχολιάζει την δωρεά του ενός εκατομμυρίου ευρώ από τον άγνωστο ευεργέτη για την κατασκευή μονάδας τεχνητού νεφρού, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ κ.Πλωμαρίτης τόνισε τα εξής:
«Στις δύσκολες μέρες που έχουμε και την στενότητα την οικονομική στην οποία βρίσκεται η χώρα, και το εθνικό σύστημα υγείας κάθε τέτοια προσφορά είναι ευπρόσδεκτη, μας χαροποιεί, μας συγκινεί εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας και στους ανώτερους  και στους επώνυμους δωρητές. Τώρα μιλώντας για την περιοχή της ΑΜΘ είναι γνωστό ότι στην Κομοτηνή θα χτιστεί ένα καινούργιο νοσοκομείο από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, και ευχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες προς τους δωρητές».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »