*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ ο Αλέξης Νταμπουρατζής, τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ...

25 Απριλίου
Ο Κώστας Παπαβραμίδης… «σαλπάρει» τα σκάφη του από τη Μύκονο, στη Ρόδο και στη Θάσο!
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
…οι κλινικές δεν κλείνουν επειδή ένας διευθυντής βγάζει μία ανακοίνωση ή ένα έγγραφο και το στέλνει δεξιά κι αριστερά, λέγοντας ότι κλείνει η κλινική. Η κλινική λοιπόν θα συνεχίσει την λειτουργία της, ο συγκεκριμένος ο διευθυντής θα πρέπει να φροντίσει να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον για όλους τους εργαζόμενους για να μη ζητάνε οι εργαζόμενοι να φύγουνε.
(Ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Ευστράτιος Πλωμαρίτης στην Ανοιχτή γραμμή του Πάνου Παπαδόπουλου)
-Τον… «έσφαξε» (!) με το… βαμβάκι τον διευθυντή…!
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Πώς να κρατήσει κανείς φίλους όταν μια ζωή έμαθε να το παίζει σε…διπλά και τριπλά ταμπλό;
Ο λόγος φυσικά (και για μια ακόμη φορά) για τον Κώστα Ζαγναφέρη!
Το κακό είναι ότι γι’ αυτόν το λόγο έχασε από τον Τσαλίδη, γι’ αυτόν το λόγο έχασε ακόμη κι από τον Μέτιο και γι’ αυτόν τον λόγο αν κατέβει με σταυρό θα…ξαναχάσει!
(O Πάνος Παπαδόπουλος στο Πολιτικό Καφενείο)
-Και το κακό είναι ότι απτόητος συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Την πολυαγαπημένη του Μητέρα έχασε ο γνωστός πολιτικός μηχανικός Βασίλης Γιαννώτας.
Η κηδεία της έγινε χθες στις 11.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων 12 Αποστόλων.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια, γιατί ξέρω πόσο δεμένος ήταν ο Βασίλης με την μάνα του, την οποία υπεραγαπούσε.
……
*Δεν είδα τον Ανέστη Αντωνιάδη να σχολιάζει τα θετικά για την ΔΗ.ΣΥ. εκλογικά αποτελέσματα στις εκλογές στο ΓΕΩΤΕΕ! Γιατί; Επειδή πανηγύρισε την δεύτερη θέση ο «κολλητός» της Φώφης, Παύλος Χρηστίδης;
……
*Έναν νέο κύκλο νυχτερινών συνεντεύξεων και εκπομπών ξεκινάει το Xanthi channel από τον ερχόμενο μήνα.
Πρώτος φιλοξενούμενος ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που για πρώτη φορά θα μιλήσει και θα δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για μια σειρά καυτών ερωτημάτων που θα του τεθούν, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.
……
*Ο πρώην αγαπημένος «δημοσιογράφος» του ΓΑΠ, του Σωκράτη Ξυνίδη, του Αχιλλέα Τσαρτσάρα και του μεγάλο-επενδυτή κ.Ξανθούλη που θα έλυνε το θέμα της… ανεργίας στο Νομό Ξάνθης με την επένδυση μαμούθ που θα λειτουργούσε στη Ξάνθη, διαπιστώνω ότι και επίσημα πλέον αφού έγινε «ανταποκριτής» της Κρατικής  ΕΡΤ3, έγινε και ανταποκριτής του… Xanthi Left.
-Συγχαρητήρια στον κ.Giannis. Σιδηρόπουλο για την… προαγωγή! Και σ’ ανώτερα…

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ!
ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ: Από 25 έως 27 Απριλίου οι υποψηφιότητες για τις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου
Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης ενημερώνει τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης, ότι από 25 έως 27 Απριλίου 2018, κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 17:00-19:00 στα γραφεία της παράταξης επί της οδού Περγάμου αρ. 1, η αρμόδια εφορευτική επιτροπή, σύμφωνα με τις διατάξεις της εγκυκλίου, για τις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018, θα δέχεται τις υποψηφιότητες για τις θέσεις:
-Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης (Ν.Ο.).
-Μελών των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών (ΝΟ.Δ.Ε.)
-Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.)
-Μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.)
-Συνέδρων που θα συμμετέχουν στα δύο επόμενα τακτικά Συνέδρια.
και θα παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία απαιτείται για τη συμμετοχή στις παραπάνω εκλογές.
-Σημειώνω ότι υποψήφιος για μέλος κατεβαίνει οριστικά ο γραμματέας Μιχάλης Πατεράκης, ενώ την κάθοδό του στις εκλογές αποκάλυψε και ο Αλέξης Νταμπουρατζής, επίλεκτο μέλος της παράταξης της Ν.Δ.
-Αντίθετα δεν θα είναι υποψήφιος ο φαρμακοποιός Πάτροκλος Γάντζος.

Πρώτη η Ν.Δ., δεύτερη η ΔΗ.ΣΥ. στις εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ!
Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 οι εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης (Διοικητικού Συμβουλίου, Διοικουσών Επιτροπών Παραρτημάτων και Συνέλευσης Αντιπροσώπων των Κλάδων) στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.).
Οι εκλογές διεξήχθησαν σε 66 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια και αφορούσαν το σύνολο των γεωτεχνικών της χώρας, δηλαδή όλους τους γεωπόνους, δασολόγους, γεωλόγους, κτηνιάτρους και ιχθυολόγους με την Νέα Δημοκρατία να έρχεται πρώτη με 44.3% και δεύτερη την Δημοκρατική συμπαράταξη με 21.2% που έκανε…ανατροπή και πήρε τη θέση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ (Γεωτεχνική Ενωτική Κίνηση) που ήρθε 3η με ποσοστό μόλις 14.5%
Αναλυτικότερα για το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβαν:
Δ.Α.Κ.Ε. ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ 2.169 (44,3 %)
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ 1.040 (21,2 %)
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 712 (14,5 %)
Το σχόλιο του Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, για τα αποτελέσματα του ΓΕΩΤΕΕ
«Οι καλύτερες δημοσκοπήσεις είναι οι εκλογές. Και το εκλογικό αποτέλεσμα στο ΓΕΩΤΕΕ δείχνει ότι η συλλογική δουλειά, η σύνθεση δυνάμεων, ο συνδυασμός νέας γενιάς και εμπειρίας δίνει αποτελέσματα.
Η δεύτερη θέση της ΔΗ.ΣΥ είναι μόνο η αρχή.
Συγχαρητήρια σε όλους! Προχωράμε!»
Οι Τοξότες Ξάνθης θα συνδεθούν σιδηροδρομικά με το λιμένα της Καβάλας!
Στο στάδιο της οριστικής ανάθεσης της μελέτης από την ΕΡΓΟΣΕ βρίσκονται το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης του λιμένα ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β’ της Καβάλας με τους Τοξότες Ξάνθης.
Αυτό προκύπτει από τη συνάντηση των βουλευτών Καβάλας Κώστα Μορφίδη και Γιώργου Παπαφιλίππου, με το Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Θανάση Βούρδα. Σύμφωνα με το Κόκκινο Καβάλας, Οι δύο βουλευτές ενημερώθηκαν για το στάδιο υλοποίησης της σιδηροδρομικής σύνδεσης του εμπορικού λιμανιού της Καβάλας, Φίλιππος Β’ με τους Τοξότες καθώς και για τη φάση της μελέτης κατασκευής Εμπορευματικού Κέντρου στο λιμάνι.
Σε πόσα χρόνια θα γίνει εφικτή η σύνδεση; Είναι μια ερώτηση στην οποία κανείς δεν μπορεί να απαντήσει! Ούτε ο «γαλάζιος» κύριος  Φίλιππας Τσαλίδης!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »