*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Μήπως τελικά ο καλύτερος αβανταδόρος του Δημαρχόπουλου λέγεται...Φανουράκης;

18 Απριλίου
Φερτούν την επόμενη φορά θέλω να φέρεις στο Δροσερό και να βραβεύσεις τον Φανουράκη! Να τον «πληρώναμε», τέτοια καλή διαφήμιση δεν θα μας έκανε…!
……………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Βρε τον Τσέπελη! Από δω το πάει, από κει το πάει… Τον Κοντό επιχειρεί και πάλι να καλοπιάσει μην τα… «ξαναπάρει» κάποια στιγμή μαζί του και τότε είναι που δεν το «σώζει» τίποτα! Για να μην ξαναθυμίζω στον αχάριστο Τσέπελη ως Υπουργός πόσο τον βοήθησε ο Κοντός.
Κι έχει και το θράσος να ζητάει και τα ρέστα από πάνω!!!).
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Να «θυμίσω» πάλι στον Τσέπελη εκείνη την παλιά ιστορία με τις καταγγελίες που του είχε κάνει ο Αμανατίδης από το Εύμοιρο;
……………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Τελικά πρέπει να «πείραξε» ιδιαίτερα τα γνωστά πολιτικά –και όχι μόνο- κατεστημένα της Αν. Μακεδονίας και της Θράκης ο Χρήστος Μέτιος! Βγήκε ο Αυγενάκης και μίλησε για αποστάσεις που θα κρατήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από δελφίνους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του επόμενου χρόνου, ατάκα βγήκαν οι «επικριτές» του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και το προσωποποίησαν αμέσως αναφέροντάς το μάλιστα και ως «άδειασμα» Αυγενάκη κατά… Μέτιου!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Πέτρο Ούτση και Μιχάλη Αμοιρίδη, για σας χτυπάει η καμπάνα, οπότε και οφείλετε να… τους απαντήσετε!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Του το ‘πα του Φανουράκη. Θέλεις κάτι να «κάνεις»; Κράτα το μυστικό μέχρι να… γίνει και μετά ξεφωνίζεις!
……
*Ξεφούρνισε λοιπόν πάλι στο Σταύρο ότι «θα κλείσει η Τράπεζα Πειραιώς τη θυρίδα της στη Σταυρούπολη στις 30/6», καταγγέλλοντας τον Δήμαρχο Ξάνθης που την κράτησε ανοιχτή από τις 18 Φεβρουαρίου 2018 που είχε αποφασίσει η διοίκηση να κλείσει…
Και τελικά τι κατάφεραν και οι δυο μαζί;
-Να ξαναπάει στην Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ο Δημαρχόπουλος μετά την καταπέλτη επιστολή που της είχε στείλει στις 7 Φεβρουαρίου και να πάρει την διαβεβαίωσή ότι το…κατάστημα θα συνεχίσει δις την εβδομάδα να λειτουργεί κανονικά!
……
*Και το κακό δεν είναι ότι ο Φανουράκης πήρε στο λαιμό του για μια ακόμη φορά τον Σταύρο, αλλά πήρε στο λαιμό του και τον… Ζαγναφέρη, που την Δευτέρα στην Ανοιχτή γραμμή, επίσης «πανηγύριζε» κατά του Δημαρχόπουλου ότι…
-Κλείνει η θυρίδα στις 30/6 και χθες… με διαβεβαίωνε ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί, μετά την παρέμβασή του στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή, όπως τον διαβεβαίωσε στέλεχος της Τράπεζας!
Κι άντε βγάλτε εσείς το συμπέρασμα… αφού το μόνο που κατάφεραν τελικά όλοι μαζί ήταν και πάλι να κάνουν… ΥΠΕΡπολιτικό και ΥΠΕΡδήμαρχο τον Δημαρχόπουλο!
(σ.σ. Αλήθεια ο Σταυρουπολίτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης, τι ενέργειες έκανε επ αυτού; Όπως και ο παραΣΥΡΙΖΑ βεβαίως;)


Συνάντηση με το ΔΣ των αστυνομικών υπαλλήλων
Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των βουλευτών Ξάνθης και του συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ  με το προεδρείο των αστυνομικών υπαλλήλων.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που σήμερα αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθνση Ξάνθης και έγινε πλήρης ενημέρωση για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν.
Συμφωνήθηκε η συνεχής συνεργασία όλων των πλευρών και η άμεση παρέμβαση σε κεντρικό επίπεδο ώστε να βρεθούν γρήγορα και άμεσα λύσεις.
Xanthileft
Τουρκικά αεροσκάφη παρενόχλησαν πάνω από τη Ρω το Σινούκ που μετέφερε τον Τσίπρα
Παρενόχληση από δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη δέχθηκε το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρωθυπουργό από τη Ρω στη Ρόδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πτήσης από την Ρω στη Ρόδο τα δύο τουρκικά μαχητικά που πετούσαν στα 10.000 πόδια ζήτησε τα στοιχεία πτήσης από τον πιλότο του ελληνικού ελικοπτέρου που εκείνη την ώρα πετούσε στα 1.500 πόδια.
Ο πιλότος ενημέρωσε άμεσα τον Πρωθυπουργό και τον ΑΓΕΕΘΑ και αμέσως έσπευσαν στο σημείο, πετώντας στα 20.000 πόδια εντός του ελληνικού εναερίου χώρου, δύο ελληνικά μαχητικά ενώ τα τουρκικά αεροσκάφη έφυγαν ανατολικά.
Την εμφάνιση και αναχώρηση των τουρκικών μαχητικών παρακολούθησαν μέσα από το Σινούκ ο Πρωθυπουργός και ο ΑΓΕΕΘΑ.
Χαστούκι στην Τουρκία από την Κομισιόν! Δεν σέβονται τίποτα, έχουν καταλύσει τα πάντα!
Χαστούκι στην Τουρκία από την Κομισιόν! Ιδιαίτερη αναφορά στις εντάσεις στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και στην ανησυχία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την κράτηση πολιτών της ΕΕ και των Ελλήνων στρατιωτικών, κάνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ετήσια έκθεσή της για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας που δόθηκε την Τρίτη στη δημοσιότητα.
Η έκθεση της Επιτροπής κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις εντάσεις στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, υπογραμμίζοντας ότι «δεν ευνοούν τις σχέσεις καλής γειτονίας και υπονομεύουν την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια».
«Οι διμερείς σχέσεις με αρκετά κράτη-μέλη της ΕΕ επιδεινώθηκαν, περιλαμβανομένης ενίοτε επιθετικής και απαράδεκτης ρητορικής»
Στην έκθεση θίγεται επίσης το ζήτημα της απελευθέρωσης όλων των φυλακισμένων δημοσιογράφων, θίγονται θέματα δικαιοσύνης, εξουσίας, ζητείται να σταματήσει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που ισχύει από το πραξικόπημα, καταπάτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων, σεβασμού στο Συνταγματικό Δικαστήριο, ανεξαρτησία της δικαιοσύνης...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »