*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Σήμερα Πέμπτη (19.00) τα εγκαίνια του Pera Pab!

26 Απριλίου
*Σήμερα στις 19.00 γίνονται τα επίσημα εγκαίνια του Pera Pab στην Π. Πόλη, ένα καφέ μπαρ που λειτουργεί ήδη με μεγάλη επιτυχία και το δικό του κοινό από τον Φλεβάρη στην πόλη μας με επιχειρηματία μουσουλμάνο επενδυτή που έχει παρόμοιο μαγαζί και στο Βόσπορο. Το μαγαζί είναι υπέροχο και έχει εκπληκτικό ντεκόρ, αφού το διακόσμησε όπως λένε οι πληροφορίες μου, φοβερός διακοσμητής από το εξωτερικό.
Καλές δουλειές.
……
*Άλλο ένα διήμερο live εμφανίσεών τους ανακοίνωσαν χθες οι τρείς Ξανθιώτες καλλιτέχνες, ο τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης και οι μουσικοί του Μάριος Κιοσσές (στα πλήκτρα) και Γιάννης Αντωνίου (σάζι και μπουζούκι).
-Έτσι λοιπόν, μετά το γνωστό και πολυδιαφημιζόμενό τους live αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου στο δημοφιλές Ελληνάδικο της Ξάνθης το «ΚΥΤΤΑΡΟ», την Δευτέρα 30 Απριλίου ακολουθεί ακόμη μια εμφάνισή τους στη Θάσο και συγκεκριμένα στο «Bella Vista»!
……
*Μετά από πολύ καιρό, ο ταλαντούχος Ξανθιώτης τραγουδιστής και μουσικός Αντώνης Χειμωνίδης, «έπιασε» ξανά την κιθάρα του και έκανε ένα «cover» και μια πολύ καλή διασκευή του γνωστού τραγουδιού «φώναξέ με» του Ηλία Βρεττού!
-Μάλιστα ο Αντώνης «ανέβασε» και το σχετικό βιντεάκι στο Facebook για να «εισπράξει» δεκάδες likes αλλά και πολύ καλά σχόλια από τους θαυμαστές του!
-Συγχαρητήρια Αντώνη και πάντα να δημιουργείς!...
……..
*Συνεχίζει το επιτυχημένο σερί των live του το Ελληνάδικο «Σκιές» στη Διομήδεια Ξάνθης και αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου στις 23:00 υποδέχεται τους τραγουδιστές Τάσο Καττή και Σοφία Πανή, για μια υπέροχη βραδιά γεμάτη Ελληνική μουσική!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 694 276 8925 ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/ellinadiko.skies.
……
*Εντωμεταξύ, το Ξανθιώτικο καλλιτεχνικό μουσικό συγκρότημα «Ντιριντάχτα», Ανδρέας Μυγδαλάς, Φίλιππος Δομνίδης και Γιάννης Γαβριηλίδης, μετά το τελευταίο live τους ανήμερα του ΠΑΣΧΑ στην ταβέρνα «Το Κτήμα» στην Ξάνθη, καταστρώνουν τα σχέδιά τους και τα πλάνα τους για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους!
-Μάλιστα πρόσφατα εθεάθησαν οι τρείς τους για ούζο σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας να συζητάνε για τα… παραπάνω αναζητώντας παράλληλα και τη… γυναικεία φωνή που θα πλαισιώσει το συγκρότημά τους και την καλοκαιρινή περιοδεία τους!
……

*Και ενώ η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου περιμένει με αγωνία το δεύτερο Live της το Σάββατο 5 Μαϊου στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, από την περασμένη Δευτέρα 23 Απριλίου ξαναβρίσκεται στη Γλυφάδα όπου συνάντησε την φίλη της Αθηνά την οποία όχι μόνο ενημέρωσε για την μεγάλη επιτυχία που είχε η πρώτη εμφάνισή της στο ΚΥΤΤΑΡΟ, αλλά και να την προσκαλέσει το Σάββατο 5 Μαϊου να έρθει στην Ξάνθη για να την απολαύσει από κοντά στο δεύτερο live της στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Πόλης μας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »