*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Μαρτίου

Μεγάλη κοσμοσυρροή το βράδυ της Δευτέρας στην ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη στη Ξάνθη (πολλές φώτο)

12 Μαρτίου























Παρουσία πολύ κόσμου, η  Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης το βράδυ της Δευτέρας 12 Μαρτίου διοργάνωσε πολιτική ομιλία με θέμα : «Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το σχέδιο για να οδηγήσουμε την Ελλάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει. »  με ομιλητή τον  κ. Κωστή Χατζηδάκη, π. Υπουργό,  Αντιπρόεδρο της  ΝΔ και Βουλευτή Β΄ Αθηνών στο Ξενοδοχείο  Ζ Palace.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με συνέντευξη τύπου του πρώην Υπουργού για την σημερινή πολιτική κατάσταση, προβολή βίντεο με τίτλο, «Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία», καλωσόρισμα του κόσμου και χαιρετισμού από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο κλπ
Tελευταίος μίλησε ο Κωστής Χατζηδάκηςπου χειροκροτήθηκε θερμά απο όλους τους παρισταμένους.
Μελανό σημείο της εκδήλωσης o χαιρετισμός του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου που προκάλεσε την δυσφορία όλων για την πολυλογία της και την επανάληψη των ίδιων πραγμάτων, κάθε φορά που ο συγκεκριμένος ομιλητής παίρνει το μικρόφωνο…Πάντα τα ίδια και τα ίδια!!!
Πάλι καλά που δεν ακούστηκαν εκτός από τους ψιθύρους πιο έντονες οι αποδοκιμασίες και κακώς το Προεδρείο δεν τον διέκοψε...
Στην ομιλία του ο Κωστής Χατζηδάκης εξέφρασε την πεποίθηση πως όλοι στη ΝΔ είναι αποφασισμένοι να κάνουν το χρέος τους απέναντι στη χώρα και όπως είπε, «είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με πρόγραμμα και σχέδιο, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
«Είμαστε το κόμμα της αλήθειας, δεν τάζουμε ούτε γεφύρια, ούτε ποτάμια, μένουμε πιστοί σε αυτό που ζητούν οι πολίτες, να μην τους κοροϊδεύουμε», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως η ΝΔ είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα που απευθύνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να υπάρξει οικονομική ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως μόνο με τη ΝΔ μπορεί να υπάρξουν καινούργιες δουλειές να χτυπηθεί η ανεργία και ο τόπος να δει πραγματική ανάπτυξη.
Βασικός στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η υπεράσπιση της μέσης ελληνικής οικογένειας, και ακόμα περισσότερο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Και θεωρούμε ότι εμείς έχουμε την πιο αποτελεσματική πολιτική για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Για τον πολύ απλό λόγο ότι μόνο με τη Νέα Δημοκρατία, μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορεί να μπει μπροστά η μηχανή της οικονομίας, μπορούν να γίνουν νέες επενδύσεις, μπορεί να ανοίξουν καινούριες δουλειές, μπορούν να υπάρξουν νέες εισφορές για τα ασφαλιστικά ταμεία και πόροι για ουσιαστική κοινωνική πολιτική για αυτούς που την έχουν ανάγκη.  
Το μήνυμα που έχουμε στείλει, ως κόμμα, σε όλους τους Έλληνες πολίτες είναι ότι προχωράμε μπροστά με το βλέμμα στο μέλλον. Προφανώς το θεμέλιο αυτής της προσπάθειας είναι η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας, που είναι σήμερα περισσότερο δεδομένη παρά ποτέ. Ζω τη Νέα Δημοκρατία από τότε που ήμουν 18 χρονών. Και έχω συνεργαστεί διαδοχικά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Μιλτιάδη Έβερτ, τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ξέρω, λοιπόν, πολύ καλά, παλιά και καινούρια στελέχη. Ξέρω, επίσης, τους αγώνες των παλιών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι σήμερα εδώ αγωνιστές σε όλα τα επίπεδα που έχουν χτίσει αυτή την παράταξη και την έχουν κρατήσει όρθια μέσα σε πολλές δυσκολίες. Και δεν είναι μόνο ότι τους τιμούμε. Πάντοτε τους χρειαζόμαστε και πάντοτε θα τους χρειαζόμαστε. Για αυτά που μπορούν να προσφέρουν και στο μέλλον.
Την ίδια στιγμή όμως, όπως συμβαίνει και σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, η Νέα Δημοκρατία προχωρεί μπροστά σε μια ανανέωση με ποιότητα. Για να αλλάξουμε την Ελλάδα πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς. Αυτό ήταν το παλιό μας σύνθημα στην ΟΝΝΕΔ. Και είναι ένα μήνυμα που παραμένει πάντοτε επίκαιρο.
Κυρίες και κύριοι, ας είμαστε ειλικρινείς. Όπως πορεύεται σήμερα η Ελλάδα, ο κίνδυνος δεν είναι απλώς να παραμείνει για πολλά χρόνια σε αυτή την κατάσταση. Να σέρνεται, δηλαδή, χωρίς ελπίδα. Ο πραγματικός κίνδυνος για την Ελλάδα είναι να ακολουθήσει μια πορεία που θα την οδηγεί από το κακό στο χειρότερο. Κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Σήμερα ενώ δίνουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επενδύοντας στους νέους, αυτοί φεύγουν από τη χώρα κατά δεκάδες χιλιάδες. Και μένουμε έτσι με μια κοινωνία που γηράσκει. Αν συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση, η χώρα μας δεν θα έχει πια τη δυνατότητα να σηκώσει κεφάλι. Διότι θα προσπαθούμε να περάσουμε σε μια Ελλάδα της παραγωγής χωρίς παραγωγικές δυνάμεις. Διότι η παράνοια του λαϊκισμού μπορεί να συνεχίσει να κρατάει τους παραγωγικούς Έλληνες εξόριστους στο εξωτερικό.
Επιχειρούμε, λοιπόν, να κάνουμε τη διαφορά. Ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα. Χτίζουμε ένα κόμμα που θα οικοδομήσει την Ελλάδα που αξίζουμε όλοι μας.
Είμαστε το κόμμα στο οποίο μπορεί να ακουμπήσει η Ελλάδα.
Άρα, η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές είναι πολύ πιο μεγάλης σημασίας απ’ ότι ακόμη και πολλοί από εμάς ενδεχομένως νομίζουμε. Είναι βασική προϋπόθεση για να μπορέσει αυτή η χώρα μας να επιβιώσει. Να έχει μέλλον. Να μην μαραζώσει τιμωρημένη από τον ίδιο της τον εαυτό. Να μην ηττηθεί οριστικά από τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία.
Εμείς λοιπόν τι μήνυμα στέλνουμε σήμερα από εδώ; Ότι έχουμε δουλέψει σκληρά και έχουμε κάνει την αναγκαία προετοιμασία. Και ναι, είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα. Είμαστε έτοιμοι, όχι μόνο να κερδίσουμε τις εκλογές, αλλά να οδηγήσουμε τη χώρα μας σε μια νέα εποχή.
Και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε γιατί αρχηγός σε αυτή την προσπάθεια είναι ο πρόεδρός μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ένας πολιτικός με γνώσεις. Με ικανότητες. Με αποτελεσματικότητα. Με αληθινό πατριωτισμό.
Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε, διότι σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλετε όλοι εσείς, παλιά και καινούρια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Παρόντες στην εκδήλωση πλην των ομιλητών, ο βουλευτής Έβρου κ.Δημοσχάκης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαλτούρος, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Παυλακάκης, ο πολιτευτής του κόμματος Τριαντάφυλλος Πετεινίδης, ο πολιτευτής Κώστας Μαλάκης, οι πολιτευτές Ακήφογλου Μπιρόλ και Ιρφάν Χατζηγκενέ, οι Δήμαρχοι Ξάνθης, Τοπείρου και Αβδήρων, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη, η πρώην Δήμαρχος Εύα Τσακίρη, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης και πολλά επώνυμα στελέχη και εκπρόσωποι φορέων, όπως ο πρώην Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Σωτήρης Τσιακίρογλου, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελος Μπεμπεκίδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρώην αντιδήμαρχος Χασάν Ογλού Φερτούν, ο Περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπούτος, η δικηγόρος και πρώην Αντιδήμαρχος Δέσποινα Παρτσαλίδου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης με τον δημοτικό σύμβουλο Χασάν Ογλού Ορχάν, ο δικηγόρος Περιστέρης Μαλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Κυριακίδης, ο πολιτευτής της ΝΔ. Ν. Καβάλας κ.Λαζαρίδης, ο δικηγόρος Κώστας Κουρτίδης, ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Θωμάς Ηλιάδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Ηλιάδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος κ.ά. 
Οι φωτογραφίες μιλάνε άλλωστε μόνες τους. 





















Share this

Related Posts

Previous
Next Post »