*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαρτίου

Τραπέζι του Λεύκιππου στους κυπελλούχους! Σήκωσέ το, το τιμημένο ! Δεν μπορώ Δεν μπορώ να περιμένω!

18 Μαρτίου



Με ένα μοναδικό τραπέζι στη Ξανθίππη, χορηγό της ομάδας, η ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης πανηγύρισε τον θρίαμβό της με τον δικό της τρόπο το βράδυ της Κυριακής, θέλοντας να ευχαριστήσει και τους παίχτες της για την μεγάλη χαρά που χάρισαν στον Ξανθιώτικο λαό και στους ίδιους.
Εκτός από τον προπονητικό team, τους παίχτες, την διοίκηση και τον Πρόεδρο του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίο Σαββίδη που δεν έκρυβε την ευτυχία που ο ένας στόχος επιτεύχθηκες και απομένει πλέον ο τίτλος και η άνοδος της ομάδας στη Γ’ Ενικής, το τραπέζι τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης αλλά και ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Μιχάλης Λομβαρδέας.
-Σήκωσέ το τιμημένο, δεν μπορώ να περιμένω! Και φυσικά εννοείται, το κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ πέρασε από όλα τα τραπέζια και το σήκωσαν όλη με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, τιμή και χαρά! 
Αφιερώνοντάς το άπαντες φυσικά στον Πρόεδρο που οτι είπε απο την αρχή της ίδρυσης της ομάδας, το υλοποιεί και ξανά προς την...δόξα τραβά! 
"Μ"

 Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Xanthi channel της Δευτέρας 19 Μαρτίου (21.00) οι δηλώσεις του Προέδρου του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίου Σαββίδη.




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »