*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε…. Υπέροχα! Χαμός στο πάρτι του ΚΥΤΤΑΡΟ ελληνάδικο στην Γιορτή της Γυναίκας

13 Μαρτίου
*Χαμός και πανικός έγινε την περασμένη Πέμπτη 8 Μαρτίου το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ για την special βραδιά «Ladies Night» που διοργάνωσε το δημοφιλές Ελληνάδικο της Ξάνθης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας!
-Οι γυναικο-παρέες γέμισαν από νωρίς το ΚΥΤΤΑΡΟ και διασκέδασαν με την ψυχή τους χορεύοντας μάλιστα και… ζεϊμπέκικα, αφού είχαν την… τιμητική τους!
……
*Special guest star dancer την Πέμπτη το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ ήταν ο τρομερός χορευτής Βαγγέλης ο οποίος χόρευε ημίγυμνος πάνω στο bar του Ελληνάδικου ξεσηκώνοντας όλο τον γυναικείο πληθυσμό!!!
……
*DJ της βραδιάς στη «Ladies Night» την Πέμπτη το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την εκπληκτική TZO STAV η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς είχε στο πλευρό της για… βοηθό, όχι την κολλητή της Θωμαή Ψάλτη όπως μα έχει συνηθίσει, αλλά τον τρομερό Τάκη Αλεξούδα!
……
*Τρομερή κοσμοσυρροή όμως σημειώθηκε, την περασμένη Πέμπτη 8 Μαρτίου το βράδυ, για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ», όπου ο ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης και η μπάντα του, Μάριος Κιοσσές και Γιάννης Γαβριηλίδης, επέστρεψαν δριμύτεροι ειδικά για αυτή την ειδική βραδιά!
……
*Το μεγάλο και μάλιστα «διπλό μπαμ» έκανε όμως την περασμένη Κυριακή το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ με τον Θόδωρο Παούνη και τον Νίκο Χατζάκη, δυο τραγουδιστές ιδιαίτερα αγαπητούς στην Ξάνθη, τους οποίους «έφερε» για άλλη μια φορά ο Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης ο οποίος είναι και κουμπάρος με τον Παούνη!
-Στη φωτογραφία που δημοσιεύω, ο Δημήτρης με τον κουμπάρο του Θόδωρο Παούνη, τον Νίκο Χατζάκη αλλά και τον Μπάμπη Δαργανάκη λίγη ώρα πριν το επιτυχημένο live!
……
*Το Σάββατο 10 Μαρτίου το βράδυ στο Κέντρο «Διογένης» στην Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ηρακλή Νέου Ζυγού, ο οποίος ομολογουμένως ήταν πολύ επιτυχημένος!
……
*Guest stars της βραδιάς στο χορό του Ηρακλή Νέου Ζυγού το Σάββατο στον «Διογένη», ήταν οι τρομεροί «Ντιριντάχτα», το φοβερό Ξανθιώτικο συγκρότημα με τους Φίλιππο Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη, τον τρομερό μπουζουξή – μπαλαντέρ άλλοτε του Κουμουλίδη και άλλοτε δικό τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »