*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Μαρτίου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΙΑΤΙΠΗΣ Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ το Σάββατο 10 Μαρτίου. Εκλογή νέας ΝΟΔΕ στις 13 Μαΐου

13 Μαρτίου
Νομαρχιακή Συνέλευση μελών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο “Hotel Ζ-Palace” (Τέρμα Γεωργίου Κονδύλη, Ξάνθη), η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης, παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού της Παράταξης, κ. Κονταδάκη Στέλιου, του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού, Αξιολόγησης κ. Βλαχοκώστα Χρήστου και του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Άνθιμου Αμανατίδη.
Η εκδήλωση που ήταν καθαρά κομματική και είχε ως θέμα κυρίως τις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή νέας ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης στις 13 Μαΐου.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος  ενώ τοποθετήθηκαν και πολλά μέλη της ΝΟΣ Ξάνθης. Σε αυτήν ανήγγειλε επίσης την κάθοδό του στις εκλογές της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης στις 13 Μαΐου -με τους συνεργάτες του και φυσικά και τον γραμματέα του κόμματος Μιχάλη Πατεράκη- ο νυν Πρόεδρος Νίκος Κιατίπης.
Στις δηλώσεις του στο Xanthi channel ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Κονταδάκης Στέλιος ανέφερε μεταξύ των άλλων τα εξής:
«Καλώς σας βρήκα στην Ξάνθη, θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου, αισθάνομαι ιδιαίτερα τιμή και χαρά που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σε φίλους και μέλη της ΝΔ της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ξάνθης. Eίμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσέλευση του κόσμου, εξεπλάγην και από το πλήθος του κόσμου αλλά και από την ποιότητα του κόσμου και αυτό φάνηκε και στα ερωτήματα τα οποία μου ετέθησαν, φάνηκε και στο διάλογο ο οποίος επακολούθησε, ήταν ένας εποικοδομητικότατος διάλογος, που πήγε την συζήτηση ένα βήμα παρά πέρα, ένα βήμα παραπάνω απόψε.
Τα θέματα που τέθηκαν ήταν επικοινωνιακά και ποικίλου περιεχομένου, περισσότερο ασχοληθήκαμε με τα οργανωτικά θέματα, και ως γραμματέας και καθ ύλην αρμόδιος για τα οργανωτικά, παρουσίασα τον νέο κανονισμό περιφερειακής οργάνωσης στα μέλη μας.
Επέστησα  την προσοχή όλων των μελών, στο να βρίσκονται σε εκλογική ετοιμότητα, έθεσα σε εκλογικό συναγερμό, να μου επιτραπεί ο όρος, τις οργανώσεις ούτως ώστε οποτεδήποτε κι αν προκηρυχθούν εκλογές να αιφνιδιάσουμε ως οργανώσεις των πολιτικών μας αντιπάλων και να μην αιφνιδιαστούμε!
Με τον ύψιστο μάλιστα βαθμό ετοιμότητας στον οποίο πιστεύω ότι βρίσκονται όλες οι οργανώσεις μας. Το αποτέλεσμα αυτής της οργάνωσης και της μεθοδικότητας με την οποία δουλεύουν οι οργανώσεις μας θα φανεί την ημέρα των εκλογών.  Η μάχη που θα δώσουμε θα έχει μία αίσια έκβαση, θα είναι μία νικηφόρα μάχη, που θα κάνει την ΝΔ κυβέρνηση της Ελλάδας και μάλιστα αυτοδύναμη κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόεδρο μας πρωθυπουργό της Ελλάδος για να ξανά βάλει στην αναπτυξιακή πορεία την Ελλάδα και να καταστήσει ξανά ένα αξιόπιστο και αξιοσέβαστο εταίρο της ΕΕ.

Αξίζει μια καλύτερη θέση στην Ελλάδα, αξίζουμε καλύτερα σαν Έλληνες και ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας».  










Share this

Related Posts

Previous
Next Post »