*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

See Through O άθλιος αθλητικογράφος της Σαλονίκης και όλες οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

23 Φεβρουαρίου
Παρουσία του Ξανθιώτη Δημοσιογράφου Ιορδάνη Χασαπόπουλου, το μεσημέρι της Κυριακής, 11 Φεβρουαρίου 2018 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξανθιωτών Αττικής «Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» έκοψε την Βασιλόπιτά του!
…………………………..
Ακουσον! Ακουσον!
*Υπάρχει ένας άθλιος αθλητικογράφος στη Θεσσαλονίκη που βρίζει χυδαιότατα μη λογαριάζοντας τίποτα…
Πριν λίγες μέρες για παράδειγμα έβριζε τον Χρήστο Πανόπουλο, με αποτέλεσμα να βγει ο γνωστός αθλητικογράφος της Ξάνθης Δημήτρης Αντωνιάδης και να του δώσει την κατάλληλη απάντηση.
-Στάθη Παπαδόπουλε, θα του βάλετε λίγο… «φίμωτρο» του συγκεκριμένου ανθρώπου; Πριν πνιγεί απο το...γάβγισμα;
……
*Αυξημένη σε ποσοστό 2,66% είναι σύμφωνα με τα στοιχεία του Ο.Α.Ε.Δ. η εγγεγραμμένη ανεργία για τον Ιανουάριο του 2018 σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2017, κάτι που «μεταφράζεται» σε 23.422 περισσότερους ανέργους.
Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι (που αναζητούν εργασία) είναι 903.303 έναντι 879.881 που ήταν τον προηγούμενο μήνα. Ειδικότερα, το 55,23% είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ. για χρονικό διάστημα ίσο ή μεγαλύτερο των δώδεκα μηνών, ενώ το 44,77% είναι εγγεγραμμένοι για χρονικό διάστημα μικρότερο των δώδεκα μηνών.
(σ.σ. Κατά τα άλλα κάποιοι πανηγυρίζουν ότι καταπολέμησαν την απεργία..)
……
*Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην Κομοτηνή θα συγκεντρωθούν την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 13.30 οι Ε.Λ.Μ.Ε. της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ.
Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης, "έχει την πρόθεση να βάλει και λεωφορείο για την κινητοποίηση στην Κομοτηνή».
Το κύριο αίτημα των ΕΛΜΕ ΑΜΘ;
ΜΟΝΙΜΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΩΡΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
(Σ.Σ. Κι εγώ που νόμιζα ότι είχαν λυθεί όλα τα θέματα των καθηγητών…).
……
*Κυνήγι κορακοειδών -σύμφωνα με τα οριζόμενα στη ρυθμιστική διάταξη θήρας 2017-2018- εξαπολύει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στις 16.30.
"Σημείο συνάντησης το βενζινάδικο στο Πετροχώρι, στην είσοδο για Εγνατία οδό (πρώην "Las Viantas"). Μερική ποσότητα φυσιγγίων θα διανεμηθεί από τον σύλλογο", σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.
……
*Εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου στην ενοριακή αίθουσα της Αγίας Φωτεινής Χρύσας ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης με αρκετά καλή συμμετοχή εθελοντών αιμοδοτών.
……
*Τη βασιλόπιτά του κόβει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου (18.00) στην καπναποθήκη «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης "Πήγασος".
"Φέτος, είκοσι χρόνια μετά την ίδρυση του ιστορικού ποδηλατικού συλλόγου μας, θα έχουμε την χαρά όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, μαζί με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές-ποδηλάτες, να πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη ετήσια σύναξή μας. Να είστε όλοι εκεί", σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
(σ.σ. Και την επομένη μέρα μπαίνει ο Μάρτιος….)

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ν.Ξάνθης διοργανώνει φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του μικρού Βασίλη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης Α.Ο (Le Chalet) με ώρα έναρξης των παιχνιδιών στις 17:00.
Εκτός από την ομάδα του Π.Α.Σ Πυροσβεστών Ν.Ξάνθης θα συμμετέχουν:
Παλαίμαχοι ΠΑΕ Α.Ο Ξάνθης
Παλαίμαχοι Ασπίδας Ξάνθης
Παλαίμαχοι Βιστωνίδας Δήμου Αβδήρων
Παλαίμαχοι Ηρακλή Ζυγού
Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης
Εκπαιδευτικοί Ξάνθης
Σωματείο Ταξί Ξάνθης
Τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ.
Εισιτήρια προπωλούνται και μπορείτε να βρείτε :
1.Πρακτορείο ΟΠΑΠ κ.Παπαδόπουλου, Καραολή Μιχαήλ 54, Ξάνθη
2.“Όπως Παλιά” βιολογικά προϊόντα , Λευκίππου 8 Ξάνθη,
3.Meat House Grill Ξάνθης, , Κονδύλη Γεωργίου 38, Ξάνθη
4.Κρεοπωλείο Κουμουλίδη Παναγιώτη, Κονδύλη Γεωργίου 38Α, Ξάνθη,
5.Φούρνος "Ηρακλής",Περικλέους 20 Ξάνθη
και στα μέλη των ομάδων που συμμετέχουν.
Σε αυτό το τουρνουά είμαστε όλοι πρωταθλητές!!!!
Μισό εκατομμύριο ευρώ για τα σχολεία του Έβρου
Κονδύλι συνολικού ύψους 28 εκ ευρώ διαθέτει το υπουργείο Εσωτερικών σε όλους τους δήμους της χώρας, προκειμένου να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων που έχουν στην ευθύνη τους.
Οι δαπάνες αφορούν τόσο τα σχολεία πρωτοβάθμιας, όσο και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για τους 5 δήμους του Έβρου θα κατανεμηθεί συνολικά ποσό που αγγίζει τις 510.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα:
Δήμος Αλεξανδρούπολης 252.990
Δήμος Διδυμοτείχου 62.010
Δήμος Ορεστιάδας 127.870
Δήμος Σαμοθράκης 11.700
Δήμος Σουφλίου 57.200

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2 (11:00) Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Ν.ΞΑΝΘΗΣ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Το Σωματείο Ένωση Οικοδόμων Εργατών Ν.Ξάνθης και Περιφέρειας καλεί όλα τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 25-02-2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης με τα παρακάτω θέματα.
1. Διοικητικός απολογισμός έτους 2017
2. Ανάγνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την διαχείριση του έτους 2017.
3. Προϋπολογισμός έτους 2018
4. Ψηφοφορία για την έγκριση του Ισολογισμού 2017 και του προϋπολογισμού 2018-02-22
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 4-03-2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 το πρωί στον ίδιο χώρο. Σε περίπτωση μη απαρτίας και πάλι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 11-03-2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 το πρωί στον ίδιο χώρο χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Από την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν.Γραμματέας
Εμίνογλου Αμέτ Ραμαδάν                 Ιμάμ Φεχρή

Σεισμοί 4,8 Ρίχτερ σε Ξάνθη και Ζάκυνθο! 
Το επίκεντρο του σεισμού στη Ξάνθη, νότια  της Φιλιππούπολης
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη 1:42 το πρωί της Πέμπτης 22-2-2018 βόρεια της Ξάνθης. Σύμφωνα με την προκαταρκτική αυτόματη λύση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας, η δόνηση καταγράφηκε 81 χλμ. βορείως της Ξάνθης.
Ο σεισμός έγινε αισθητός καθώς είχε μικρό σχετικά εστιακό βάθος (10 χλμ.) ενώ το επίκεντρό του εντοπίζεται σε περιοχή της Βουλγαρίας, νότια της Φιλιππούπολης.
Δύο λεπτά αργότερα, στη 1:44 έγινε σεισμός επίσης μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο δυτικά της Ζακύνθου και ειδικότερα σε απόσταση 44 χιλιομέτρων Νότια Νοτιοδυτικά του Αργοστολίου (Κεφαλονιάς) με μικρό εστιακό βάθος (5 χλμ). Η σεισμική δόνηση, έγινε ιδιαίτερα αισθητή και στην Κεφαλονιά, αναστατώνοντας τους κατοίκους και των δύο νησιών.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τους δύο σεισμούς.
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Γηροκομείου Ξάνθης 
–Συνεχίζει πρόεδρος ο Γιάννης Παπαχρόνης
Σας ενημερώνουμε για τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου Ξάνθης "Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ"  που προέκυψε μετά τις εκλογές στις 3/2/2018 καθώς και βάσει της με αριθμ. πρωτ. 536/16-2-2018 πράξης διορισμού του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. Η σύσταση του νέου Δ.Σ. με τριετή θητεία είναι η εξής:
Ιωάννης Παπαχρόνης Πρόεδρος
Χαράλαμπος Νασσόπουλος Αντιπρόεδρος
Χαλήλ Καράνταη Γενικός Γραμματέας
Χατζησάββα Ειρήνη Ταμίας
Αφεντούλης Τσακιρίδης Μέλος -Έφορος Αξιοποίησης Περιουσίας
Σταμάτης Σταματιάδης Μέλος - Έφορος Δημοσίων Σχέσεων
Μιχαηλίδου Γεωργία Μέλος -Αναπληρωτής Έφορος Αξιοποίησης Περιουσίας
Γεώργιος Παπαευστρατίου Μέλος -Αναπληρωτής Ταμίας
Λαμπρινή Γεωργανά Μέλος -Ειδική Γραμματέας
Το Δ.Σ. θα συνεχίσει να εργάζεται με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, προκειμένου το Ίδρυμα να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και να είναι σε θέση να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων γερόντων του.
Για  το  Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Παπαχρόνης                        Χαλήλ Καράνταη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »