*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Τα υπέροχα άρματα του Κώστα Πετρόπουλου και του Ανδρέα Κυριακίδη...!

23 Φεβρουαρίου
*Τους κατασκευαστές των αρμάτων της φετινής παρέλασης, Ανδρέα Κυριακίδη,  Κωνσταντίνο Πετρόπουλο και την ομάδα τους, εγκωμίασε χθες με μήνυμά του στο Facebook ο Βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018, Παναγιώτης Γεωργίου, ο γνωστός «πειρατής» του Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης, δηλώνοντας μάλιστα κατενθουσιασμένος ιδιαίτερα για το άρμα – πειρατικό καράβι, που πράγματι και κατά γενική ομολογία ήταν εντυπωσιακό, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα παρακάτω:
«Παναγιώτης Γεωργίου: Κατά γενική ομολογία, στις 18-2-2018 πέρασε από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης το μεγαλύτερο και ομορφότερο άρμα στην ιστορία των 53 χρόνων του θεσμού, κατασκευασμένο από τους Ανδρέας Κυριακίδης - Κωνσταντίνος Πετρόπουλος και την ομάδα τους. Η νέα εποχή των αρμάτων ξεκίνησε με το πειρατικό καράβι που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία και σίγουρα θα εμφανιστεί κι άλλου!!!».
……
*Κι επειδή σας το… χρωστούσα, σας παρουσιάζω σήμερα και ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την τρομερή κοσμοσυρροή που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής 18 Φεβρουαρίου μετά την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ μεταφέροντάς σας την εκρηκτική ατμόσφαιρα από το υπέροχο μασκέ πάρτι που διοργάνωσε!
……
*Η διασκέδαση και τα ξέφρενα πάρτι όμως δεν σταματάνε και συνεχίζονται και μετά τις αποκριές στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Αυτό δηλώνει ο δημοφιλής DJ του Ελληνάδικου Ιορδάνης Καγιάς ο οποίος έπαιξε μουσική για άλλο ένα βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ την περασμένη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, έχοντας δίπλα του και τον κολλητό του!
……
*Για «Διαχείριση Συμπεριφοράς και Διασκέδασης μετά από ακραίες καταστάσεις (ξεφάντωμα αποκριάς)» και «Ομαλή μετάβαση στην Καθημερινότητα με τους Ναδίρ», μας καλεί σήμερα το βράδυ η ταβέρνα «Τα Φαναράκια» στον πεζόδρομο της «Εθνικής», Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη!
-Το Ξανθιώτικο Λαϊκο-ρεμπέτικο συγκρότημα «Ναδίρ» θα φροντίσει να μας διασκεδάσει με τον τρόπο του για την ομαλή μετάβασή μας στην καθημερινότητα!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 25410 73606.
……
*Εντωμεταξύ, ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης, ήδη έκανε τη… «μετάβασή» του στην καθημερινότητα απολαμβάνοντας στο σπίτι του υπέροχα εδέσματα που του φτιάχνει η σύζυγός του Γεωργία Ταστσόγλου, όπως το χθεσινό… «club σάντουιτς»!
«Λέω πεινάωωωωω και τσααααάκ σπιτικό clubάκι δια χειρός γυναίκας... Gewrgia Tastsoglou. Σπίτι και οικογένεια αξία ανεκτίμητη...», έγραψε χθες στο Facebook ο Γιώργος με το πιάτο στα χέρια!!!
……
*Στη Σταυρούπολη Ξάνθης βρέθηκαν την Καθαρά Δευτέρα για τα «κούλουμα» και το έθιμο της καμήλας, το τρομερό δίδυμο τηλεπαρουσιαστών του Xanthi Channel, Μαρία Ιακωβίδου και Χαράλαμπος Κυρκούσης μαζί με τον κολλητό τους Παναγιώτη Μετοικίδη!
*Οι τρείς τους δοκίμασαν παραδοσιακή φασολάδα και λαγάνα αλλά χαρταετό δεν είχαν μαζί τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »