*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Φεβρουαρίου

"Βούλιαξε" η κεντρική πλατεία της Ξάνθης στην συναυλία του Πέτρου Ιακωβίδη! Κάλεσε τον Λύρατζη επάνω στην εξέδρα! (φώτο)

17 Φεβρουαρίου



Η δημοφιλής παρουσιάστρια Μαρία Παπαδοπούλου βγάζει...selfies στη συναυλία!

 
Ο "Πειρατής¨και ο "θηριοδομαστής"...Πασχάλης Λύρατζης με το καμτσίκι!


Λείπει ο Μπάμπης Κυρκούσης απο την συναυλία του Πέτρου Ιακωβίδη...
Ανεπανάληπτος...

Μαρία Παπαδοπούλου, Τόλης Αλεξίου και Μαρία Ιακωβίδου στον...Ιακωβίδη!






Τρομερή κοσμοπλημμύρα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, για την συναυλία του δημοφιλή τραγουδιστή Πέτρου Ιακωβίδη που σημειωτέων, είχε ξεκινήσει την καριέρα του απο τις «Χάντρες» του Στράτου Βαρσάμη!
Η νεολαία αποθέωσε τον δημοφιλή τραγουδιστή, αλλά και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη όταν τον φώναξε στη σκοινί μαζί του!
Στην συναυλία του Πέτρου Ιακωβίδη βρέθηκαν τόσο η βασίλισσα όσο και οι πριγκίπισσες του Καρναβαλιού, ενώ και η  δημοφιλής παρουσιάτρια Μαρία Παπαδοπούλου θεάθηκε να βγάζει…selfies κατά την διάρκεια της συναυλίας του. Ο Πέτρος Ιακωβίδης μιλώντας στο Xanthi channel δεν ξέχασε την Ξάνθη και τους φίλους του, αλλά και δεν έκρυψε την συγκίνησή του από την αποθεωτική υποδοχή του κόσμου και κυρίως της νεολαίας. Όλη την συναυλία του μετέδωσε ζωντανά το Xanthi channel ενώ με…εντυπωσιακή εμφάνιση εμφανίστηκε ο Πασχάλης Λύρατζης στην εξέδρα! 



Η πιο όμορφη...Πριγκίπισσα του Καρναβαλιού!





 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »