*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Φεβρουαρίου

ΠΑΡΑπολιτικά-Να συνεχίσει τις ρήξεις ο Δημαρχόπουλος, τους πήρε χαμπάρι ο Αυγενάκης...

21 Φεβρουαρίου
Χέρι-χέρι με ή χωρίς τον…Ζαγναφέρη;!
……………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Τι δεν μπόρεσα τελικά να υλοποιήσω αν και το σχεδίαζα επί μήνες…
Να «φέρω» στην παράσταση τον μοναδικό Θανάση Λεμονίδη που έπαιζε μπουζούκι στο Πικαντίλι όταν κάηκε να «παίξει» μπουζούκι στην παράσταση και να «θρυμματίσει» ακόμη περισσότερα τα δάκρυα και τις εικόνες, αλλά δυστυχώς βρίσκονταν στο Νοσοκομείο…! Δεν πειράζει…! Την επόμενη  φορά!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη, «Δεν είναι όλα μαύρα»)
-Φαντάζεστε να έπαιρνε το μπουζούκι ο Θανάσης έστω και για λίγα δευτερόλεπτα και να ‘παιζε μερικές «πενιές»; Θα το… καίγαμε το «Πικαντίλι»!
……………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ελπίζουμε ότι και ο νέος προϊστάμενος της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων κ. Πριγγόπουλος θα εργαστεί με τον ίδιο ζήλο, την ίδια ευσυνειδησία και το ίδιο μεράκι για την προστασία της Παλιάς Πόλης και τη συνεπή εφαρμογή του νόμου.
Σε μια εποχή που η κατάσταση στον οικισμό είναι οριακή ευελπιστούμε ότι η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στο ύψος της αποστολής της.
(Ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Παλιάς Ξάνθης)
-Τον σφάζει με  το… «γάντι» τον νέο προϊστάμενο που λέει κι ο λαός!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Εντυπωσιακά μεγάλη ήταν η συνάντηση αγροτών της Ξάνθης με τους εκπροσώπους της Πολυεθνικής APHRIA International για τη συμβολαιακή καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης.
……
*Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της εταιρίας που ασχολείται με την επεξεργασία  κάνναβης και των εκπροσώπων τους στην περιοχή, εταιρίας συμβούλων The Lab (Ν. Χατζόπουλος-Ηλίας Λαζαρίδης) στο αμφιθέατρο του Ερευνητικού Κέντρου ΑΘΗΝΑ, στην Ξάνθη.
Στην παρουσίαση ήταν φυσικά και ο εκπρόσωπος της The Lab και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος αλλά και ο πρώην Υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης. Αντίθετα ήταν απών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης  Γιαννακίδης, ο οποίος ωστόσο έχει άριστη ενημέρωση στον τομέα αυτό από τον Ηλία Λαζαρίδη.
……
*Στον αρχικό σχεδιασμό της Πολυεθνικής APHRIA International βρίσκεται  η καλλιέργεια 100.000 στρεμμάτων βιομηχανικής κάνναβης σε όλη την Ελλάδα, περίπου 15-20.000 στρέμματα όμως θα καλλιεργηθούν στην Ξάνθη.
……
*Στην 1η Δημόσια Λογοδοσία του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έβρου (Μονάδες Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου) Σάββατο 24/2/2018 11 π.μ. Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης 2ος όροφος μας προσκάλεσε ο Δρ. Δημήτρης Αδαμίδης Διοικητής Π.Γ.Ν.
-Περισσότερα όταν πάμε και ακούσουμε τον γιατρό…
...
*Σαν τους...Χιώτες; Πάντως στη Σταυρούπολη βρέθηκαν και πάλι μαζί, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ι. Καμαρίδης με τον Μανώλη Τσέπελη κι είχαν την ευκαιρία να τα πούν για λίγο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη που φέτος προτίμησε το Καρναβάλι της Ξάνθης απο αυτό του....Ναυπλίου ! 

Νομαρχιακό Συντονιστικό του Κινήματος Αλλαγής Ξάνθης:
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ
Το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα διεξαχθεί μεταξύ 16 και 18 Μαρτίου.
Η εκλογή των συνέδρων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα και πόλεις του εξωτερικού, με τις ίδιες συνθήκες διαφάνειας και αξιοπιστίας με αυτές που χαρακτήρισαν την εκλογή του επικεφαλής του Κινήματος.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι κατά τη διαδικασία της εκλογής του επικεφαλής είχαν εγγραφεί ως μέλη του Κινήματος Αλλαγής αλλά και όσοι θελήσουν να εγγραφούν σε αυτό.
Όλοι όσοι ήδη έχουν εγγραφεί ως μέλη μπορούν να επισκεφτούν το διαδικτυακό τόπο http://members.kinimaallagis.gr/newmembers_registration/ μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου προκειμένου να ελέγξουν τα στοιχεία της εγγραφής τους, το Δήμο και το εκλογικό κέντρο στο οποίο θα ψηφίσουν.
Όλοι όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι και επιθυμούν να ψηφίσουν θα πρέπει να εγγραφούν στον ίδιο διαδικτυακό τόπο επίσης μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου.
Το Νομαρχιακό Συντονιστικό του Κινήματος θα συνεχίσει να ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του για όλες τις εξελίξεις, εκδηλώσεις και αποφάσεις που αφορούν τη διεξαγωγή του συνεδρίου.
Με εκτίμηση
Νομαρχιακό Συντονιστικό του Κινήματος Αλλαγής Ξάνθης

ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ…ΟΣΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝΕ
Είναι καιρός ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος να προχωρήσει με ρήξεις και αλλαγές και στο υπαλληλικό κατεστημένο του Δήμου Ξάνθης που θέλοντας να τον «πριονίσει», ουσιαστικά ζημιώνει και την πόλη….
Φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Αικατερίνη Μανά αλλά και όλους τους προϊσταμένους των υπηρεσιών που όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα αλλά και γράφουν στα υποδήματά τους, τους προϊσταμένους τους…
(Σ.Σ. Και στο φινάλε όλοι οι μηχανικοί που δεν θέλουν να προσφέρουν στον Δήμο ή στη ΔΕΥΑΞ ας παραιτηθούν κι ας απασχοληθούν στον ιδιωτικό  τομέα…Όχι όμως να πληρώνονται και να μην κάνουν τίποτα! Και οι μελέτες να παραμένουν στα συρτάρια του γραφείου τους εδώ και τρία χρόνια…)

ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Ο…ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ!
Αποκλειστικές πληροφορίες μου από τα κεντρικά της Ν.Δ. αναφέρουν ότι τους πήρε χαμπάρι και ο Αυγενάκης πλέον και γι’ αυτό κατά την τελευταία του επίσκεψη στη Θράκη, δεν πέρασε ούτε για καφέ από την…Ξάνθη!
Μάλιστα όπως μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι ο Γραμματέας του κόμματος πήρε χαμπάρι ότι κάποιοι «πολιτευτές» εδώ στη Ξάνθη παίζουν «παιχνίδια» πίσω από την πλάτη του και χρησιμοποιούν το όνομά του για να πείσουν τον κόσμο ότι έχουν κλείσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και δεν θέλει πλέον να τους δει στα μάτια του…
Κι ο νοών νοείτω...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »