*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Τα...μπαλόνια που αντιστέκονταν στους αστυνομικούς...!....

23 Φεβρουαρίου
ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ… ή ΝΑ ΚΛΑΨΩ… 
ΜΕ ΤΑ… ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ;
Σχολιάζει ο Δημήτρης Χαϊτίδης (17/2) στα «Στραβά κι ανάποδα» στο fb και συνυπογράφω το σχόλιό του:
«Σάββατο μεσημέρι μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών.... Οχτώ αστυνομικοί, μια αξιωματικός και τρία περιπολικά αγωνίζονται να σώσουν την Ελλάδα από τη φοροδιαφυγή.... Μέσα σ' ένα τέταρτο συλλαμβάνουν τέσσερις μικροπωλητές, που πουλάνε χρωματιστά μπαλόνια, σερπαντίνες, κομφετί, γλυφιτζουρια και καραμελωμένα μήλα σε τάβλες μισού τετραγωνικού μέτρου... Κατάντια... Δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω όταν για πέντε λεπτά τρεις αστυνομικοί προσπαθούσαν απεγνωσμένα να χωρέσουν στο πορτ μπαγκάζ του περιπολικού τα μπαλόνια με το ήλιο που αντιστεκόντουσαν με πείσμα και δεν έλεγαν να συμμορφωθούν...».
-Να γελάσω ή να κλάψω; Με την… αντίσταση των μπαλονιών!
....
ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΡΤ3 ΣΤΟ… ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ;
Υποκλίνομαι στους Βούλγαρους… Όχι μόνο κατάφεραν στο 3ήμερο της Αποκριάς να κουβαλήσουν την μισή Ξάνθη στο Παμπόροβο, αλλά τους… βάλανε και… ΕΡΤ3 στα δωμάτια για να δουν την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού και να βγάλουν όλο το… άχτι  τους, βρίζοντας τον… Λύρατζη και τον Δημαρχόπουλο για το… κακό καρναβάλι που… οργάνωσαν!
-Που να ‘τανε δηλαδή και παρόντες τι θα έλεγαν…
(Σ.Σ. Μανώλη, λες να βλέπουνε και στο Παμπόροβο ΕΡΤ3; Θα χοροπηδάει από την χαρά της η Δώρα η Αυγέρη…).
ΠΑΛΙ… ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΙΔΕ Ο Γ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ;
Με την Δικαιοσύνη και τους Εισαγγελείς τά ‘βαλε πάλι ο Γ. Σιδηρόπουλο (σ.σ. Μόνο τον νυν Εισαγγελέα Ξάνθης εγκωμιάζει συνέχεια και δεν ξέρω το λόγω…), γιατί προτίθενται να καθίσουν στο σκαμνί 49 δημοτικούς συμβούλους που λέγανε ΝΑΙ σε όλα, για το περιβόητο πάρκινγκ του Κλειστού Φ. Αμοιρίδης και την «καμπίνα» που είχε στηθεί, εμφανίζοντας γύρω στο 1999 ένα νέο έργο ως… συνέχεια του υπόλοιπου με τον ίδιο… εργολάβο κατασκευαστή!
«Η υπόθεση του πάρκινγκ στο Αμοιρίδειο και της κλήσης  40 και πλέον δημοτικών συμβούλων σε προκαταρκτική για κακούργημα που ξεκινά από το 2001 δοκιμάζει προφανώς τη λογική. Τόσο γιατί είναι πρακτικά αδύνατο να στοιχειοθετήσει το αδίκημα, όσο και γιατί δεν μπορείς να κατηγορήσεις για κακούργημα 10 και 20 χρόνια μετά, κάποιους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν ένα τυπικό θέμα, ανάμεσα στα εκατοντάδες που φέρνει κάθε χρόνο η κάθε υπηρεσία».
-Κύριε Ξυνίδη, μήπως πρέπει να ενημερώσετε τον πελάτη σας για την σοβαρότητα της συγκεκριμένης υπόθεσης; Διότι εκτίθεται για μια ακόμη φορά; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »