*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Φεβρουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Θα μπορούσε με αυτεπιστασία να κατασκευάσει γρήγορα την πεζογέφυρα...

15 Φεβρουαρίου
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ 
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ;
Ρωτήσαμε και χθες και ρωτάμε και σήμερα την διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Κατερίνα Μανά, «γιατί δεν έκαναν την μελέτη για την πεζογέφυρα των Κιμμερίων οι μηχανικοί της υπηρεσίας όπως συνέβη με την πεζογέφυρα του Κόσυνθου πάνω από το Νησάκι.
Μάλιστα είμαι της άποψης ότι θα μπορούσε και με αυτεπιστασία να κατασκευαστεί και υλοποιηθεί το έργο για να ολοκληρωθεί γρήγορα αλλά να υπάρχει και οικονομία  για τον Δήμο Ξάνθης….
Μπορεί λοιπόν να μας δώσει μια πειστική απάντηση;
(σ.σ. Αλλά να μας πει τι; Ότι δεν πάει τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης επειδή δεν ενέδωσε στην υπόθεση Θεολόγου; Και δεν έχει καμιά σχέση με το προηγούμενο κατεστημένο;)

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΞ 
ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ… ΣΥΡΤΑΡΙΑ!
Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς, αυτά που συμβαίνουν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης, συμβαίνουν και στην ΔΕΥΑΞ όπου επίσης κάποιοι μηχανικοί έχουν εδώ και τρία χρόνια στα χέρια κάποιες μελέτες, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει… καμία! Κι αυτό, γιατί νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτό… «εκδικούνται» τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που έδιωξε τον Τσέπελη κι έκανε Πρόεδρο τον Μαρίνο Σδρέβανο που έβαλε τάξη στην εταιρεία.
Ρωτάω λοιπόν την κυρία Μαρία Λυκίδου, Διευθύντρια του Τσέπελη στην εταιρεία. Θα υλοποιήσεις ποτέ τις μελέτες που έχεις στα χέρια σου ή όχι; Κι αν είναι να μην τις μελοποιήσεις, τι το… ταλαιπωρείς το πράγμα και δεν τις δίνεις σε άλλους μηχανικούς; Ή μήπως θεωρείς αδυναμία το να μην σε ελέγχει ο Πρόεδρος για τον συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας σου ποντάροντας ότι σε στηρίζει η αντιπολίτευση;

Επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα: Άλλα έπρεπε να πει στον Γιλντιρίμ
«Τα Ίμια είναι ελληνικά»!
Στην τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον ομόλογό του Γιλντιρίμ αναφέρονται πηγές της ΝΔ που σημειώνουν: «Η ΝΔ θεωρεί θετικές τις ενέργειες για την αποκλιμάκωση της χθεσινής έντασης στο Αιγαίο, αλλά θα περίμενε από τον κ. Τσίπρα να δηλώσει στον Τούρκο ομόλογό του, κάτι αυτονόητο: Ότι δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και ότι τα Ίμια είναι ελληνικά, κάτι που όπως διαφαίνεται από τις κυβερνητικές διαρροές απέφυγε να τονίσει ο Έλληνας πρωθυπουργός στην τηλεφωνική του συνομιλία με τον κ. Γιλντιρίμ».

(Σ.Σ. Μήπως σ’αυτές τις κρίσιμες στιγμές θα πρέπει σύντροφοι της Νέας Δημοκρατίας να έχουμε ενιαία Εθνική γλώσσα; Μήπως;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »