*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

Το σκι του Πατακάκη στο Φαλακρό, η "διάψευση" του Μπάμπη και το σχόλιο του Ζαγναφέρη...

23 Φεβρουαρίου
Μέτιο εμείς Δραμινοί σε περιμένουνε στο Φαλακρό που έλεγες ότι δεν έχει χιόνι για… σκι! 
Τα χιονοπέδιλα θα είναι προσφορά του Καλλία!
…………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Είναι μια υπόθεση που άνοιξε το 2012 και η Δικαιοσύνη δαπανά τεράστιους και πολύτιμους πόρους, ανθρώπινους ειδικά, σε μια αχρείαστη ογκώδη υπόθεση. Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που έρχεται από το παρελθόν για το πώς η Δικαιοσύνη αυτοαναιρείται και χάνει την αποστολή της ενώ ο πολίτης ταλαιπωρείται και διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση σε απλές υποθέσεις.
(Ο Γ. Σιδηρόπουλος για το πάρκινγκ στο Κλειστό «Φ. Αμοιρίδης» που εδώ και χρόνια παραμένει… κουφάρια!)
-Μετά το… παραδικαστικό που δρούσε και δρα στη Ξάνθη,  ο συμπαθής Γιάννης (μας) διδάσκει πως… χάνει την αποστολή της η Δικαιοσύνη! Θού Κύριε Φυλακή το στόματί μου…
…………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
….γιατί ο Δημαρχόπουλος εμφάνισε τον Ευστρατίου ως εν δυνάμει υποψήφιό του και προλαβαίνοντας μάλιστα να του δώσει και… αξιώματα ως «αντ’ αυτού» αντιδήμαρχο, αυτό αφορά προφανώς τον ίδιο και την… φαντασία του!»…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη Θράκη)
-Γιατί Τένη στο «Μαχητή» τις λεζάντες τις βάζει ο εκδότης του και κανείς άλλος!
-Κι όποιος θέλει να με διαψεύσει, το κάνει κατευθείαν σε μένα κι όχι δια της… τεθλασμένης! Και ειδικά αν λέγεται Ευστρατίου Μπάμπης κι είναι…βράδυ παρά βράδυ μαζί μου!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Έγραψε επί λέξει χθες ο Τένης στη «Θράκη» σχολιάζοντας ένα ακόμη παραπολιτικό του «Μαχητή»:
«Διέψευσε και μάλιστα με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τις διαρροές περί υποψηφιότητάς του με το ψηφοδέλτιο του Μπάμπη Δημαρχόπουλου για τις εκλογές του 2019… Ο λόγος για τον πρόεδρο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Χαρ. Ευστρατίου, ο οποίος, όχι μόνο αρνήθηκε κάτι τέτοιο, αλλά έσπευσε να υπενθυμίσει και δημόσια, ότι οι όποιες επιλογές του θα συζητηθούν προηγουμένως με τον «φίλο ψυχής» (έτσι τον αναφέρει) Δημήτρη Γαλανόπουλο!».
-Ως απάντηση, γιατί διάψευση δεν είδα ακόμη αν και είμαι συχνά πυκνά με τον Μπάμπη,  ιδού μια ...πρόσφατη φωτογραφία τους! (Το βλέμμα του Μπάμπη δίπλα στο...Μπάμπη, μιλάει μόνο του!)
…..
*Συνεχίζοντας ετα σχόλια επί του…σχολίου μου ο Τ.Κ. σχολίασε επίσης τα παρακάτω:
«Ο οποίος Γαλανόπουλος αδειάστηκε αγρίως από τον Δήμαρχο- «πρότυπο» στην περίπτωση με τα δεδουλευμένα των συμβασιούχων του Δήμου, γι’ αυτό και έσπευσε ο έταιρος Μπάμπης (Ευστρατίου) ως ΑΔΕΔΥ Ξάνθης να βγει στην συνέχεια με ανακοίνωση στήριξης προς τον «φίλο ψυχής»!
-Μάλλον Τένη δεν θα είδες ούτε το ρεπορτάζ του «Μ» με τη πρόσφατη βασιλόπιτα των δημοτικών υπαλλήλων που έκοψαν μαζί Δημαρχόπουλος και Γαλανόπουλος στο ΚΤΗΜΑ κι έχεις μείνει στα παλιά… Οπότε ως απάντηση, μια ακόμη φωτογραφία..!!!
-Από την ίδια και πάλι εκδήλωση….Μια εικόνα, ή μάλλον μια βασιλόπιτα...χίλιες λέξεις.
….
*Στην οποία εκδήλωση μάλιστα (κοπή βασιλόπιτας) on camera ο Δημήτρης Γαλανόπουλος κατέκρινε τους λοιπούς απόντες δημάρχους του Νομού από την εκδήλωση, ευχαριστώντας ωστόσο τον Δημαρχόπουλο που τίμησε την εκδήλωση των εργαζομένων στο ΚΤΗΜΑ και καλώντας τον να κόψουν μαζί την βασιλόπιτα…
-Καληνύχτα!
ΚΩΣΤΑΣ  ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ: Παραχαράκτες της ιστορίας οι ΣΥΡΙΖΑίοι!
Με αφορμή την προχθεσινή έντονη συζήτηση στη Βουλή μεταξύ Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το Navortis, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης σχολίασε στο f.b δηκτικά για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ:
«Οι άνθρωποι είναι οι γνωστοί διαχρονικά παραχαράκτες της ιστορίας. Χωρίς τσίπα και αιδώ συκοφαντούν λασπώνουν και απαξιώνουν κάθε πολιτικό της άλλης πλευράς. Οι γνώστες της ιστορίας που δυστυχώς η δεξιά δεν έχει και πολλούς δεν αιφνιδιαστηκαν. Εμείς πολλές φορές αφελως τους πιστεύαμε. Ο Σταλινισμος στην Ελλάδα του 2018 ζει και βασιλεύει. Υ .Γ Μη ξεχνιόμαστε όπως μας θύμισε ο Δριτσας σαν σήμερα άρχισαν τα γεγονότα της Νομικής το 73 Ούτε ο Μακιαβελι θα το συνδυαζε με την υπόθεση. Πάντοτε όσοι επικαλούνται συνεχώς την Δημοκρατία είναι αυτοί που ούτε την πιστεύουν ούτε την εφαρμόζουν».
-Ενώ ο Αβραμόπουλος που όταν έρχονταν στην Ξάνθη και περιόδευε στην Ορεινή περιοχή ζητώντας από τους αστυνομικούς την σύλληψη του… Κεσίσογλου επειδή τον φωτογράφιζε συνέχεια… ήταν απόλυτος… «δημοκράτης»!
-Της έπαρσης, της μπουρζουαζίας και της μασονικής Λέσχης Milburne!
Άγριο δούλεμα Πατακάκη στο Μέτιο!
Από το Νοσοκομείο Δράμας… σκι στη πίστα του Φαλακρού ο Πατακάκης!
Στο ψιλό γαζί τον πήρε τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτριο ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, αφού εκεί που λόγω…πολιτικού σοκ νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο όταν του πήρε της αρμοδιότητες ο Μέτιος, για το 4ήμερο της Αποκριάς όχι μόνο άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρου του Φαλακρού Δράμας, αλλά φόρεσε και τα… χιονοπέδιλά του, προκειμένου να πάει για σκί!
Μάλιστα έσπευσε από εκεί να βγάλει και φωτογραφία και να την κοινοποιήσει στο fb σημειώνοντας από κάτω τα παρακάτω:
«Αργύρης Πατακάκης: «Μια φανταστική ημέρα στο γεμάτο από κόσμο, χαρά και χαμόγελα Χ.Κ. Φαλακρού!»
-Και του ‘κοψε το… χαμόγελο για τα καλά του Μέτιου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »