*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Φεβρουαρίου

Αναβλήθηκε η δίκη του Θεολόγου Καλαϊτζή στο Εφετείο για τον Ιανουάριο του 2019, λόγω απουσίας του ενός συνηγόρου του!

22 Φεβρουαρίου
Αναβλήθηκε για τον Γενάρη 2019 η δίκη του Θεολόγου Καλαϊτζή σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Κακουργημάτων για την γνωστή υπόθεση της "αμαρτωλής" ΕΑΠΑΞ στην οποία έχει  τιμωρηθεί με δις ισόβια, λόγω απουσίας του ενός εκ των συνηγόρων του Χάρη Δαλακούρα.
Σε αντίθεση με την πρωτόδικη δίκη, ελάχιστο ήταν αυτή τη φορά το ακροατήριο από τη Ξάνθη διότι προφανώς γνώριζαν όλοι ότι η δίκη θα αναβάλλονταν.
Στο Εφετείο πάντως ήταν παρόντες (και λόγω της δίκης Θ. Μίχογλου-Χατζηευαγγέλου) τόσο οι δικηγόροι Στέργιος Γιαλάογλου και Θανάσης Ξυνίδης όσο και η δημοτική σύμβουλος και δικηγόρος Ειρήνη Πυρνάρη. Τραγική φιγούρα στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν και πάλι η Μάνα του Θεολόγου με τον εγγονό της, που μονολογούσε συνέχεια για την εγκατάλειψη του παιδιού της κι από κάποιους άλλους «κυρίους» και αυτουργούς που τώρα «σφυρίζουν» αδιάφορα…
Όπως λέχτηκε εξ’ άλλου από την πλευρά του κυρίου Καλαϊτζή περιμένουν να ψηφιστεί στη Βουλή κι ένας ειδικός Νόμος που θα αφορά παρόμοιες υποθέσεις από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα διευκολύνει την νομική υπεράσπισή του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »