*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ σε 14 οδούς της πόλης της Ξάνθης-Ο ακούραστος Μαρίνος Σδρέβανος σημαδεύει το μέλλον της πόλης...

23 Φεβρουαρίου
*Ξεκίνησε το πρώτο από τα τρία έργα της ΔΕΥΑΞ που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 και αφορά αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης σε τμήματα της πόλης της Ξάνθης
*Με την ολοκλήρωση του έργου θα περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό το κόστος της συντήρησης των δικτύων ύδρευσης.
ΣΕ αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης σε τμήματα της πόλης της Ξάνθης με στόχο την Αποδοτική χρήση των υδάτινων πόρων, ξεκινάει η ΔΕΥΑΞ. Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα έργα του νυν Προέδρου της εταιρείας Μαρίνου Σδρέβανου που χωρίς τυμπανοκρουσίες προχωράει και δίνει λύσεις που θα παρέχουν ακόμη πιο υγιεινό νερό στους δημότες.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.548.308 ευρώ και υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μιλώντας χθες στο Xanthi channel και την εφημερίδα μας για το μεγάλο όραμα της ΔΕΥΑΞ ο Πρόεδρος Μαρίνος Σδρέβανος δήλωσε τα παρακάτω:
«Πρόκειται για το πρώτο από τα τρία έργα που έχουνε ενταχθεί στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020. Αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε δεκατέσσερις (14) οδούς της πόλης, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι Αγίου Ελευθερίου, Χατζησταύρου, Κλεμανσώ, η οδός Σπανδανίδη και η οδός Ηλ.Γεραγά στη Χρύσα, η οδός Κανάρη και τμήμα της οδού Δράμας, η οδός Δημοκρίτου και Λευκίππου κ.α. Κριτήριο για την επιλογή των οδών αυτών είναι ο μεγάλος αριθμός βλαβών που παρουσιάζονταν στις συγκεκριμένες οδούς. Με την ολοκλήρωση του έργου θα περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό το κόστος της συντήρησης των δικτύων ύδρευσης. Με την εκτέλεση του έργου αλλά και τα άλλα δύο ενταγμένα έργα επιτυγχάνεται η βελτίωση της ποιότητας του νερού και ο έλεγχος των διαρροών αλλά και ο περιορισμός των παράνομων υδροληψιών.  Είμαι πολύ ικανοποιημένος που μαζί με την διοίκηση και το εξαιρετικό προσωπικό της ΔΕΥΑΞ προχωράμε στην υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου για τους δημότες της Ξάνθης».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »