*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιανουαρίου

Μούγκα στη Στρούγκα ο Φανουράκης για τα ερωτήματά μας για τον Τσιλιγγίρη...

10 Ιανουαρίου
*Μούγκα στη στρούγκα ο Μανώλης Φανουράκης, εκπρόσωπος τύπου του αυτοχριζόμενου πολιτευτή της Ν.Δ…!
-Που να ξέρω εγώ γιατί έδιωξε ο «Πύρρος» τον Τσιλιγγίρη από το μαγαζί του, ακούστηκε να λέει στο γνωστό καφέ στέκι τους…
-Μα ένας εκπρόσωπος τύπου τα ξέρει όλα, για να μπορεί και να δώσει την κατάλληλη απάντηση!
……
*Και κοντά σε όλον αυτόν το χαμό για τα «γλυκά» που πήγε ο Φανουράκης στον Θάνο, ήταν και το μέγα ερώτημα…
-Τι είδους γλυκά ήταν; Πρότυπα ή απλές καριόκες;
……
*Εντύπωση πάντως μου κάνει η στάση του δημοτικού συμβούλου Κώστα Τριανταφυλλίδη, επίσης αυτοχριζόμενου πολιτευτή…
Ο οποίος έτρεχε κυριολεκτικά πίσω από την Ντόρα και στη Κομοτηνή αλλά με τον μόνο που κατάφερε να συναντηθεί, ήταν ο… Μιχάλης Αμοιρίδης!
……
*Ο οποίος Μιχάλης Αμοιρίδης με το στυλ και την νέα φωτογραφία του που λάνσαρε στο fb (κάποιοι λένε ότι την φωτό τράβηξε ο Φώτης Βασιλείου την ημέρα των Φώτων στο λιμάνι του Λάγος…), ξεπέρασε τα 500 like!
-Μάλιστα ο Σελίμ Κεχαγιά από την Γερμανία, κολλητός της Όλγας Κεφαλογιάννη του ευχήθηκε με νόημα…Άντε και… Περιφερειάρχης!
……
*Αντίθετα αναγνώστης της στήλης περιπλανώμενος στο fb όπως μου είπε διαπίστωσε ότι καιρό έχει καιρό να δει τον Ζαγναφέρη να αναρτεί τις σούπες και τους…πατσάδες που τρώει με την παρέα του!
-Λέτε να άλλαξε διατροφικές συνήθειες ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης; Οπότε μπορεί σε κάποια φάση ν’ αλλάξει και το μπλέ… σακάκι του με ένα νέο σακάκι; Περίοδο εκπτώσεων διανύουμε…
……
*Επειδή κάποιοι συνεχίζουν να διαδίδουν ανοησίες, οφείλω να διευκρινίσω ότι τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο πήγε από τον χορό του Συλλόγου Σαρακατσάνων στην βασιλόπιτα του Κυνηγητικού συλλόγου Σταυρούπολης, ο Αντώνης Πασχάλης κι όχι ο Τσιλιγγίρης που απλά ακολούθησε γιατί το κλίμα στην εκδήλωση δεν τον ήταν και τόσο καλό για τον ίδιο.
……
*Βλέπετε ο Πασχάλης στηρίζει κομματικά τον Νίκο Εφραιμίδη στην περιοχή της Σταυρούπολης κι αυτός στηρίζει τον Πασχάλη επαγγελματικά! Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο άλλωστε!
……
*Καιρό έχω να δω στην «πιάτσα» τον Στάμο Τριμίτζιο και αναρωτιέμαι τι τον απορρόφησε περισσότερο…
Η φάρμα του με τα κατσίκια ή ο νέος ΧΥΤΑ της Ξάνθης που έχει ήδη καταντήσει σήριαλ;
……
*Παραμένει ωστόσο αναπάντητο το ερώτημα, γιατί ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σάββας Παυλίδης δεν ήθελε να μιλήσει ενώπιον όλων στην Επιτροπή του Άρθρου 152, αλλά… κατ’ ιδίαν στην Πρόεδρο και στα μέλη!
-Με αποτέλεσμα τελικά να μην καταθέσει και να «κάψει» με τον τρόπο αυτό και την Μεσόγειο που είχε πάρει το έργο…
-Τον Αϊβαλιώτη φοβήθηκε περισσότερο; Τον Μίχογλου; Ή τον Στέργιο; Ιδού η απορία…
……
*Αίσθηση προκάλεσε η συνειδητή απουσία του Προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης και πολιτευτή της Ν.Δ. Κώστα Μαλάκη και από τα δυο γεύματα που δόθηκαν από τη ΝΟΔΕ προς τιμή της Ντόρας κατά την εδώ παραμονή της…!

-Η πληροφορία της στήλης, σύμφωνα με την οποία ο Κώστας Μαλάκης φέρεται να δήλωσε, «μου κόβεται η όρεξη όταν βλέπω ορισμένους σ’ αυτά τα γεύματα…», κρίνεται ως… ανακριβής!
....
*Όταν ο Φανουράκης και η "παρέα" της αντιπολίτευσης έχουν στην απέναντι μεριά...Γιάννη Δρεμσίζη, τι τα θέλουν τα υπόλοιπα;
Απο καθαρή προχειρότητα του Προέδρου και τυπικούς λόγους (σ.σ. Δεν πήρε τις υπογραφές όλων των δημοτικών συμβούλων που ψήφισαν ΥΠΕΡ  της αγοράς του Παιδικού σταθμού της Σάρδεων!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό...), η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ακύρωσε την...αγορά και το θέμα θα επανέρθει στη συνεδρίαση!!! Καθαρά απο επιπολαιότητα, προχειρότητα κλπ του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου! Κρίμα....
-Για τα παιδιά και τους γονείς, διότι επιμένει η στήλη οτι πρόκειται για αγορά πολύ συμφέρουσα για τον Δήμο Ξάνθης! Και ΕΤΟΙΜΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ που όταν δημοσιεύσω φωτογραφίες και με τον εξοπλισμό του, τότε είναι που αηδιάσετε με το ψέμα και τις υπερβολές που ακούστηκαν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για την αγορά δήθεν...λίγων μαχαιροπήρουνων!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »