*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιανουαρίου

Καταγγελία των "4"! ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Πατακάκη-Καραγιαννίδη ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία!

11 Ιανουαρίου
*Κοινή δήλωση-καταγγελία των Περιφερειακών Συμβούλων Δράμας της «Περιφερειακής Αναγέννησης», αδειάζουν άγρια τον Πατακάκη, ισχυρίζονται ότι από πίσω του βρίσκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας!

*Την αποκλειστική ευθύνη για το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού την έχει ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας
Ανεβαίνουν οι τόνοι στη Αντιπεριφερέρεια Δράμας, όπου όπως καταγγέλλεται, ο γαλάζιος αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Πατακάκης έκανε «μέτωπο» με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας κατά του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου!
Αναλυτικότερα: ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ του Χρήστου Πατακάκη (Αντιπεριερειάρχης Δράμας) και Χρήστου Καραγιαννίδη (βουλευτής Δράμας), αποτελεί ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, ισχυρίζονται με κοινή επιστολή τους, οι «4» Περιεφερειακοί σύμβουλοι της Περιφερειακής Αναγέννησης Δράμας, καταγγέλλοντας τα παρακάτω αποκαλυπτικά:
«Την αρχική «επιστολή διαμαρτυρίας» του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας προς τον Περιφερειάρχη κ. Μέτιο ακολούθησαν δύο πανομοιότυπες επιστολές από πρόσωπα που για χρόνια μονοπωλούν την εκπροσώπηση επαγγελματιών και φορέων της Δράμας. Οι κινήσεις αυτές βρίσκονται σε ξεκάθαρη πολιτική ταύτιση με τον  κυβερνητικό βουλευτή της περιοχής μας, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκδώσει και αυτός σχετική ανακοίνωση.
Είναι σαφές ότι, η συντονισμένη αυτή δημοσίευση επιστολών και ανακοινώσεων, έχει χαρακτήρα προσωπικής επίθεσης προς τον κ. Περιφερειάρχη και σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με το καλό της περιοχή μας.
Για να τελειώνουμε λοιπόν μία και καλή με τα δύο αυτά θέματα:
Την αποκλειστική ευθύνη για το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού την έχει ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας. Άλλωστε μέχρι σήμερα, εκκρεμεί η χρηματοοικονομική μελέτη που είναι απαραίτητη ώστε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης να αποδεσμεύσει 1,6 εκατομμύρια ευρώ για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού για τα επόμενα τρία χρόνια.
Επίσης, είναι ψέματα τα λεγόμενα του κ. Καραγιαννίδη ότι η Περιφέρεια δεν έχει εγκρίνει το αίτημα για τη συντήρηση των αναβατήρων του Χιονοδρομικού.
Σε ότι αφορά στην κατασκευή του οδικού άξονα Ε61 Καβάλα-Δράμα-Μαυρολεύκη-όρια Νομού Σερρών-Νέα Μπάφρα-Σέρρες αλλά και στη σύνδεσή του με την Εγνατία Οδό μέσω Αμφίπολης, περιλαμβάνονται και οι δύο στο Χωροταξικό Σχέδιο της Περιφέρειας και τις στηρίζουμε με τρόπο ξεκάθαρο.
Ωστόσο, το τμήμα όρια Νομού Σερρών-Νέα Μπάφρα-Αμφίπολη δεν ανήκει στην αρμοδιότητα της δικής μας Περιφέρειας αλλά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συνεπώς δεν έχουμε τη θεσμική δυνατότητα να το χρηματοδοτήσουμε.
Επιπλέον, πρόκειται για ένα έργο στο οποίο υπεύθυνη είναι η Εγνατία Οδός Α.Ε. (η Διοίκηση της οποίας ορίζεται από την Κυβέρνηση) και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και για το οποίο δεν υπάρχουν καν ακόμα μελέτες. Και αυτό το γνωρίζουν όλοι και βέβαια αυτοί που όψιμα «καίγονται» για το έργο.
Αντίθετα, για το τμήμα Καβάλα – Δράμα – Μαυρολεύκη - όρια Νομού Σερρών, το οποίο βρίσκεται στη δική μας αρμοδιότητα, η Περιφέρεια ΑΜΘ έχει ήδη διαθέσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για μελέτες.
Για ακόμη μια φορά, κάνουμε σαφές πως με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μέτιο έχουμε στενή και εποικοδομητική συνεργασία για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.
Με συνεργασία, συντονισμό και συνεχή επικοινωνία μαζί του επιδιώκουμε από κοινού το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας. Είμαστε απολύτως βέβαιοι πως τα αποτελέσματα της συνεργασίας αυτής δε θα αργήσουν να φανούν και θα είναι πολύ σημαντικά για το Νομό Δράμας.
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δράμας της «Περιφερειακής Αναγέννησης»
ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΙΝΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΙΘΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΕΙΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ».
....
ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΑΧΗΤΗ" ΣΤΟΝ ΠΑΤΑΚΑΚΗ
Μπορεί να μας πει ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Πατακάκης που τιμωρήθηκε με ένα χρόνο φυλακή γιατί πήγε και έδωσε τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων της Αντιπεριφέρειας Δράμας σε "άνθρωπό" του......
-Τι ποινή είχε στο ποινικό του μητρώο και δεν του δόθηκε αναστολή στην πρωτόδικη ποινή του και για ποιό αδίκημα; 
-Γιατί ΒΡΙΖΕΙ τον Μέτιο που έκανε αυτό που είχε υποχρέωση να κάνει, τουλάχιστον μέχρι να τελεσιδικήσει το δικαστήριο; 
-Γιατί επιτίθεται στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο; Μήπως επειδή προέχουν τα προσωπικά του συμφέροντα;  
-Γιατί ΚΑΚΟΙ είναι όλοι οι άλλοι και μόνο αυτός ο...καλός που αγαπάει τη Δράμα;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »