*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Οκτωβρίου

Έξι μήνες εκτός αγώνων ο νεαρός διαιτητής Νίκος Ντοσίδης, επειδή επέτρεψε στην ΠΑΕ Ποντίων να αγωνιστεί με την φανελα της Γενοκτονίας!!!

14 Οκτωβρίου

Την πλήρωσε ακριβά ο διαιτητής που επέτρεψε στην ΠΑΕ Ποντίων να αγωνιστεί με τη φανέλα της Γενοκτονίας

  • Με κόκκινο έχουν σημειωθεί τα τσιρότα που μπήκαν στις φανέλες της ΠΑΕ Ποντίων προκειμένου να καλυφθεί η φράση «Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ» (φωτ.: Facebook / ΠΑΕ Ποντίων)
Έξι μήνες εκτός αγώνων θα μείνει ο νεαρός διαιτητής Νίκος Ντοσίδης που πριν από δυο εβδομάδες επέτρεψε να ξεκινήσει (αν και με μια μικρή καθυστέρηση) ο αγώνας ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων και την Ένωση Ασωμάτων για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, αποδεχόμενος την πατέντα της ομάδας του Θρυλορίου να καλύψει με τσιρότα τις επίμαχες φράσεις «Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ».
Την πληροφορία αυτή μετέδωσε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook η ΠΑΕ Ποντίων, κατηγορώντας την Επιτροπή Διαιτησίας για «επίδειξη δύναμης» απέναντι στο παλικάρι, που «χάνει την ευκαιρία ανόδου κατηγορίας στους πίνακες διαιτητών». Πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο στο περίφημο σήριαλ της γνωστής φανέλας που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις αλλά και συζητήσεις, στην Θράκη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Πηγή: Thrakisports.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »