*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Οκτωβρίου

Παρουσίαση βιβλίου Μιχ. Χαραλαμπίδη: Ενώ είναι…πρώην, συνεχίζει να εμφανίζεται ως…Πρύτανης του ΔΠΘ ο Καραμπίνης!

17 Οκτωβρίου


*Γιατί κύριε Τουλουπίδη δεν παίρνετε θέση απέναντι στις προκλητικές συμπεριφορές του Καραμπίνη και τον αφήνετε να εμφανίζεται στις εκδηλώσεις ως...ο Πρύτανης του ΔΠΘ; 
Παρά την απόρριψη και της προσφυγής του από το ΣτΕ στην αίτηση αναστολής ως προς την παύση των καθηκόντων του ώστε να επανέρθει ως Πρύτανης στο ΔΠΘ, συνεχίζει ο Καραμπίνης να εμφανίζεται ως…Πρύτανης του ΔΠΘ! 
Εκθέτοντας μάλιστα και τους οργανωτές που τον ορίζουν σε μια εκδήλωση αλλά και γράφοντας στα υποδήματά του καθώς φαίνεται, ακόμη και την νυν Σύγκλητο και Πρυτανεία!! Κι όλα αυτά, ενώ ο νέος Πρύτανης του ΔΠΘ Σταύρος Τουλουπίδης εξακολουθεί δυστυχώς να «σιωπά» για τις συμπεριφορές του, με αποτέλεσμα ο κόσμος να αισθάνεται «μπερδεμένος» και να μην ξέρει ποιος τελικά είναι ο…πραγματικός Πρύτανης!!! Παράλληλα με το ότι ο ίδιος διαδίδει ότι τον θέλουν και τον στηρίζουν και οι…φοιτητές του ΔΠΘ!
Το νέο ανδραγάθημα του Καραμπίνη; Άγνωστο πως, τον επέλεξε ο γνωστός Πόντιος Αγωνιστής και αιρετικός του ΠΑΣΟΚ (του Ανδρέα Παπανδρέου) Μιχάλης Χαραλαμπίδης, να προλογίσει το νέο βιβλίο που έγραψε για την Παιδεία, τόσο στην αφίσα όσο και στην πρόσκληση παρουσιάζεται ως...Πρύτανης του ΔΠΘ!
Έτσι απαξιώντας προφανώς να ενημερώσει τόσο τον συγγραφέα του βιβλίου Μιχάλη Χαραλαμπίδη όσο και τον Γιώργο Παραστατίδη ότι «ΔΕΝ είναι πλέον Πρύτανης του ΔΠΘ» με αποτέλεσμα το Κοινωνικό Κέντρο ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ να τον εμφανίζει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει εκεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Μαγικό Ξάνθης ως…Πρύτανη του ΔΠΘ.
Διαβάστε τι επακριβώς αναφέρει η σχετική πρόσκληση-αφίσα. 
 «Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην ομιλία του συγγραφέα Μιχάλη Χαραλαμπίδη με θέμα «ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, το πρότυπο της Θράκης», που θα γίνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Κοινωνικού Κέντρου ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ στην κεντρική πλατεία του οικισμού Μαγικό Ξάνθης. Θα ακολουθήσει διάλογος με τον συγγραφέα.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Χαραλαμπίδη με τίτλο: «ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, Η Ανάκτηση του Ελληνικού Τρόπου» από τον Πρύτανη του ΔΠΘ κ. Αθανάσιο Καραμπίνη»
-Ρωτάμε τον Υπουργό Παιδείας κ.Γαβρόγλου. «Έχει δικαίωμα ο κύριος Καραμπίνης να χρησιμοποιεί τον τίτλο του Πρύτανη του ΔΠΘ» μετά την αποπομπή του; Γιατί η Σύγκλητος του ΔΠΘ και ο νέος Πρύτανης κ.Σταύρος Τουλουπίδης τον "καλύπτουν" και δεν παίρνουν θέση; Τι συμβαίνει; Τον στηρίζουν πράγματι οι φοιτητικές παρατάξεις και γενικά οι φοιτητές τον κύριο Καραμπίνη στο Πανεπιστήμιο; Τον θέλουν πράγματι για Πρύτανη όπως ο ίδιος διατείνεται;
-Γιατί ο κύριος Καραμπίνης δεν δίνει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες  του ιδίου και της οικογένειάς του;  Αφού εκτός από καθηγητής τόσα χρόνια έκανε κι άλλες "δουλειές", κάτι που είναι «κοινό» μυστικό; 
Είναι τόσο δύσκολο για τον κύριο Καραμπίνη εφόσον όπως λέει έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, να περιμένει να συζητηθεί η κύρια αγωγή που κατέθεσε στο ΣτΕ και να περιμένει την κρίση της; Γιατί δεν αφήνει επιτέλους το Δημοκρίτειο να βρει τον δρόμου του και την πορεία του;  
-Δεν υπάρχουν δηλαδή άλλοι καθηγητές άξιοι να συνεχίσουν την πορεία του; Ο κύριος Σταύρος Τουλουπίδης δηλαδή δεν μπορεί να γίνει ένας άξιος και καλός Πρύτανης με τις περγαμηνές που διαθέτει.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »