*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Στο ΚΥΤΤΑΡΟ οι αλλαγές συνεχίζονται! Και αρέσουν...

21 Οκτωβρίου
*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη με το… «μεγάλο» γεγονός που συνέβη την Πέμπτη το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Ο δημοφιλής DJ Γιωργάκης Ψαθάς μετά από πολύ καιρό απουσίας του επέστρεψε στα decks του αγαπημένου Ελληνάδικου της πόλης μας!
-Μάλιστα η επιστροφή του σηματοδοτεί και τις νέες αλλαγές που ετοιμάζει ο Τάκης Αλεξούδας, όπως την καθιέρωση των «Ladies Nights», τις «Λαϊκο-Ρεμπέτικες βραδιές», αλλά και την επιστροφή των βραδιών καραόκε που κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου με παρουσιάστρια την τρομερή Θωμαή Ψάλτη και DJ τον Ιορδάνη Καγιά!
……
*Και όχι μόνο επέστρεψε ο Γιωργάκης Ψαθάς στο ΚΥΤΤΑΡΟ, αλλά έγινε και χαμός από τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του που του ετοίμασαν θερμή υποδοχή και διασκέδασαν με τα τραγούδια που έπαιζε!
-Είπαμε μονοπώλιο Καγιάς αλλά το Ελληνάδικο θέλει και τον… Ψαθά του!!!
……
*Πανευτυχής είναι η Ξανθιώτισσα παίκτρια του «SURVIVAL Secret», Μαίρη Παπαδοπούλου η οποία συνεχίζει τις περιπέτειες και τα αγωνίσματά της σε μαγευτική παραλία στις εξωτικές Σεϋχέλλες!
-Ήδη χθες Παρασκευή με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν οι φωτογραφήσεις και τα πρώτα γυρίσματα με την Μαίρη να στέλνει την καλημέρα της από τις Σεϋχέλλες!
…….
*Μάλιστα η Μαίρη μαζί με την καλημέρα της, έγραψε χθες πάνω στην άμμο της μαγευτικής παραλίας στις Σεϋχέλλες για όλους τους συμπατριώτες, τους συγγενείς αλλά και φίλους της στην Ξάνθη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ξάνθη (με μια καρδούλα) και… 1, 2, 3, Μαρία – αγωνιστές»!!!
-Να είσαι σίγουρη Μαίρη, ότι και από εδώ στην Ξάνθη όλοι σε αγαπάνε!!!
…….
*Σε γλέντι στο Ερατεινό Χρυσούπολης έκανε άλλη μια live εμφάνιση την περασμένη Πέμπτη (19 Οκτωβρίου) το βράδυ το Ξανθιώτικο λαϊκό Συγκρότημα «ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ» ΜΕ τους Φίλιππο Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη!
-Η έκπληξή τους;;;
-Στο μουσικό σχήμα τους συμπεριέλαβαν για άλλη μια φορά και την Γεωργία Ταστσόγλου από τους… «Πάμε Μπουζούκια»!
-Σας υπενθυμίζω ότι σήμερα το βράδυ η Γεωργία μαζί με τον άντρα της Γιώργο Κουμουλίδη και την ορχήστρα τους «Πάμε μπουζούκια» θα εμφανιστούν Live στην πρεμιέρα του Ελληνάδικου «ΣΚΙΕΣ» στη Διομήδεια Ξάνθης!
……
-Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον τρομερό πρώην DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, τον Κώστα Σπυριάδη που εδώ και πολλούς μήνες ζει με την οικογένειά του στην Ολλανδία και εργάζεται στην επιχείρηση του πεθερού του!
-Ο οποίος τι έκανε λέτε, μαζί με την σύζυγό τη Λία η οποία τον τελευταίο καιρό άλλαξε look και έγινε μελαχρινή;;;
-Πήγανε σε μια μπουάτ στην Ολλανδία όπου είχε live με Ελληνική ορχήστρα και κάνανε παραγγελιά το τραγούδι «καγκέλες» της Γωγώς Τσάμπα!

-Το τι έγινε στην… Ολλανδική μπουάτ, δεν περιγράφεται!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »