*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Οκτωβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Στη Βαρκελώνη οι "γαύροι" Μαλουσάρηδες

20 Οκτωβρίου
*Στη Βαρκελώνη της Ισπανίας βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη ο γνωστός «γαύρος» Αποστόλης Μαλουσάρης παρέα με τον πατέρα του Φίλιππο για να παρακολουθήσουν από τον «ναό» του ποδοσφαίρου το Camp Nou τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας του Ολυμπιακού με τον Μπαρτσελόνα!
-Μπορεί ο αγώνας να εξελίχθηκε σε θέαμα «ακατάλληλο για ανηλίκους» μετά την ήττα του «Θρύλου» με 3-1, αλλά ο Αποστόλης δεν έχασε το κέφι του και φωτογραφήθηκε έξω από το γήπεδο μαζί με τον πατέρα του κρατώντας ένα κασκόλ μισό – μισό Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, εκφράζοντας παράλληλα και τον θαυμασμό του για το φαινόμενο που ονομάζεται… «Λιονέλ Μέσι»!!!
……
*Άπαιχτος πραγματικά ο βετεράνος Ξανθιώτης DJ Βασίλης Μπουζούρης!
-Αφού πήρε τη βάρκα του, την περασμένη Τετάρτη, και ξανοίχτηκε στα ανοιχτά του Θρακικού πελάγους για ψάρεμα, μετά τι έκανε λέτε;;;
-Πήγε κατευθείαν στην Ίμβρο για να ψήσει τα ψάρια (σαργούς) που ψάρεψε!!!
-Βρε άμα σας λέω εγώ ότι ο Βασίλης δεν παίζεται!...
……
*Αμέσως μετά την κυκλοφορία του video-clip του νέου τραγουδιού του Γιώργου Καρυπίδη με τίτλο «Δεν σε ξέχασα ποτέ», ο άλλος Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης τι έκανε λέτε;;;
-Ανήρτησε εκ νέου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το εξώφυλλο του CD single του τραγουδιού που του έγραψε στο παρελθόν (στίχους και μουσική) ο κοινός κολλητός τους ο Αντώνης Χειμωνίδης με τίτλο… «Φίλα με».
-Τώρα το έκανε αυτό για να τη… «σπάσει» στον Γιώργο, ή για να τον «βάλει» να μαλώσει με τον Αντώνη; Δεν θέλω να το πιστέψω! Οι κακές γλώσσες τα λένα αυτά και όχι εγώ!
-Πάντως στη συγκεκριμένη ανάρτησή του, εκτός από τον εαυτό του, εισέπραξε και άλλα 24 likes, αλλά όχι όμως από τον Αντώνη Χειμωνίδη και τον Χαράλαμπο Κυρκούση!
……
*Ξεκίνησε χθες τα… αγωνίσματα του «SURVIVAL Secret» στις Σεϋχέλλες η Ξανθιώτισσα Μαίρη Παπαδοπούλου, αλλά πρίν αγωνιστεί προτίμησε να κάνει έναν περίπατο στην παραλία του εξωτικού νησιού για να πάρει δύναμη και να ετοιμαστεί ψυχολογικά ώστε να πετύχει την πρώτη της νίκη!!!
-Ποιος την χάρη σου Μαίρη…
-Εμείς που σε βλέπουμε και σε θαυμάζουμε από την Ξάνθη σε ζηλεύουμε!
……
*Σε γάμο φιλικού του ζευγαριού στην Αθήνα βρέθηκε την περασμένη Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου του οποίου οι κολλητοί παντρεύονται ο ένας μετά τον άλλο!
-Ο ίδιος αμετανόητος εργένης, έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο τουμπερλέκι του και μόνο περιμένοντας να παντρευτούν πρώτα όλοι οι άλλοι ώστε να… «νοικοκυρευτεί» και αυτός!
Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »