*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Οκτωβρίου

Το Σάββατο στη Θαλασσιά η κηδεία του 48χρονου που τον παρέσυρε η θεριζοαλωνιστική μηχανή

20 Οκτωβρίου
Τραγικό θάνατο μέσα στο χωράφι του στη Θαλασσιά βρήκε το μεσημέρι της Πέμπτης ένας 48χρονος αγρότης την ώρα που αλώνιζε η θεριζοαλωνιστική.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες απο συγγενείς του τραγικού ατυχήματος, ο 48χρονος κάποια στιγμή ήθελε κάτι να πει στον 61χρονο οδηγό την ώρα που αυτός οδηγούσε το μηχάνημα. Τρέχοντας ωστόσο μέσα στο χωράφι του πίσω απο το μηχάνημα, σκόνταψε και έπεσε στο έδαφος. με αποτέλεσμα να τον πλακώσει η πίσω ρόδα της θεριζοαλωνιστικής μηχανής και να μείνει επί τόπου, ενώ ο οδηγός το το αντιλήφθηκε μετά αρκετή ώρα και τον βρήκε νεκρό, δεν μπορούσε να συνέρθει απο το σοκ.
Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά της αστυνομίας το ατύχημα συνέβημα ως εξής: 
Την 19-10-2017 το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Θαλασσιάς Ξάνθης, κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών, 48χρονος ημεδαπός, παρασύρθηκε από θεριζοαλωνιστική μηχανή που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τοπείρου
Πληροφορίες αναφέρουν οτι η κηδεία του 48χρονου που δεν είχε οικογένεια και πριν ένα χρόνο είχε χάσει τους γονείς του θα γίνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 11:00 τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στην Θαλασσιά, προκειμένου να μπορέσουν να έρθει απο την Γερμανία  η αδελφή του και οι λοιποί συγγενείς του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »