*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

Ο Αχιλλέας Καραμανλής την Τρίτη 24/10 στη Ξάνθη, οι μπηχτές του Τσορλίδη και το υπόγειο πάρκινγκ...

21 Οκτωβρίου

………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Με βάση τα παραπάνω ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί
1.Υπήρξαν όλες οι νόμιμες αδειοδοτήσεις για την διενέργεια ερευνών εκμεταλλεύσιμου κοιτάσματος μαρμάρου;
2.Πραγματοποιήθηκαν οι απαιτούμενες μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την συγκεκριμένη δραστηριότητα;
3.Κατά πόσο η Αδειοδοτούσα Αρχή και το Υπουργείο έλαβαν υπόψη τους τις παράπλευρες επιπτώσεις στον τοπικό πληθυσμό και στο οικοσύστημα της περιοχής;
(Από την ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη για το λατομείο της Σταυρούπολης)
-Περιμένουμε με αγωνία τις απαντήσεις των αρμόδιων Υπουργών…
………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
1.Ποιος φέρει την ευθύνη παραγωγής του συγκεκριμένου φιλμ.
2.Γιατί δεν περιελήφθησαν περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος και αξιοθέατων της Περιφέρειας.
3.Ποιο το κόστος και από πού κατεβλήθη η δαπάνη παραγωγής και προβολής.
4.Ποιος το είδε, ποιος το ενέκρινε και ποιος τελικά έδωσε την εντολή προβολής.
(Από την ερώτηση του επικεφαλής της Κοινωνικής Συμμαχίας Φώτη Καραλίδη για το περιβόητο βίντεο του TAP που προβλήθηκε στο Euronews)
-Μα ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης. Θέλει κι ερώτημα;
Σεμνά &Ταπεινά
*Συνεδριάζει λοιπόν την ερχόμενη Τρίτη 24/10 το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, ο Φανουράκης με τους 15 φέρνουν ένα ακόμη θέμα, αυτήν τη φορά για το υπόγειο πάρκινγκ και να δείτε ότι και πάλι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!
-Γιατί το λέω αυτό;
-Γιατί το πρώτο που λογικά θα τους πει ο Δημαρχόπουλος θα ‘ναι, «τα παράπονα στον… Μπένη! Αυτός βιάστηκε και το δημοπράτησε ενώ δεν ήταν έτοιμο το πάρκινγκ»!
-Είναι τόσο απλό…
……
*Πρόταση της στήλης φυσικά. Να παραστεί ως απλός πολίτης  ο Δημήτρης Μπένης και να μας πει γιατί… «βιάστηκε» τόσο πολύ (προεκλογικά) να το δημοπρατήσει το υπόγειο πάρκινγκ αφού δεν ήταν έτοιμος ούτε να το…παραδώσει;
-Με αποτέλεσμα αυτό να παραληφθεί αν δεν κάνω λάθος, 16 μήνες αργότερα;;;
Γιατί τόση βιασύνη;
-Το ερώτημά μου ισχύει βέβαια πλην του Μπένη και για τους Φανουράκη-Λάκη Στυλιανίδη και τον δικηγόρο Γιάννη Παπαχριστόπουλο!
…….
*Γιατί κύριε Φανουράκη να δημοπρατήσετε το δημοτικό υπόγειο πάρκινγκ εσείς από τον Δεκέμβριο του 2013 και να μην περιμένετε να γίνουν εκλογές και να το δημοπρατήσει ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης που θα εκλέγονταν τον Μάϊο του 2014 και θα αναλάμβανε από 1/9/2014;;;
-Άλλωστε μόνο το δημοπρατήσατε! Και μετά για 16 μήνες το είχατε ΚΛΕΙΣΤΟ κι έχασε χιλιάδες ευρώ ο Δήμος Ξάνθης!!!
……
*Και το πιο ωραίο απ’ όλα; Το αίτημα υπέγραψε και ο Νίκος Ανταμπούφης που την περίοδο εκείνη είχε αφήσει σοβαρά υπονοούμενα κατά του Μπένη με δηλώσεις του στον Τύπο!!!
Αχιλλέας Καραμανλής και γλύπτης Πραξιτέλης Τζανουλίνο την Τρίτη 24/10 στο Ζαγναφέρη για τον Ανδριάντα του Εθνάρχη
Την ερχόμενη Τρίτη 24/10 θα επισκεφθεί την Ξάνθη και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ο Αχιλλέας Καραμανλής, αδελφός του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή…
Ο λόγος της επίσκεψής του στη πόλη μας; Μα η ανέγερση του ανδριάντα του Εθνάρχη στη Ξάνθη.
Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες μου ο Αχιλλέας Καραμανλής θα έρθει στη Ξάνθη με τον γλύπτη Πραξιτέλη Τζανουλίνο από την Τήνο που θα τον φιλοτεχνήσει τον Ανδριάντα, προκειμένου να συζητήσουν και να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Υπενθυμίζω ότι ο Πραξιτέλης έχει κάνει και τους ανδριάντες του Εθνάρχη που στήθηκαν ήδη στη Πρώτη Σερρών και στη Θεσσαλονίκη ενώ το κόστος υπολογίζεται στις 50-60.000 ευρώ.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΡΛΙΔΗΣ: Προσβλητική η ανακοίνωση των γιατρών 
του Νοσοκομείου για την Ξάνθη! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει
Μπράβο στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης Αναστάσιο Τσορλίδη για το χθεσινό σταράτο σχόλιό του στο fb όπου μεταξύ των άλλων, αναφέρει τα παρακάτω απαντώντας στην «ειρωνική» ανακοίνωση των γιατρών του Νοσοκομείου Ξάνθης (σ.σ. Την συνέταξε ο νευρολόγος Δημήτρης Νικηφορίδης)
«Προσβλητική είναι η ανακοίνωση των Γιατρών του Νοσοκομείου Ξάνθης για την... "Πόλη με τους χίλιους αδέσποτους σκύλους" {{ παραφράζοντας το σλόγκαν περί «πόλης με τα χίλια χρώματα» }} με αφορμή φυσικά τις πρώτες βοήθειες που πρόσφεραν σε 1.000 συνανθρώπους μας μετά από επιθέσεις που δέχτηκαν στην πόλη της Ξάνθης από αδέσποτα σκυλιά!!!
Δουλειά τους είναι και γι αυτό άλλωστε πληρώνονται από την πολιτεια να εξυπηρετούν όλους τους ασθενείς. Δηλαδή αν πήγαιναν 1.000 πολίτες με προβλήματα στην καρδιά θα έδιναν τίτλο...: Η Πόλη με τους χίλιους... καρδιακούς ;;; Ή ή πόλη με τις... χίλιες καρδιές ;;;
Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει έχω την αίσθηση, άλλωστε ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ τον τελευταίο χρόνο κάνει υπερπροσπάθεια για τα αδέσποτα»
-Πολύ καλά τους τα λέει ο Αναστάσιος, αν και βλέπω τον Μελισσόπουλο με τον Φανουράκη να του τραβάν το αυτί γιατί στην τελευταία παράγραφο εγκωμίασε τον Δήμο Ξάνθςη για τις προσπάθειές του για τα αδέσποτα…
Ξεσηκωμός στα σωματεία των ΕΠΣ Έβρου και Θράκης (Κομοτηνή) 
κατά Πέτροβιτς και Τσαλικίδη για τα δωρεάν φαρμακεία 
του Ζαγναφέρη στην Ξάνθη!
Την όρεξη στις ομάδες των ΕΠΣ Έβρου και Θράκης φαίνεται ότι άνοιξε η κίνηση του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη να δωρίσει φαρμακεία σε όλες τις ομάδες που ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣ Ξάνθης.
«Πως γίνεται να καταφέρνει κάτι τέτοιο για τις δικές του ομάδες ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και να μην μπορεί κάτι αντίστοιχο ο δικός μας;», αναρωτιούνται με μηνύματά τους στο Εβρίτικο πετυχημένο αθλητικό site  ThrakiSportS παράγοντες ομάδων της ΕΠΣ Έβρου και Θράκης, αναφερόμενοι στους αντιπεριφερειάρχες Έβρου και Ροδόπης, Δημήτρη Πέτροβιτς και Νίκο Τσαλικίδη αντίστοιχα.
«Είμαστε ή δεν είμαστε μια Περιφέρεια;», προσθέτουν αναρωτούμενοι για την ευνοϊκή μεταχείριση που φαίνεται πως είχαν  οι ομάδες της Ξάνθης έναντι αυτών του Έβρου και τις Ροδόπης αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Ζαγναφέρης κατά την παράδοση των φαρμακείων στα σωματεία της ΕΠΣ Ξάνθης υποσχέθηκε ότι σε λίγες εβδομάδες θα ακολουθήσουν και φορεία!!! Τονίζουν με νόημα…
-Μετά από αυτό βλέπω τους Τσαλικίδη και Πέτροβιτς να σπεύδουν στον Μέτιο για να «βγάλει» και για τις ομάδες της Ροδόπης και του Έβρου, φαρμακεία και..φορεία!
.....
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
 Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Στάθης Γιαννακίδης τίμησαν την Παρασκευή20/10
την «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας»-Η φώτο απο την εκδήλωση

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »