*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Τον Μάιο 2018 η δίκη του Δ. Μπένη, κι όμως...δεν παραιτήθηκε ο Κ. Αντωνιάδης

18 Οκτωβρίου

……………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
….ίσως το πολύχρωμο της πολυπολιτισμικότητας της περιοχής να είναι γοητευτικό για μερίδα τουριστών εφόσον απευθύνεται σε αυτούς. Μετά από δεύτερη όμως ανάγνωση, υπογραμμίζω τις φράσεις «Δυτική Θράκη στην Ελλάδα» και «χριστιανική πλειονότητα».
Η Περιφέρειά μας είναι «Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» και όχι «και Δυτικής Θράκης» και οι πολίτες της αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες και Θράκες, αντίστοιχα.
(Από την ανακοίνωση ράπισμα του Δημάρχου Θάσου Κώστα Χατζημιχαήλ για το βίντεο προ(σ)βολής του TAP στο EURONEWS).
-Κύριε Κώστα Αντωνιάδη, μήπως πρέπει να μας αδειάζετε την… γωνιά; Γιατί αρχίζετε και γίνεστε και επικίνδυνος;
………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
….με την καλλιέργεια της ιατρικής κάνναβης, κόπτονται, όπως υποστηρίζουν για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα, όταν δεν βρήκαν τίποτα να πουν, ακόμη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Ξάνθης, για τους απλήρωτους εργαζόμενους  και καπνοπαραγωγούς και στο Νομό μας, από την ΚΑΠΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ.
 (Από την ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Ξάνθης του ΚΚΕ)
-Και καλά οι άλλοι… Αλλά κι εσύ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ τέτοια αδιαφορία, όταν οι γονείς σου καπνό καλλιεργούσαν για να σπουδάσεις φαρμακοποιός;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Είναι απίστευτες οι λεπτομέρειες που έχω μάθει για το «περιβόητο» τροχαίο του 2008 και την διαμάχη των ιδιοκτητών του αυτοκινήτου με την Συνεταιριστική Ασφαλιστική, στην προσπάθειά τους ενώ έφταιγαν, να εισπράξουν…αποζημίωση!!!
Και ακόμη πιο απίστευτη είναι η εμπλοκή του πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Δημήτρη Μπένη, στην προσπάθειά του να «βοηθήσει» το φιλικό του ζευγάρι…
-Όταν μάλιστα το 2008 δεν ήταν καν δημοτικός σύμβουλος ο πρώην φίλος μου Δημήτρης Μπένης…! Μόνο… εργολάβος του έργου του… θείου του!
Τον οποίο βοήθησε στην κατασκευή της πλατείας ΤΕΡΑΣ καθαρά λόγω της…καλής του καρδιάς!
……
*Ανυπομονώ να μάθω επίσης, -γιατί ζήτησα δυο φορές με πρωτοσέλιδα από τους Εισαγγελείς Εφετών λόγω των σοβαρών παραπτωμάτων που υπέπεσε ο πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης (σ.σ. Υπέγραφε χρηματικά εντάλματα για την εταιρεία Νάσκου στην οποία ήταν μέλος του Δ.Σ. ως αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ξάνθης!)-αν εισέπραξε ή όχι χρήματα ο ίδιος ο Μπένης ή συγγενικά του πρόσωπα από τις εργολαβίες της εταιρείας Νάσκου κατά το χρονικό διάστημα 2007-2013…!
-Προκειμένου να λάμψει όλη η αλήθεια!
-Για να δούμε, θα έχω απαντήσεις!
……
*Κι επειδή πλην του Μπένη με «κολλάνε» τελευταία και κάποιοι άλλοι…που το παίζουν μάλιστα και… τιμητές της δημόσιας ζωής!
-Απλά θα πω και σ’ αυτούς ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλούν για σκοινί»…

ΚΙ ΟΜΩΣ! Ο ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ 
ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ «ΕΚΤΡΩΜΑ»!
Κι όμως… Ενώ θα περίμενε κανείς ότι ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης μετά το μείζον θέμα που δημιουργήθηκε με το φιάσκο 4λεπτο βίντεο, θα είχε παραιτηθεί… ούτε γάτα, ούτε ζημιά σαν να μην συνέβη τίποτα!
Μάλιστα όπως μαθαίνω, είχε και το θράσος να ισχυριστεί ότι το εν λόγω βίντεο ζήτησε ο Αείμνηστος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης από τον ΤΑΠ, την ίδια ώρα που ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, λέει ακριβώς τα… αντίθετα!
Εμείς ήδη ζητήσαμε από τον TAP εδώ και τώρα να αποσύρει το απαράδεκτο βίντεο που δυσφημεί την περιοχή μας και δεν την προβάλει, ενώ διπλά εκτεθειμένος από την συγκεκριμένη ιστορία είναι φυσικά και ο  Μέτιος, που όφειλε ήδη να ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη του Κώστα Αντωνιάδη!
-Αφού ο ίδιος δεν είχε «τσίπα» να το κάνει μόνος του…
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 22/5/2018 Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ STOP!
Αναβλήθηκε τελικά για τις 22/5/2018 λόγω της αποχής των δικηγόρων, η χθεσινή δίκη του πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Δημήτρη Μπένη ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη της Εισαγγελίας Ξάνθης για το θέμα της περιβόητης ταμπέλα STOP που εκ των… υστέρων τοποθετήθηκε προκειμένου να κερδίσουν την αγωγή τους με την ασφαλιστική εταιρεία, δυο κολλητοί του, ύστερα από ένα τροχαίο που είχαν στην πάροδο της οδού Δράμας.
Όπως αποκάλυψα πριν λίγες μέρες, την «κομπίνα» και προσπάθεια εξαπάτησης του δικαστηρίου από τους κατηγορουμένους «ανακάλυψε»  ο εξαίρετος δικαστής που χειρίστηκε την υπόθεση (σ.σ. γνωρίζω το όνομα του δικαστή) και όχι μόνο ζήτησε την αυτεπάγγελτη δίωξή τους, αλλά δεν έκρυψε την μέρα εκδίκασης της υπόθεσης και την οργή του για την προκλητική συμπεριφορά  τους.
Με παπιγιόν Καμμένος και Κουίκ στο δείπνο με τους ομογενείς!
Παπιγιόν αντί για γραβάτα επέλεξαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Τέρενς Κουίκ, οι οποίοι έδωσαν το παρών σε δείπνο που διοργάνωσαν ομογενείς στο Σικάγο.
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που έστειλε Ελληνοαμερικανός αναγνώστης του enikos.gr, ο κ. Καμμένος φόρεσε ένα μαύρο παπιγιόν ενώ ο κ. Κουίκ ένα ασημί.
Και οι δύο έκλεψαν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του gala, στο οποίο συμμετείχαν στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιούν τα μέλη της κυβέρνησης που συνοδεύουν τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.

(σ.σ. Καλύτερα να μη σχολιάσω τι αισθάνθηκα βλέποντας τον Τέρενς με το….ασημί παπιγιόν….Τον γιαλατζί αγωνιστή και πατριώτη των Εθνικών μας θεμάτων εδώ στη Θράκη)
......
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 
 
 Μέχρι και… αγαλματάκι του Δημόκριτου έδωσε στο Μέτιο ο Τσιτιρίδης όταν επισκέφθηκε 
το Δημαρχείο Αβδήρων. Τι ήθελε… Καριόκα ή ημερολόγιο για να… συγκινηθεί ο Περιφερειάρχης και να βάλει στο βίντεο τη Βιστωνίδα και τα Αρχαία Άβδηρα;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »