*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Οκτωβρίου

15 δημοτικοί σύμβουλοι κατέθεσαν ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το υπόγειο πάρκινγκ Ξάνθης! Την υπογράφουν και οι Μπογιάρ-Πυρνάρη, όχι όμως ο Τσέπελης!

14 Οκτωβρίου
Νέα ερώτηση, αυτήν τη φορά για το υπόγειο πάρκινγκ, κατέθεσαν 15 δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων για τον Δήμαρχο Ξάνθης και τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου με πρωτοβουλία του Μανώλη Φανουράκη.
Την ερώτηση δεν υπογράφουν από την αντιπολίτευση οι Στέλιος Γουναρλίδης, Σωτήρης Τσιακίρογλου και Μιχαλοπούλου, ενώ από την παράταξη του Δημάρχου Ξάνθης την υπογράφουν μόνο οι δημοτικοί σύμβουλοι Ειρήνη Πυρνάρη και Μπογιάρ, αφού ο πρώην Αντιδήμαρχος Μανώλης Τσέπελης έχει προσωπική εμπλοκή με την συγκεκριμένη υπόθεση στην Εισαγγελική έρευνα.
Οι 15 δημοτικοί σύμβουλοι Ξάνθης, ζητούν από τον Δήμαρχο Ξάνθης  ενημέρωση και συζήτηση του σώματος σχετικά με τους λόγους της μη λειτουργίας του υπόγειου πάρκινγκ, τα οικονομικά δεδομένα ενώ ζητούν να πληροφορηθούν και για τις μέχρι τώρα ενέργειες του Δήμου Ξάνθης 
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος Ξάνθης ήδη σκέφτεται μέτρα για την γνωστή ομάδα Πυρνάρη-Τσέπελη-Μπογιάρ που θεωρεί οτι λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος στην παράταξή του...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »