*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ο "Ιούδας" στον επίσημο λογαριασμό του Survital secret στο fb

16 Σεπτεμβρίου
*Ξεκινάω με μια ευχάριστη είδηση σήμερα τη στήλη, που κι εγώ σαν… «Ιούδας» όταν το διαπίστωσα αισθάνθηκα ικανοποίηση!
-Ο επίσημος λογαριασμός του «SURVIVAL secret» στο Facebook, στο προφίλ της Μαίρης Παπαδοπούλου δημοσιεύει τη στήλη μας την οποία «αλιεύει» από το «maxitisthrakis.blogspot.gr» και όσα γράφουμε γι’ αυτήν!
-Ιδού και η… «απόδειξη» με το δημοσίευμα του «Μ» και το σχόλιο της παραγωγής του  «SURVIVAL secret» που με αφορμή τα σχόλιά μας έγραψε: «Η Μαίρη Παπαδοπούλου έκανε την Ξάνθη να παραμιλάει!!!».
-Τελικά είμαι άπαιχτος ο… Ιούδας, έκανα το «SURVIVAL secret» να… «παραμιλάει»!
……
*Αυτό το γνωρίζατε όσοι δεν παραβρεθήκατε την Τετάρτη το βράδυ στο πανηγύρι της Θαλασσιάς και την εκδήλωση της Αναγέννησης;;;
-Μαζί με την Λένα Παπαδοπούλου στην υπέροχη μουσική βραδιά τραγούδησαν και άλλοι καλλιτέχνες και ανάμεσά τους είδα και μια γνώριμη στην Ξάνθη την Χριστίνα Μελελούδη και γι’ αυτό είδα στην εκδήλωση και παρουσίες που ειλικρινά δεν το περίμενα!
……
*Για τον παραπάνω λόγο ήταν το βράδυ στη Θαλασσιά και ο Αποστόλης Μαλουσάρης ο οποίος είναι πολύ κολλητός με τη Χριστίνα Μελελούδη από το παρελθόν!
-Είπα κι εγώ…
-Ο Αποστόλης είναι ΑΟΞάρα και ολίγον… γαύρος. Τι γύρευε νυχτιάτικα στη Θαλασσιά;;; (!)
-Λές να έγινε και οπαδός της Αναγέννησης;;;
……
*Στο πανηγύρι της Θαλασσιάς την Τετάρτη το βράδυ είδα επίσης και τον προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων Απόστολο Κουτρουλό που μαζί με την μικρή κορούλα του απόλαυσαν την Λένα Παπαδοπούλου!
……
*Συνεχίζουν το ταξίδι του μέλιτος οι νεόνυμφοι, ο τρομερός Σέρβος μπασκετμπολίστας του Λεύκιππου Ξάνθης Μίλαν Ψάλτου και η Χαρά Τσακίρη των «Απαράδεκτων» και γνωστό μοντέλο!
-Έτσι μετά τη Νίκαια της Γαλλίας ολοκληρώνουν σιγά – σιγά το ταξίδι της και τώρα βρίσκονται στο Μονακό και το Μόντε Κάρλο!
-Το νεόνυμφο ζευγάρι επιστρέφει τη Δεύτερα στην Ξάνθη και έτσι ο Μίλαν δεν θα αγωνιστεί σήμερα στο «Αμοιρίδιο» στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του που είναι ο εναρκτήριος αγώνας της πρώτης φάσης του Κυπέλλου με τον Ηρακλή Καβάλας!
-Ελπίζω έστω και χωρίς τον Μίλαν να τα καταφέρει ο Λεύκιππος!
……
*Σε μίνι διακοπές βρίσκεται όμως και ο γνωστός ξανθιώτης Πολιτικός Μηχανικός και πρώην ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, Δημήτρης Χαϊτίδης!

-Ο Δημήτρης χθες ήταν στη Σαμοθράκη και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτές τις μέρες, είπε να «βουτήξει» στις διάσημες βάθρες του νησιού!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »