*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η Μαίρη Παπαδοπούλου έφερε τον πρώτο πόντο στην ομάδα της!

14 Σεπτεμβρίου
*Το πρώτο της ατομικό αγώνισμα είχε την περασμένη Τρίτη στο δεύτερο επεισόδιο του «SURVIVAL Secret» η Ξανθιώτισσα παίκτρια από τη Νέα Αμισσό με την κόκκινη ομάδα των αγωνιστών, Μαίρη Παπαδοπούλου και όχι μόνο τα κατάφερε περίφημα αλλά έφερε και τον πρώτο πόντο στην ομάδα της κάνοντας… «ποδαρικό».
-Μπράβο Μαίρη!
……
*Μάλιστα την Τρίτη το βράδυ στο παραδοσιακό καφέ «στο μπρίκι» στην Ξάνθη, απέναντι από την αστυνομία, γινόταν ένας χαμός!!!!
-Ό ιδιοκτήτης του «μπρίκι» ο Γιώργος Παπαδόπουλος που είναι αδελφός της Μαίρης τοποθέτησε έναν προτζέκτορα για το survival secret για να καμαρώσουν όλοι οι πελάτες την αδελφή του στο πρώτο της ατομικό αγώνισμα!!!
-Και ήταν… γουρλής ο Γιώργος!!!
……
*Και δεν έγινε χαμός για την Μαίρη μόνο στην Ξάνθη!!!
-Όλοι οι φίλοι της Μαίρης Παπαδοπούλου ήταν καθηλωμένοι μπροστά στις τηλεοράσεις για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι επιβίωσης.
-Ο καλός της φίλος Νίκος, «ανέβασε» στο Facebook μια φωτογραφία με την οικογένειά του όπου ζουν στην Αγγλία και θέλησε να μας δείξει πως laptop αλλά και καλωδιακή ήταν ανοιχτά για να «καμαρώσουν» τη Μαίρη!
-International έγινε η Μαίρη!
……
*Πολλοί φίλοι και φίλες του ΚΥΤΤΑΡΟ με ρωτάνε αν και φέτος ο Τάκης Αλεξούδας θα συμπεριλάβει και φέτος στα events του Ελληνάδικου και κάποιες πετυχημένες βραδιές από την περσινή σαιζόν!
-Όπως για παράδειγμα το… «Night», το καραόκε πάρτι αλλά και την ψηφοφορία για τον καλύτερο μπάρμαν του ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Πρόταση λοιπόν από τη στήλη!!!
-Δεν ξέρω τι θα κάνει φέτος ο Τάκης, αλλά θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να καθιερώσει ψηφοφορία καλύτερης και δημοφιλέστερης barwoman, αφού φέτος έκανε πολλές μεταγραφές. Όπως για παράδειγμα την… εκρηκτική Αθανασία!
-Αν εισακουστεί η πρόταση του… «Ιούδα» σίγουρα η Αθανασία θα… σαρώσει!
…….
*Και μια… «αποκλειστική» είδηση!
-Ο νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης την Τετάρτη 20- Σεπτεμβρίου στης 9μμ θα δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ελληνικού Ευβοίας. Αυτό γνωστοποίησε ο ίδιος από το Facebook!
-Άκη… μια συμβουλή.
-Επειδή οι αναγνώστες της στήλης μου, (που μερικοί τυγχάνουν και θαυμαστές σου), ακούνε ΜΟΝΟ Life 92.1, για καλό και για κακό, μαγνητοσκόπησε τη συνέντευξή σου και βάλε την στο You Tube για να την ακούσουν!
-Εντελώς φιλικά σου το λέω προς αποφυγήν παρεξήγησης!
……
*Ελληνικό καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού του Παναγιώτη Σαρχόση στη Βουλιαγμένη της Αττικής έπινε μαζί του χθες το πρωί ο κολλητός του Τάσος Κουμουλίδης ο οποίος βρέθηκε την Δευτέρα στην πρωτεύουσα, όπως σας αποκάλυψα χθες, για να παρακολουθήσουν παρέα τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ 1-1.

Ο ΙΟΥΔΑΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »