*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Σεπτεμβρίου

Αποκλειστικό. Υπηρεσιακό αυτοκίνητο και 150.40 ευρώ ζήτησε ο Τσαλικίδης για να πάει στην ομιλία του...Κυριάκου Μητσοτάκη!

15 Σεπτεμβρίου
ΜΕΤΙΟ, ΤΟΥ ‘ΔΩΣΕΣ…ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ; 
Απίστευτο αίτημα διατυπώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αντιπεριφερειάρχης και μάλιστα από αυτούς που οραματίζονται, «τύποι» σαν τον Φανουράκη, τον γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον οικονομολόγο Κώστα Τριανταφυλλίδη κλπ, για να πάνε τον τόπο και την Νέα Δημοκρατία μπροστά, ζήτησε να πληρωθεί από τα ταμεία της Περιφέρειας ΑΜΘ όλα τα έξοδα μετακίνησής του (σ.σ. Φυσικά με υπηρεσιακό αυτοκίνητο και τις βενζίνες τζάμπα) προκειμένου να πάει στην… ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ!!!  
-Πόσο ήταν το ποσό που ζήτησε ο μεγάλος αυτός οραματιστής που βγήκε και στο fb ισχυριζόμενος ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Καβάλα για την Σιδηροδρομική Εγνατία, είχε… συνεργασία μαζί του για τα προβλήματα της Περιφέρειας και των πολιτών; 150.40 ευρώ!!!! Τα οποία μάλιστα όχι μόνο ζήτησε εγγράφως, αλλά και… ανέλυσε, προκειμένου να εγκριθούν από τα υπόλοιπα μέλη!
-Πόσων ετών είναι ο συγκεκριμένος πολιτικός που εκφράζει και το… νέο της Νέας Δημοκρατίας; Και αποτελεί μάλιστα και το «δεξί» χέρι του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου (σ.σ. Χρήστο του ‘δωσες ημερολόγιο για τον Κυριάκο;). Μόλις 38 χρονών!
Δηλαδή από τη λεγόμενη νέα φουρνιά των νέων πολιτικών… που θα σώσουν την Ελλάδα!!!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Πιο αναλυτικά: Ο λόγος για τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη που με έγγραφη επιστολή στον Πρόεδρο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ αιτήθηκε 150.40 για να πάει στην ομιλία του Κυριάκου με το… υπηρεσιακό του αυτοκίνητο έχοντας μάλιστα και θετική εισήγηση από τις υπηρεσίες:


Κομοτηνή, 13/9/2017
Αρ. Πρωτ.: Δ. Δ. οικ. 5284
ΠΡΟΣ: Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της
Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης
Ενταύθα

Έχοντας υπόψη….
6. Την ανάγκη μετακίνησης του κ. Τσαλικίδη Νικόλαου, Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης της Περιφέρειας Α. Μακεδονίας και Θράκης, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραστεί στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ» του Διεθνού Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Εισηγούμαστε
Την έγκριση της μετακίνησης του κ. Τσαλικίδη Νικόλαου, Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας  Ροδόπης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, η οποία έχει ως ακολούθως:
Αναχώρηση: 16/09/2017: Κομοτηνή- Θεσσαλονίκη οδικώς με υπηρεσιακό αυτοκίνητο ΚΗΗ 5257
Επιστροφή: 17/09/2017: Θεσσαλονίκη- Κομοτηνή οδικώς με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο ΚΗΗ 5257
Το κόστος της μετακίνησης του έχει ως εξής:
Ημερήσια αποζημίωση εντός επικράτειας 40,00
Ξενοδοχείο 96,00
Διόδια 14,40
ΣΥΝΟΛΟ 150,40
Η δαπάνη για την αποζημίωση της μετακίνησης θα καταβληθεί από τον ειδικό φορέα 0072, ΚΑΕ: 0716.0001 της Περιφέρειας ΑΜΘ , βάσει της υπ’ αριθ. Δ. Ο. 1597/15-6-2017 απόφασης ανάληψης υποχρέωσης (ΑΔΑΨΩΟΤ7ΛΒ-Ο9Α).
Δικαιούμενες ημέρες (60)
Πραγματοποιηθείσες: (04)
(με την υπογραφή της παρούσας)
Υπόλοιπο: (56)
Παρακαλούμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με το Ν 4336/2015, το άρθρο 184 του Ν  3852/2010, το Π. Δ. 144/2010 και το άρθρο 5 του Ν. 4071/2012.
Με εντολή Περιφερειάρχη Α. Μ. Θ.
Η Αν. Προϊσταμένη της Δ/νσης της Διοίκησης
Ευαγγελία Τζιαμπάζη
-Τελικά μπροστά στις οργίλες αντιδράσεις των περισσοτέρων μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ το συγκεκριμένο θέμα… αποσύρθηκε με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο όμως ΥΠΕΡ της έγκρισης του αιτήματος του στενού συνεργάτη του, όπως λένε οι πληροφορίες μας…
(σ.σ. Κυριάκο, αυτό είναι το νέο ΑΙΜΑ της Νέας Δημοκρατίας; Με αυτούς θα πας μπροστά τον τόπο μας και την Ελλάδα; Απλά ένα αφελές ερώτημα...).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »