*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Σεπτεμβρίου

1-1 η Ξάνθη με τον Ολυμπιακό παρουσία και του Μαρινάκη που έστειλε μήνυμα... πρωταθλητή στον…Τσίπρα παρουσία Γιάννη Τσιλιγγιρίδη! (πολλές φώτο)

10 Σεπτεμβρίου




ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Φωτογραφήθηκε με τον αθλητικογράφο μας Γιάννη Τσιλλιγιρίδη,  να πείτε στον Τσίπρα οτι θα πάρω το πρωτάθλημα!
Η φωτογραφία που θα πολυσυζητηθεί....
 Στο παιχνίδι και ο Γιώργος Γκιρτζίκης..


Οι "ψυχάρες" της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου με τον Αρχηγό Φλίσκα..

 Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στη φετινή Super League είχε το Σάββατο ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, αφού ήρθε 1-1 με την Ξάνθη στα Πηγάδια παρουσία και του Μαρινάκη που ήρθε κατευθείαν από την Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι. Αντίθετα απών απο το γήπεδο ήταν ο Χρήστος Πανόπουλος.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Οι Πειραιώτες μολονότι προηγήθηκαν στα Πηγάδια εν τέλει αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη μαχητική Ξάνθη, που κατάφερε να κρατήσει το 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Καλογερόπουλου.
Ο Ένγκελς συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους», ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 12΄. ωστοσο στο 43', κόντρα στη ροή του αγώνα, ήρθε η ισοφάριση από τον Λισγάρα για λογαριασμό των γηπεδούχων.
Οι περυσινοί πρωταθλητές στο α΄ ημίχρονο όσο καλοί ήταν στη δημιουργία τόσο προβληματικοί αποδεικνύονταν στην εκτέλεση.
Στο 12΄ από κόρνερ του Σεμπά, ο Μπιορν Ένγκελς νίκησε όλη την άμυνα των γηπεδούχων και με εντυπωσιακή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα».
Όσο όμως ο Ολυμπιακός έχανε ευκαιρίες, τόσο η Ξάνθη έπαιρνε θάρρος. Η γηπεδούχος ομάδα εκμεταλλεύτηκε κάποια κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων, άρχισε να γίνεται απειλητική και ισοφάρισε σε κομβικό σημείο.
Στο 43΄ από σέντρα του Μπρίτο και λάθος έξοδο του Καπίνο, ο Λισγάρας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς πλεονέκτημα.
Στο β΄ ημίχρονο ο Χάσι ανακάτεψε την τράπουλα με τις αλλαγές των Καρσελά και Εμενίκε, ωστόσο η ομάδα του «βραχυκύκλωνε» μόλις πλησίαζε την εστία των Ξανθιωτών.
Στο 79΄ ακυρώθηκε σωστά (χέρι) γκολ του Εμενίκε κι έτσι ο Ολυμπιακός, τρεις ημέρες πριν την πρεμιέρα του Champions League με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, υπέστη την πρώτη του απώλεια για τη φετινή σεζόν.
Καλύτεροι παίχτες της Ξάνθης οι Ζίβκοβιτς (κορυφαίος του αγώνα) και Λισγάρας.
Κίτρινες: Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας, Μπαξεβανίδης, Μεχία, Μπρίτο - Μάριν, Ζιλέ
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς 8): Ζίβκοβιτς 9, Μπαξεβανίδης 6, Λισγάρας 8, Φλίσκας 7, Κασάδο 6, Καμαρά 7, Ντε Λούκας 6 (72΄ Μεχία 5), Λουσέρο 7, Κίκε  6 (59΄ Ρότσε 5), Μπρίτο 6, Γέντριτσεκ 6 (81΄ Τριάδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπεσνίκ Χάσι 6): Καπίνο 4, Φιγκέιρας 6, Ρομαό 6, Ένχελς 7, Κούτρης 6, Ζιλέ 6, Οτζίτζα Οφόε 6, Φορτούνης 5  (76΄ Ανδρούτσος 5), Σεμπά 6, Μάριν 6 (65΄ Καρσελά 5), Τζούρτζεβιτς 6 (60΄ Εμενίκε 5)
Μαρινάκης: "Έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό, να πείτε στον Τσίπρα οτι θα πάρω το πρωτάθλημα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, καταφέρθηκε κατά της διαιτησίας, ανέφερε πως κάποιοι έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στους "ερυθρόλευκους", ενώ έστειλε και μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα.
Με τη διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη τα έβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στα Πηγάδια. Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" τόνισε στην κάμερα της NOVA (σ.σ. προηγουμένως τα ίδια είχε πει και στον αθλητικογράφο του "Μ" Γιάννη Τσιλιγγιρίδη) πως κάποιοι έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στην ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ατάκα του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε:
"Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010 και ξεκίνησε το πρωτάθλημα, έβλεπα πολλά περίεργα με τη διαιτησία και τους παράγοντες. Μου είχαν κάνει εντύπωση. Είχα βγει τη 2η αγωνιστική και τα κατήγγειλα.
Φέτος, βιαζόμασταν να ξεκινήσει γρήγορα αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε.
Σήμερα δεν μας έδωσαν ένα πέναλτι και μία αποβολή και αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε γκολ και μας ισοφάρισε.
Σε αυτό που είπε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός ότι "αυτό που απομένει είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα", εγώ του λέω ότι αυτό που απομένει είναι να πάρει το 8ο συνεχόμενο ο Ολυμπιακός και να πάει καλά στο Champions League
Σήμερα, παρά τα περίεργα που είδαμε, μπορούσαμε να νικήσουμε. Και σας διαβεβαιώ και να το ξέρει κι ο κύριος Τσίπρας, ότι το 8ο συνεχόμενο θα το πάρει ο Ολυμπιακός.
Παρόλα αυτά, θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε σκληρά και να νικήσουμε. Την Τρίτη είναι το πιο καθοριστικό ματς. Θα πρέπει να δούμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκης".









Share this

Related Posts

Previous
Next Post »