*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Αυγούστου

See Through Το τηλέφωνο δεν απαντούσε στο οφθαλμολογικό του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

02 Αυγούστου
 Άκουσον! Άκουσον!
*Κάτι δεν πάει καλά…και το γράφω ευθαρσώς!
-Για να βλέπω το βράδυ της Κυριακής στο Elisso Hotel τον Παναγιώτη Ταρενίδη άνευ Δήμαρχου Μπάμπη και να πίνει ποτό με τον Αντιπεριφεριεάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή ……
*Δεν θέλω φυσικά καν να το πιστεύω…ότι έχασε εμένα ο Μπάμπης, τον Αλέκο στο τσαφ είναι….να χάσει και κινδυνεύει να χάσει και τον...Παναγιώτη Ταρενίδη;!
Και δεν παραιτήθηκε ακόμη;
…..
*Προτείνω στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης με τα τραπεζάκια που κατεβάζουν και καταλαμβάνουν τις πλατείες, η πλατειούλα του ΕΒΕ Ξάνθης να μετονομαστεί σε πλατειούλα…Πηρούνι η δε Κεντρική πλατεία σε πλατεία….La piazza!
Με νονούς τους Δημαρχόπουλο και Κίρατζη!!! (σ.σ. Με τους οποίους θα πρέπει να ασχολείται ένα Εισαγγελέας…Εκτός αν για να «καλύπτουν» τόσο απροκάλυπτα, κάτι άλλο τρέχει…)
….
*Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος για την ΕΠΟ στις επόμενες εκλογές –όποτε κι αν γίνουν αυτές- ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης.
-Δεν τον βάλανε; Έχει προβλήματα και δεν θέλει ο ίδιος; Πάντως ΔΕΝ θα είναι σίγουρα κι αυτό λέει πολλά, αν θυμηθούμε πέρσι τέτοια εποχή τι έπαιζε…
……
*Τουλάχιστον τώρα που έγινε εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στη ΔΕΥΑΞ ο γιατρός, ίσως μάθουμε ποια ΜΜΕ «άρμεγαν» επί χρόνια και είχαν την εύνοια του γνωστού Τσέπελη στη «αμαρτωλή» εταιρεία…
-Τόλμησε κάποια στιγμή να τα βγάλει ο Σάββας Μελισσόπουλος κι έγινε χαμός! Τώρα περιμένω πως και πως…
….
*Και φυσικά το ίδιο  ισχύει (σ.σ. Αν έκανε τα ίδια…) και για τον νυν Πρόεδρο Παναγιώτη Σδρέβανο…
-Για τον Τσέπελη όμως όλοι λίγο πολύ ξέρουμε! Ακόμη…φάκελοι…Σταύρου Καρυπίδη κυκλοφορούν στην ΔΕΥΑΞ!
ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΙΡΑΤΖΗ ΜΠΑΜΠΗ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΕ…
Τέτοιες μέρες αν δεν ήταν Δήμαρχος ο κύριος Μπάμπης Δημαρχόπουλος, θα ήταν στη Σαμοθράκη ή σε κάποιo νησί και θα έβγαινε στο fb για να διαφημίσει τις…γαρίδες και τα ψαράκια που έτρωγε με την σύζυγό του!
Τουλάχιστον αυτό έκανε το καλοκαίρι του 2013, όταν ούτε στον ύπνο του φανταζότανε βέβαια ότι θα εκλεγεί Δήμαρχος Ξάνθης κι ήταν 24 ώρες το 24ωρο στο fb.
Τώρα βέβαια άλλαξαν οι προτιμήσεις του, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα…
-Αυτό όμως θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης  (σ.σ. Και πριν βέβαια αρχίσουν οι δίκες του…) και να αντιληφθεί και ο αντιδήμαρχος Δόμησης Κίρατζη Ερκάν, ότι αυτή η πόλη δεν είναι δική τους…!
-Ή εφόσον θέλουν να ΚΑΛΥΨΟΥΝ τις καραμπινάτες παρανομίες κάποιων θα πρέπει ή να αφήσουν όλους να παρανομούν όπως είναι το δίκαιο, ή δεν θα κλείνουν τα μάτια στους «κολλητούς» τους και θα προκαλούν την νοημοσύνη μας.
-Κι όσο για σένα Κίρατζη, να είσαι σίγουρος ότι όταν έρθουν τα δύσκολα, θα είσαι ο πρώτος που θα «δώσει» ο κύριος Δημαρχόπουλος στο πυρ το εξώτερο…
..
Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 «η Λευκή Νύχτα» στην Αλεξανδρούπολη
Mε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει ότι για 4η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Λευκή Νύχτα Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην Αλεξανδρούπολη.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα υπάρχουν κεντρικές σκηνές με ζωντανή μουσική από γνωστά συγκροτήματα και καλλιτέχνες , DJs σε διάφορα σημεία της πόλης, παραδοσιακά (και μη) χορευτικά συγκροτήματα, αθλητικά events , εκδηλώσεις καταστημάτων και πολλές άλλες εκπλήξεις-εκπτώσεις.
Ριτβάν Καρα–Χότζα: Κλείσιμο ραντεβού για οφθαλμολογικό!
 
Αγαπητή «Μαχητή»,
Τις προάλλες μου έτυχε ένα άλλο ύποπτο περιστατικό, με το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης αυτή τη φορά.
Ήθελα να κλείσω ραντεβού για την κόρη μου στο οφθαλμολογικό του κ. Ιωννάκη.
Επί μισή ώρα σχεδόν προσπαθούσα να βγάλω γραμμή σε δύο διαφορετικά τηλέφωνα, αλλά μάταια.
Όλη την ώρα άκουγα τον χαρακτηριστικό ήχο "του-του", ωσάν να ήταν κατειλημμένες οι γραμμές.
"Μα τέτοια κίνηση και τόσος φόρτος" μουρμούριζα εγώ.
Κάποια στιγμή, αφού είδα και απόειδα, θυμήθηκα ότι το νοσοκομείο έχει και διοίκηση.
Παίρνω κατευθείαν τον διοικητή.  Χτυπούσε κανονικά, αλλά δεν το σήκωσε.
Δοκίμασα τότε να πάρω τη γραμματέα του.  Το σήκωσε κάποια στιγμή και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.  Ότι ήταν μόνο μια υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο για τα ραντεβού και ότι θα έψαχνε να δει τί συμβαίνει.
Μα μία μόνο υπάλληλος, λέω, και να "παίζει" όλη την ώρα και με τις δύο τηλεφωνικές γραμμές;
Μετά από λίγο κάνω μια νέα προσπάθεια σε ένα από τα δύο γνωστά τηλέφωνα.
Ε, λοιπόν, αμέσως έβγαλα γραμμή κι έκλεισα και ραντεβού.
Τα γράφω όλα αυτά, γιατί και αυτή η ιστορία με το Νοσοκομείο της Ξάνθης κάτι παρόμοιο μου θυμίζει.
Φιλικά
Ριτβάν Καρα-Χότζα
Δυνατότητα συμμετοχής μελών του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην 25η Διεθνή Έκθεση KAVALAEXPO 2017
Το Επιμελητήριο Ξάνθης καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να συμμετέχουν στην 25η Διεθνή Έκθεση «KAVALAEXPO 2017», που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 11 Οκτωβρίου 2017, στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη.
Τα μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν ΔΩΡΕΑΝ, στο 12 τ.μ. περίπτερο του Επιμελητηρίου. Ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κ.λπ.) θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής: Η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και ταμειακώς ενήμερη καθώς και η φυσική παρουσία εκπροσώπου της.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην Έκθεση, κα. Σοφία Τσελεπίδου στα τηλέφωνα 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Δωρεά 27χρονου νεαρού Βούλγαρου στο νοσοκομείο της Ξάνθης, του έσωσαν την ζωή!
Με μια σημαντική δωρεά 27χρονος Βούλγαρος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείο της Ξάνθης, που του έσωσαν την ζωή.
Ο νεαρός Βούλγαρος, ο οποίος έκανε διακοπές μαζί με την παρέα του στην Ελλάδα, έχασε τις αισθήσεις του και κινδύνευσε να πνιγεί, ενώ κολυμπούσε στην παραλία των Αβδήρων της Ξάνθης, το περασμένο Σάββατο. Ανασύρθηκε σε κωματώδη κατάσταση και διακομίστηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Ξάνθης, όπου μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών της Μονάδας, ανένηψε πλήρως.
Ο 27χρονος δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς που έσωσαν την ζωή του, δώρισε στο νοσοκομείο της Ξάνθης σημαντική ποσότητα κλινοσκεπασμάτων για τις ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματος. Συγκεκριμένα πρόσφερε 150 καλοκαιρινά σεντόνια, 150 χειμερινά σεντόνια, 150 πετσέτες μεγάλου μεγέθους, 150 πετσέτες μικρού μεγέθους, 150 μαξιλαροθήκες και 150 μαξιλάρια. Τα κλινοσκεπάσματα θα διανεμηθούν στις κλινικές του νοσοκομείου.
Η διοίκηση του νοσοκομείου της Ξάνθης αποδέχτηκε την δωρέα και αποφάσισε να αποστείλει ευχαριστήρια επιστολή προς τον δωρητή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »