10 Αυγούστου

Καθαρή δήλωση Δημήτρη Βορίδη: Εγώ αντιστάθηκα και ΑΡΝΗΘΗΚΑ την παραλαβή της Κεντρικής πλατείας!

10 Αυγούστου
*Επέστησα στην επιτροπή παραλαβής του Δήμου την μη νομιμότητα της παραλαβής. Η παράταξή μου βέβαια αδιαφόρησε να αναδείξει την παρανομία της πράξης παραλαβής.
Νέα καθαρή δήλωση του Δημήτρη Βορίδη στο «Μαχητή» για το περιβόητο έργο της κεντρικής πλατείας που σημάδεψε και σημαδεύει αρνητικά το παρόν και το μέλλον.
«Εγώ αντιστάθηκα και αρνήθηκα την παραλαβή της κεντρικής πλατείας…», ανέφερε χαρακτηριστικά σε νέα λιτή επιστολή του στο «Μ».
Πιο αναλυτικά: Παρακολουθώντας τελευταία σχόλια του «Μ»  και πάλι για το περιβόητο έργο της «πλατείας-ΤΕΡΑΣ»,  έργο που θα σημαδεύει μια ζωή και τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη  Στυλιανίδη που άλλα έλεγε πριν την υλοποίησή του και άλλα έπραξε τελικά, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Πούλιου-Θ. Ξυνίδη και πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Βορίδης, έστειλε στον εκδότη του «Μ» το παρακάτω σημείωμα:
«Καλημέρα Πάνο, με ευκαιρία δημοσίευση σου για την Κεντρική Πλατεία και την παραλαβή του έργου απο τον Δήμο Ξάνθης, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω πως αντιστάθηκα σθεναρά στην παραλαβή της, διότι η επιτροπή δεν παρέλαβε το έργο βάση σχεδίων, άρα κακώς παρελήφθει από τους συμβούλους της συμπολίτευσης.
Δέντρα κομμένα, μη αδειοδότηση τοιχείων και παράνομες κατασκευές (που δεν δικαιολογούνταν από την νομοθεσία για κατασκευές σε κοινόχρηστους χώρους). Επέστησα στην επιτροπή παραλαβής του Δήμου την μη νομιμότητα της παραλαβής. Η παράταξή μου βέβαια αδιαφόρησε να αναδείξει την παρανομία της πράξης παραλαβής.
Φιλικά, Βορίδης Δημήτρης
Υ.Γ. Οι θέσεις μου είναι καταγεγραμμένες στα πρακτικά (σίγουρα ηχητικά) του τότε Δημοτικού Συμβουλίου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »