*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Αυγούστου

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έπαιζε με τον γιο του και έσπασε το χέρι του στη Θάσο κατά τις διακοπές του-Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καβάλας

23 Αυγούστου

Στο Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης/ Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Στο Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης 
Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός επί κυβερνήσεων Καραμανλή και Σαμαρά, Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Ο πρώην βουλευτής νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής έπειτα απο ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Θάσο με τον γνωστό Ξανθιώτη τραγουδιστή Θάνο Πετρέλη και την σύζυγό του (σ.σ. Είναι φίλοι τα παιδιά τους), καθώς επίσης και τον πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Καβάλας, το απόγευμα της Κυριακής ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενώ έπαιζε με τον γιο του στο ξενοδοχείο της Θάσου όπου μένει, έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να σπάσει το δεξί του χέρι και να χτυπήσει το μέτωπό του.
Το ίδιο βράδυ διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική βοήθεια, ενώ κρίθηκε απαραίτητη, για προληπτικούς κυρίως λόγους, η εισαγωγή του στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου. Η κατάσταση της υγείας του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.
Απο την πλευρά ο δημοφιλής τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης απο την Τρίτη βρίσκεται στη Ξάνθη αφού στο Σέλινο θα γιορτάσει με τους γονείς του τα γενέθλια του παιδιού του και σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα τραγουδήσει στις γιορτές του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018 αποδεχόμενος πρόταση που του έγινε απο τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »