*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Αυγούστου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Ο Μπένης, ο "σάϊκο" Τσεγγελίδης κι ο....κατεργάρης Γουναρίδης!

02 Αυγούστου
*Προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο. Πλατεία La Piazza  Ενταύθα
Πάμε στοίχημα ότι για 4η φορά να φέρεις στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ…δεν θα το περάσεις και πάλι; Αν έχεις τα κότσια, ξαναφέρτο, για να δεις ότι σε έχουν μάθει πλέον όλοι….και κυρίως οι δημοτικοί σου σύμβουλοι!
Ιδού η Ρόδος…
……
*Και φυσικά σου ξανα-προτείνω μια εσύ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ και τα δυο μαγαζιά….μαζί με την μετονομασία της πλατείας Διοικητηρίου σε Εθνάρχη Καραμανλή, να προτείνεις να μετονομαστούν…
-Η κεντρική πλατεία της πόλης σε πλατεία…LA PIAZZA (όπου και το κοινόχρηστο πεζοδρόμιο με την ανοχή και των Νεότερων Μνημείων έγινε….μαγαζί) και η πλατειούλα του ΕΒΕ σε πλατεία…«Πηρούνι»!!!
-Έτσι θα γράψεις και την…ιστορία!
……
*Αλλάζω θέμα. Για όσους δεν «θυμούνται», απλά τους υπενθυμίζω ότι είχα κάνει μια αποκάλυψη από το «Μ» όσον αφορά τον Δημήτρη Μπένη, ΠΡΙΝ την παραίτησή του!
-Ότι τον είχαν προειδοποιήσει  κάποιοι δημοτικοί του σύμβουλοι μετά την απόρριψη της προσφυγής του στο ΣτΕ, πως θα έπρεπε να παραιτηθεί και του είχαν δώσει μάλιστα και χρονικό περιθώριο, άλλως θα τον… «καθαιρούσαν» από αρχηγό!
-Διότι μπορεί να είχε τιμωρηθεί μόνο με 6 μήνες αργία, ωστόσο το αδίκημά του ήταν πολύ σοβαρό…και μάλιστα για έναν υποψήφιο Δήμαρχο που ενώ γνώριζε ότι είχε ασυμβίβαστο και παρανομούσε…αυτός συνέχιζε Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής  Επιτροπής Δήμου Ξάνθης!!!
……
*Γνωρίζοντας λοιπόν ο Μπένης ότι εδώ και καιρό ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης κρατάει αποστάσεις από τον ίδιο και δημόσια δεν λέει και τα «καλύτερα» για τον τρόπο λειτουργίας του, βγήκε και είπε το περίφημο, «τον Γιάννη Τσεγγελίδη εγώ δεν μπορώ να τον ερμηνεύσω και θεωρώ ότι δεν μπορεί να τον ερμηνεύσει και κανείς. …», που ούτε λίγο, έβγαζε… «σάϊκο» τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του!
-Κάτι που όχι μόνο δεν ευσταθεί βέβαια, αλλά αποτελεί και μεγάλη προσβολή για τον άνθρωπο που  έτρεξε περισσότερο από τον ίδιο για την επιτυχία του συνδυασμού και του ιδίου στις δημοτικές εκλογές του 2014!
…..
*Ο Μπένης όμως δεν πρόσβαλε μόνο τον Γιάννη Τσεγγελίδη με τις παραπάνω δηλώσεις του, αλλά έκανε δηλώσεις -«ενοχλημένος» προφανώς για τα όσα δήλωσε στο «Μαχητή»- και κατά του πρώτου σε ψήφους συμβούλου του Στέλιου Γουναρίδη τον οποίο φωτογράφισε ως…κατεργάρη, λέγοντας τα παρακάτω:
“Η παράταξη (Συμμετέχω) θα συνεχίσει τη στάση που είχε μέχρι σήμερα, ενώ αν κάποιος ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό ήρθε ο καιρός να το κάνει και να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”!
-Με απλές κουβέντες, ο ένας (ο Τσεγγελίδης), «σάϊκο» που δεν μπορεί να τον…ερμηνεύσει κανείς κι άλλος (ο Στέλιος Γουναρίδης)…κατεργάρης, διότι σε αντίθεση με τον ίδιο, δεν είχε το ίδιο μένος για τον Δημαρχόπουλο!
-Τα συμπεράσματα για σας…!
….
*Τώρα πως γίνεται, όλοι οι άλλοι νάχουν ΑΔΙΚΟ και νάχει δίκαιο πάντα…μόνο ο….Δημήτρης Μπένης, όταν δεν σέβεται ούτε τους πλέον στενούς συνεργάτες του (σ.σ. Τον Στέλιο Γουναρίδη τον παρακαλούσαν να πάει με τον Δημαρχόπουλο στις εκλογές του 2014…), αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να μας το εξηγήσει…
…….
*Από την άλλη βέβαια κι ο Γιάννης Τσεγγελίδης ήθελές τα και παθές τα, διότι εκεί που έβγαινε στο Γκορόγια την εποχή που ήταν πανίσχυρος Αντιδήμαρχος Τραπεζοκαθισμάτων και τα έσερνε στο γνωστό «δίδυμο» ή τους κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο για τα πρόστιμα που έβαζε στα μαγαζιά και ως δια μαγείας… «εξαφανίζονταν», τελικά κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον…Μπένη!!! Πάλι καλά που δεν κατέβηκε και με τον…Αλέκο Κυριακίδη, Πρόεδρο της περίφημης Επιτροπής Προστίμων!
Κι ο νοών νοείτω…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »