*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Αυγούστου

Ο Γιώργος Καλαντζής αντίπαλος του Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ με την στήριξη και του Ξανθιώτη Γ. Γκιρτζίκη!

06 Αυγούστου
Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ο «Μ», καθώς δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες,  η υποψηφιότητα του Γιώργου Καλαντζή για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.
Ο πρώην βουλευτής Καβάλας και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή, θα θέσει υποψηφιότητα βασιζόμενος στη στήριξη των Ενώσεων που δεν έχουν προσχωρήσει στην παράταξη του Ευ. Γραμμένου και πρόσκεινται στους κύκλους του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται έντονη κινητικότητα από τον Γιώργο Καλαντζή, ενώ θα υπάρξει και «ψηφοδέλτιο» από πρόσωπα που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, ενώ υπέρ της υποψηφιότητάς του –το ανακοίνωσε άλλωστε ο ίδιος στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel- είναι και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης.
Ο ίδιος εμφανίζεται αισιόδοξος από τις επαφές που κάνει και υποστηρίζει ότι έχει ήδη εξασφαλίσει τις οκτώ Ενώσεις που θα προτείνουν την υποψηφιότητά του.


Άρχισαν οι υποβολές υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της ΕΠΟ
Στο μεταξύ, άρχισαν την Παρασκευή 4/8 οι καταθέσεις των πρώτων υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της ΕΠΟ που θα διεξαχθούν στις 18/8.
Σύμφωνα με πληροφορίες υποψηφιότητα κατέθεσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Ν. Βακάλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Π. Δημητρίου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστ. Αντωνίου.
Και οι τρεις θα είναι στους έντεκα συμβούλους της «παράταξης Γραμμένου».
Υποψήφιοι με την «παράταξη Γραμμένου» για τακτικά μέλη στην Ε.Ε. της ΕΠΟ θα είναι και οι Τ. Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Λ. Θωμαϊδης (ΕΠΣΑΝΑ), Π. Διακοφώτης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Γ. Χατζησαρόγου (ΕΠΣ Δράμας), Κ. Βρακάς (ΕΠΣ Ηπείρου), Π. Λασκαράκης (ΕΠΣ Θεσσαλίας), Στ. Ψαρόπουλος (ΕΠΣ Λέσβου) και Δ. Κουπτσίδης (ΕΠΣ Γρεβενών).
Επίσης κατατέθηκαν υποψηφιότητες για αναπληρωματικά μέλη της Ε.Ε. και προτάσεις υπόδειξης της υποψηφιότητα Γραμμένου για την προεδρία της ΕΠΟ.
Σημειώνεται οτι απέσυρε την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο Γραμμένου ο Γιώργος Πανίδης, θεωρώντας προφανώς ότι δεν θα μπορέσει να εκλεγεί. 
Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται την Τρίτη 8/8

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »