*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Αυγούστου

ΒΟΛΙΔΕΣ Οι δημοτικοί σύμβουλοι πάνε κατηγορούμενοι κι αυτός...νίπτει τας...χείρας του!

10 Αυγούστου
ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ «ΦΙΔΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ…ΤΡΥΠΑ!
Άπαιχτος κατά γενική ομολογία ο Δήμαρχος Μπάμπης. Από δω το είχε, από εκεί το είχε, κατάφερε όχι μόνο να «διαλύσει» κυριολεκτικά την αντιπολίτευση, αλλά και χωρίς να έχει να παρουσιάσει κάτι, να έχει πλέον και την αντιπολίτευση σύσσωμη στο… «τσεπάκι», κάνοντάς τους όλα τα…χατίρια!
Και το πιο ωραίο από όλα; Άλλοι βγάζουν το «φίδι» από την τρύπα, άλλοι διακινδυνεύουν κι αυτός απλά ως άριστος «μάγειρας» της… διαπλοκής, δρέπει τις…δάφνες του προετοιμαζόμενος για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.
-Θα…προλάβει; Είναι κι αυτό ένα ερώτημα…για το οποίο μόνο ο χρόνος μπορεί ωστόσο να δώσει την απάντηση….
(σ.σ.Στην περίπτωση του De Novo για παράδειγμα, πήγε ο Δήμαρχος και κατέθεσε οτι ο ίδιος δεν ψήφισε...αλλά ψήφισαν οι σύμβουλοι παρά την δική του αντίθετη θέση..)
ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΡΑ ΘΑ…ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ;
Από την άλλη ο νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μανώλης Φανουράκης, δικαίωσε τάχιστα τον τίτλο του….«προσωρινού» αρχηγού της Κοινωνίας Δημοτών, κατά το…«μη χείρον βέλτιστον»!
Και περιμένει βέβαια από τον Δήμαρχο την επίλυση και του θέματος του «Κυβερνείου» τώρα που όλα πήραν μια σειρά…για να «παραιτηθεί» κι αυτός σε κάποια φάση, όταν έρθει η σειρά του…
Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα το ίδιο μένουν…
(σ.σ. Δείγμα μεγαλοψυχίας; Πάντως Δημαρχόπουλος και Κίρατζη έστω και ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ, τούδωσαν αμέσως άδεια τραπεζοκαθισμάτων για το πεζοδρόμιο…παράπονα δεν πρέπει να έχει ο Μανώλης…)
ΕΜΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΙΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…
Θα θέλαμε να στείλουμε ένα απλό μήνυμα, πρώτα στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και μετά στους αντιπεριφρειάρχες του Κώστα Αντωνιάδη και Δημούδη Ελένη.
Εμείς όταν ξεκινάμε κάτι, το συνεχίζουμε και το τελειώνουμε…
Και αυτήν την ώρα στην Περιφέρεια ΑΜΘ βγάζουν μάτια ορισμένες αποφάσεις σας, για τις οποίες μάλιστα θα δαπανηθεί και μπόλικο χρήμα….
Όπως η περίπτωση ΣΚΑΝΔΑΛΟ των ημερολογίων..
Επομένως, οψόμεθα εις Φιλίππους…
ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΥΡΑΤΖΗ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Π. ΠΟΛΗΣ 2017
Εδώ και ένα μήνα όταν είδαμε όλοι τους καλλιτέχνες που φέρνει φέτος ο Λύρατζης στις Γιορτές Π. Πόλης, ήδη εμφανίστηκαν στην Αλεξανδρούπολη και στην Κεραμωτή, εμείς είπαμε την άποψή μας…
Τίποτα καινούργιο, τα ίδια και τα ίδια, όλοι οι καλλιτέχνες ήδη έκαναν ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ στις γειτονικές μας πόλεις (σ.σ. Κάποιες συναυλίες μάλιστα στη γειτονική Κεραμωτή απέτυχαν πλήρως…) και εκτός από τα…σουβλάκια και τους συλλόγους, δεν θεωρούμε ότι υπάρχει κάτι άλλο για να επισκεφθεί την πόλη μας στις γιορτές.
Βέβαια από την ώρα που το Δ.Σ. τα ενέκρινε όλα και τα είδε μάλιστα και…περίφημα, σε μας δεν πέφτει λόγος….
Άλλωστε συνεχίζει ο άνθρωπος το «έργο»  του Φανουράκη….Τα ίδια και τα ίδια! Οπότε δεν πρέπει κανείς μας να έχει παράπονο…
(Σ.Σ. Αυτή βέβαια που σηκώνει πολύ συζήτηση, είναι η αφίσα του Κράλλη....Εκτός τόπου, χρόνου και γιορτών..)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »