*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Αυγούστου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Το σκάνδαλο με τα ημερολόγια του Μέτιου και τα ανδραγαθήματα του Κώστα Αντωνιάδη με τους χάρτες...

08 Αυγούστου
*Δεν προλάβαμε ακόμη να «ξεφύγουμε» από το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τα ημερολόγια του Μέτιου για το 2017 που κυκλοφόρησαν τον περασμένιο….Ιούνιο (σ.σ. Κόστους μόνο...15.000 ευρώ στην ΠΑΣΟΚιάδα της Κομοτηνής) και για το οποίο ακόμη δεν κινήθηκε Εισαγγελέας…
Και νέα ευτράπελα μου έρχονται για την λειτουργία της σημερινής διοίκησης και των συνεργατών της!
….
*Συγκεκριμένα με απόφαση της Επιτροπής Ανάπτυξης (πρόεδρος η κυρία Ελένη Δημούδη, αδελφή της ημέτερης Χρυσούλας) , έβαλε ως νέο έργο την εκτύπωση νέων….τουριστικού χαρτών, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ όταν έχουμε ήδη πάνω από 25000 χάρτες τριετίας, στις …αποθήκες της Περιφέρειας!!
….
*Βέβαια θα πρέπει να δούμε και πως θα το εκτελέσει το συγκεκριμένο έργο  η κυρία Δημούδη γιατί σε άλλες περιπτώσεις ακόμη και για έργα επείγοντα ζητάει να γίνει κανονική διαγωνιστική διαδικασία και όχι πρόχειρος διαγωνισμός!
…..
*Παράλληλα εντυπωσιακή «κίνηση» είναι η συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην …Παγκρήτια έκθεση που θα γίνει στη Θες/νικη!!! Με δαπάνη μόνο....5.000 ευρώ!!!
-Ούτε ο Φανουράκης που είναι και Κρητικός και κουμπάρος του Αυγενάκη, δεν θα το σκεφτόταν να πάει σε μια έκθεση που αφορά την Κρήτη!!!!
….
*Άλλο ένα έργο τέλος –με εισήγηση του Καβαλιώτη Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη- είναι  η παραγωγή  οπτικοακουστικού υλικού προϋπολογισμού μόνο….24800 ευρώ.
-Και σε αυτό το έργο, θα δούμε επίσης αν θα γίνει διαγωνισμός ή θα πάει σε …''ειδικούς'' μαζί με τη συγγραφή κειμένων τουριστικού προφίλ!!!!
……
*Παράλληλα το VIA EGNATIA που ξεκινάει 13 Αυγούστου με αφίσες, μπάνερ, προγράμματα γενικά μία προσπάθεια γνωστοποίησης και δεν είδαμε ακόμη τίποτα!
-Πιθανό να δοθούν από τον κύριο Μέτιο ως κατεπείγοντα και επίσης σε…«ειδικούς» με επάρκεια
….
*Και ένα τελευταίο και το καλύτερο από όλα:
Επειδή η Περιφέρεια δεν είχε καλό στρατηγικό σχεδιασμό μέχρι σήμερα ή θεωρήθηκε ότι δεν είναι του γούστου των κυρίων Χρήστου Μέτιου και Κώστα Αντωνιάδη μαθαίνω ότι ετοιμάζουν …νέα μελέτη με δαπάνη…απευθείας ανάθεσης σε εταιρεία της Θες/νίκης συνολικού κόστους 48.000 ευρώ!!!
……….
*Βέβαια ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης πανηγυρίζει για τα καλά νούμερα που ήρθαν με βάση το στρατηγικό σχεδιασμό που είχε η ΠΑΜΘ τα προηγούμενα χρόνια, να δω όμως του χρόνου τι αποτελέσματα θα φέρει αυτός με τις ανύπαρκτες μέχρι σήμερα κινήσεις του!!!
….
*Και κλείνοντας αυτό το κομμάτι, θα απευθυνθώ για μια ακόμη φορά στους Εισαγγελείς και στους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης…
-Διερευνήσατε καθόλου την περίπτωση των χιλίων ημερολογίων για του 2017 που μοίρασε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος στους Περιφερειακούς συμβούλους τον μήνα…Ιούνιο 2017;
…….
*Θα μας πουν οι Εισαγγελείς πως για τα ίδια ημερολόγια πέρσι πλήρωσε η Περιφέρειας 10.000 ευρώ στην ίδια εταιρεία που είναι στενά συνδεδεμένη με συγκεκριμένη ΠΑΣΟΚιάδα της Κομοτηνής  και φέτος…15.000 ευρώ;
Και να τα κάνουν τα ημερολόγια αυτοί που τα έλαβαν (σ.σ Ποιοι είναι άραγε αυτοί οι χίλιοι…) τον μήνα Ιούνιο 2017; Αλλά θα επανέρθω!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »