*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Αυγούστου

ΒΟΛΙΔΕΣ Η..καθαριότητα είναι μισή...αρχοντιά! Φουλ σκουπίδια ο Αϊ Γιάννης

08 Αυγούστου
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΪ ΓΙΑΝΝΗ
Άγρια ξεφωνίζει στο fb και στα «Στραβά και ανάποδα» ο συμπολίτης μας Λευτέρης Λαουμτζής‎, δείχνοντας τις αποκαλυπτικές αυτές φωτογραφίες που βλέπετε με το ανάλογο σχόλιο από κάτω, αφού πήγανε κάποια «ζώα», έκαναν εκεί τις βουτιές τους και μετά έφυγαν…αφήνοντας πίσω τους όλα τα σκουπίδια τους!
Βέβαια δεν ξέρουμε αν υπάρχουν στην παραλία του Αϊ Γιάννη βαρέλια ή κάδοι για τα σκουπίδια, η εικόνα ωστόσο μιλάει μόνη της…
Ορισμένα πράγματα άλλωστε είναι και θέμα πολιτισμού και Παιδείας…
Τι να πει κανείς…Καλά που υπάρχουν απλοί πολίτες και τους ξεφωνίζουν καταλλήλως…
Αν και κανονικά έπρεπε να υπάρχει δημοτική αστυνομία και να γεμίζει πρόστιμα όλους αυτούς τους αλητήριους…
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; Ο ΔΗΜΟΣ;
ΣΕ… «ΑΔΕΙΑ» Ο ΚΙΡΑΤΖΗ ΕΡΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ… «ΓΛΙΤΩΣΕΙ» (;) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ….ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ!
Μαθαίνω ότι έκλεισε το συνεργείο αυτοκινήτων που έχει το περασμένο Σάββατο 5 Αυγούστου κι έφυγε για…διακοπές ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Κίρατζη Ερκάν, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να μην…«δικαιολογηθεί» για τις καραμπινάτες παρανομίες της κεντρικής πλατείας που συνεχίζονται και μάλιστα ιδιαίτερα προκλητικά από συγκεκριμένους επιχειρηματίες…
Σε άδεια την ίδια ώρα είναι και η Υπηρεσία Νεώτερων Μνημείων, οπότε παράνομοι…χορεύετε όπως θέλετε! Αφού ούτως η άλλως ο Δήμος και πρόστιμα να σας βάλει, δεν θα τα…εισπράξει ποτέ, όπως φανερώνουν τα στοιχεία των παρελθόντων ετών!
Φυσικά εμείς επαναλαμβάνουμε και πάλι και προς τον Δήμο Ξάνθης αλλά και τους παρανομούντες…
Η πλατεία και οι πεζόδρομοι δεν ανήκουν στα επιχειρηματικά σας συμφέροντα. Οφείλετε να τηρείτε τον Νόμο, άλλως οφείλει ο Δήμος Ξάνθης να ΚΛΕΙΝΕΙ τα μάτια σε όλους κι όχι μόνο στους ημετέρους!
(Σ.Σ. Και στο φινάλε, πως είναι δυνατόν κύριε Δήμαρχε ο αντιδήμαρχος και να πληρώνετε κανονικά την αντιμισθία του όταν όλη την μέρα είναι στο συνεργείο του και κάνει…αυτοκίνητα; Πως μπορεί να κάνει τον έλεγχο; Μπορείς αυτό να μας το εξηγήσεις κύριε Δημαρχόπουλε;)
ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΛΙ!

Για 1-2 ώρες περίπου έμεινε χωρίς ρεύμα όλη η Ξάνθη στις 11 το πρωϊ το περασμένο Σάββατο, λόγω βλάβης της ΔΕΗ σε έναν από τους δυο μετασχηματιστές του τοπικού σταθμού που τροφοδοτεί την πόλη, καθώς ένα μεγάλο πουλί –αετός ή γεράκι κατά πάσα πιθανότητα-συγκρούστηκε με τον μετασχηματιστή που βρέθηκε στο δρόμο του, με αποτέλεσμα αυτό ναι μεν να αποτεφρωθεί, αυτός ωστόσο να τεθεί εκτός λειτουργίας..!
Τι μπορεί τελικά να σου κάνει ένα μεγάλο πουλί στα καλά καθούμενα
(σ.σ. Οι τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ τελικά μετέφεραν τα φορτία στο δεύτερο μετασχηματιστή της περιοχής και γύρω στις 1 το μεσημέρι η βλάβη αποκαταστάθηκε)


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »