*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Αυγούστου

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος (29-28)! Έχασε ο υποψήφιος του Γραμμένου Μπάμπης Ευθυμιάδης!

13 Αυγούστου


Mε μια ψήφο διαφορά 29-28 ο συνδυασμός «ΑΝΑΣΑ στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο» του Μιχάλη Παπαδόπουλου αναδείχτηκε νικητής στις άκρως αμφίρροπες (όπως αποδείχτηκε από το αποτέλεσμα) εκλογές για τη νέα διοίκηση στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Καβάλας! Τα σωματεία που συμμετείχαν στην διαδικασία, που κύλησε ομαλά το πρωί του Σαββάτου (12/8) στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», ήταν 62 μιας και δεν ψήφισε τελικά η Ελπίδα Κρυονερίου, ενώ αντίθετα επετράπη η συμμετοχή στον Μαίανδρο Γέροντα (που αποδείχτηκε ότι στην πορεία είχε καταθέσει 3 πληρεξούσια)!!!

Τα 3 άκυρα ψηφοδέλτια…

Αξίζει να τονιστεί ότι από την κάλπη βγήκαν 3 άκυρα ψηφοδέλτια, που έκριναν και τον τελικό νικητή, μιας και όλα ήταν από την πλευρά του συνδυασμού «Πολιτιστική, Αθλητική, Ποδοσφαιρική κίνηση» του Μπάμπη Ευσταθιάδη! Το ένα ψηφοδέλτιο μπήκε στην κάλπη χωρίς κανέναν σταυρό (ενώ υποχρεωτικά έπρεπε να υπάρχουν 11) και το άλλο είχε σταυρούς μόνο στους τακτικούς υποψήφιους και όχι στους αναπληρωματικούς (όπως επίσης έπρεπε υποχρεωτικά να υπάρχουν). Εκεί όμως που υπάρχει το μεγάλο ερωτικό, αναφορικά με το αν έγινε λάθος ή ήταν εσκεμμένο ήταν το 3ο άκυρο ψηφοδέλτιο, όπου είχε κανονικά σταυρούς σε όλα τα υποχρεωτικά πεδία, εκτός από τους τακτικούς υποψήφιους όπου αντί για 11 (όπως ρητά αναγραφόταν και στο ίδιο το ψηφοδέλτιο) είχε έναν λιγότερο, δηλαδή 10!!!

2 ενιαία ψηφοδέλτια…

Επίσης αξίζει να τονιστεί ότι από την κάλπη βγήκαν και δύο ενιαία ψηφοδέλτια, που παίζουν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και θα έπαιζαν ακόμα μεγαλύτερο αν υπήρχε ισοψηφία μετά των αντιπάλων! Σ’ αυτό το σημείο υπενθυμίζεται ότι τυπικά οι εκλέκτορες δεν ψηφίζουν συνδυασμούς αλλά υποψήφιους συμβούλους και συνεπώς απ’ την στιγμή που υπήρχαν δύο ψηφοδέλτια, έπρεπε να υπάρχει και ένα ενιαίο όπου υπήρχαν οι υποψήφιοι και των δύο παρατάξεων, για κάποιον που ήθελε να ψηφίσει υποψηφίους και από τις δύο πλευρές! Δύο σωματεία λοιπόν αποδείχτηκε ότι επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να εκφράσουν την βούληση τους! Στο ένα (ενιαίο) ψηφοδέλτιο λοιπόν υπήρχαν 10 σταυροί με υποψηφίους του Μιχάλη Παπαδόπουλου και μια με του Μπάμπη Ευσταθιάδη και στο άλλο 5 σταυροί υπέρ των νικητών και 7 υπέρ των ηττημένων!

Με κλήρωση εκλέχτηκε ο Κ. Πετρόπουλος!

Όπως αποδείχτηκε από το τελικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά την σταυροδοσία των υποψηφίων, οι «γραμμές» που έδωσαν οι δύο πλευρές στους υποστηρικτές τους (ή καλύτερα σ’ αυτούς που πίστευαν ότι ήταν… δικοί τους) έσπασαν! Έτσι στο ΔΣ που προέκυψε, ή Εκτελεστική Επιτροπή όπως είναι ο νέος όρος, υπάρχουν 10 μέλη της πλευράς Παπαδόπουλου και ένας της πλευράς Ευσταθιάδη! Επειδή με 29 ψήφους ισοψήφησαν 7 μέλη της παράταξης της πρώην πλέον διοίκησης (28 ψήφοι απ’ το παραταξιακό ψηφοδέλτιο και 1 από το ενιαίο) και συγκεκριμένα οι Αντωνίου, Βαμβακάς, Ευσταθιάδης, Μανωλαράς, Πατέρας, Πετρόπουλος και Χωλίδης, έγινε κλήρωση ανάμεσα τους και το 11ο όνομα που προέκυψε στη νέα διοίκηση της ΕΠΣΚ είναι αυτό του Κώστα Πετρόπουλου!

Η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας

Έτσι λοιπόν η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας, που θα συνέλθει άμεσα σε σώμα, για να αποστείλει το αποτέλεσμα στην ΕΠΟ και να συμμετέχει στις εκλογές της Παρασκευής 18 Αυγούστου αποτελείται από τους εξής:
  1. Παπαδόπουλος Μιχάλης
  2. Γκέντζογλου Χρήστος
  3. Ηλιάδης Δημήτριος
  4. Μέγας Αχιλλέας
  5. Παρασκευάς Χρήστος
  6. Πριονίδης Γιώργος
  7. Ρουμελιώτης Δημήτρης
  8. Σουφλέρης Γιώργος
  9. Στεφανίδης Αναστάσιος
  10. Τσίλογλου Μαρία
  11. Πετρόπουλος Κωνσταντίνος
Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι: Λαζαρίδης Παύλος, Μαστόρης Μενέλαος, Σοφιανίδου Ελένη.

Μιχάλης Παπαδόπουλος: «Το ποδόσφαιρο

της Καβάλας θα πάρει πολλές ανάσες…»!

Σε δήλωση του μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μιχάλης Παπαδόπουλος τόνισε τα εξής: «Έστω και μ’ αυτό το οριακό αποτέλεσμα τα σωματεία της ΕΠΣΚ έκριναν ότι εμείς είμαστε οι κατάλληλοι για την επόμενη 4ετία για την διοίκηση της Ένωσης. Ευχαριστώ όλους που συμμετείχαν στην διαδικασία! Κι αυτούς που μας στήριξαν με την ψήφο τους και αυτούς που επέλεξαν την αντίπαλη παράταξη. Υπόσχομαι ότι απ’ εδώ και πέρα όλοι θα είμαστε ένα και θα παλέψουμε για το καλύτερο αύριο του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου». Σχολιάζοντας περαιτέρω το γεγονός ότι το αποτέλεσμα ήταν οριακό επισήμανε ότι «είχαμε να κάνουμε με μια διοίκηση στην ΕΠΣΚ και μ’ ένα πρόεδρο που ήταν κάποια χρόνια στην προεδρία. Το τοπικό ποδόσφαιρο μας παίρνει πλέον πολλές ανάσες…»! Τέλος αναφορικά με την στάση που θα κρατήσει η νέα διοίκηση της ΕΠΣΚ στις εκλογές της ΕΠΟ, όπου όπως είναι γνωστό υποψήφιος είναι και ο Καβαλιώτης Γιώργος Καλαντζής είπε «αυτό θα αποφασιστεί στην πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης».

Τα αποτελέσματα των εκλογών

Αναλυτικά οι ψήφοι που πήραν όλοι οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις εκλογές είχαν ως εξής:
  • (ΑΝΑΣΑ στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο)
(Τακτικοί)
Παπαδόπουλος Μιχάλης 31
Γκέντζογλου Χρήστος 31
Τσίλογλου Μαρία 31
Ηλιάδης Δημήτρης 30
Μέγας Αχιλλέας 30
Παρασκευάς Χρήστος 30
Πριονίδης Γιώργος 30
Ρουμελιώτης Δημήτρης 30
Σουφλέρης Γιώργος 30
Στεφανίδης Αναστάσιος 30
Οικονόμου Θόδωρος 29
Φιλίππου Φίλιππος 2
(Αναπληρωματικοί)
Διακουμής Παναγιώτης 28
Λαζαρίδης Σάββας 28
Λαφαζανίδης Νίκος 28
Τεπελής Μιχάλης 28
Μιχαηλίδης Χαράλαμπος 27
Ηλιάδης Παναγιώτης 27
Χατζηραφαηλίδης Αντώνης 27
Σίβρη Στυλιανή 27
Κολυβάς Αθανάσιος 26
Κουτσικάρης Κωνσταντίνος 26
Μπαγιός Ιωάννης 26
Σιώπης Ιωάννης 25
(Εξελεγκτική Επιτροπή)
(Τακτικοί)
Λαζαρίδης Παύλος 30
Μαστόρης Μενέλαος 30
Σοφιανίδου Ελένη 29
Παπαδόπουλος Αναστάσιος 2
(Αναπληρωματικοί)
Καμπερίδης Μάριος 25
Λαζαρίδης Κυριάκος 25
Τσαούσης Χρήστος 22
Πατήρας Νικόλαος 15
«Πολιτιστική, Αθλητική, Ποδοσφαιρική Κίνηση»
(Τακτικοί)
Αντωνίου Αντώνιος 29
Βαμβακάς Ιωάννης 29
Ευσταθιάδης Χαράλαμπος 29
Μανωλαράς Χρυσόστομος 29
Πατέρας Εμμανουήλ 29
Πετρόπουλος Κωνσταντίνος 29
Χωλίδης Νικόλαος 29
Μαυρουδής Γεώργιος 28
Ξούνχιας Δημήτριος 28
Πρασίνης Αντώνιος 28
Τσετίνης Ιωάννης 28
(Αναπληρωματικοί)
Κούτλας Βασίλειος 28
Μπλιώνης Ανδρέας 28
Ρούμπας Ιωάννης 27
Τσαγκαλής Θόδωρος 27
Ευδοκίου Οδυσσέας 27
Μοσχόπουλος Δημήτριος 27
Βασιλειάδης Ιωάννης 26
Καραυγουστής Αυγουστής 25
Μπόδος Δημοσθένης 25
Παπαδόπουλος Μωυσής 24
Καραντωνίου Παναγιώτης 24
Αλεξανδρόπουλος Θεόδωρος 19
Εμμανουηλίδης Κυριάκος 18
Εξελεγκτική Επιτροπή
(Τακτικοί)
Βακιρτζής Βασίλειος 29
Ραφτοπούλου Κυριακή 29
Τονονίδης Πορφύριος 28
(Αναπληρωματικοί)
Γενετίδης Κωνσταντίνος 29
Μαύρος Παύλος 29
Σπανίδης Αργύριος 28
KavalaPost

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »