*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Δημαρχόπουλος, ΚΕΠ και....προϊστάμενοι! Τάκανε πάλι μούσκεμα...

17 Αυγούστου
Ντροπή σου Αλέξη! Να «σβήνω» εγώ τις...φωτιές μου στην…Πάρο και την Μύκονο με την Τζένη κι εσύ να είσαι άφαντος από τις..."φωτιές"!


... και τότε ο Κώστας είπε στον Αλέξη: Μην είσαι χαζός. Εγώ που πήγα στις φωτιές με στολή αλά Καμμένου, τα άκουσα Εξαφανίσου. Α! και πες εκείνον τον Τόσκα να ψιλοχαθεί. Μην πει καμιά μ@λ@... περί στρατηγού άνεμου κλπ.
(Ο Σωκράτης Ξυνίδης στο fb)
-Ο βήχας και το…αντικαραμανλικό σύνδρομο δεν κρύβονται…!


Μαθαίνω ότι ενώ η Περιφέρεια είναι γεμάτη από…χάρτες (κάπου 30.000 χάρτες έχει στις αποθήκες  της), ο Καβαλιώτης Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κ. Αντωνιάδης διαθέτει κονδύλιο 20.000 ευρώ για την «παραγγελία» νέων…χαρτών!  Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ο Περιφερειάρχης Χρ. Μέτιος, τι ακριβώς συμβαίνει; 
-Κι αν τελικώς έχει μέχρι στιγμής ολοκληρώσει την ….διανομή των χιλίων ημερολογίων του 2017!!! 
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Πολιτικό Καφενείο)
-Σπουδαίο έργο επιτελούν στην Περιφέρεια…Εκδίδουν ημερολόγια, χάρτες.....πολύ σπουδαίο
….
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Θα ήταν ενδιαφέρον ν’ ανοίξουν κάποια στιγμή όλα τα κινητά του Δημάρχου Ξάνθης κ.Δημαρχόπουλου και να φανεί ποιοι μιλάνε (και συχνά μάλιστα…), μαζί του!
-Και δεν αναφέρομαι βέβαια σε πονηρά ή μη πονηρά τηλέφωνα εκτός Ξάνθης αλλά για τα τοπικά…
…..
*Όπως θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε και ποιοι μπαινοβγαίνουν σε καθημερινή βάση στο γραφείο του ή στο γραφείο του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Κυριάκου Παπαδόπουλου…
-Εμείς πάντως ΟΧΙ, αφού ουδέποτε έχουμε περάσει το κατώφλι του δημαρχείου Ξάνθης! Και επί Στυλιανίδη αλλά και Δημαρχόπουλου…
…..
*Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Οι σημαιοφόροι της «διαπλοκής» στο δημοτικό συμβούλιο, δεν μπορούν να μας «κουνάνε» τον δάχτυλο…επειδή τους ένωσαν τα κοινά προσωπικά συμφέροντα και οι επιχειρήσεις τους.
…..
*Κι ένα τελευταίο. Καλά κύριε Μανώλη Φανουράκη, άλλος ήταν  ο Τσέπελης που ως αφανής εταίρος του συγχωρεμένου του Ανδρικόπουλου σας έστελνε στα δικαστήρια και βομβάρδιζε με εξώδικα τον Δήμο για τον κοινόχρηστο κι άλλος ο…νυν με τον οποίο πας «αγκαζέ» τώρα και γίνατε κολλητοί;;;
…..
ΥΠΕΡΑΝΩ…ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΙΡΑΤΖΗ ΕΡΚΑΝ;
Δυστυχώς ο αντιδήμαρχος Δόμησης Κίρατζη Ερκάν, όχι μόνο συνεχίζει να «κλείνει» τα μάτια και να ΚΑΛΥΠΤΕΙ τις καραμπινάτες παρανομίες των μαγαζιών στο κέντρο της πόλης, αλλά διαδίδει δεξιά κι αριστερά ότι «από την ώρα που έχει την κάλυψη του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου δεν φοβάται κανέναν…»
Θα πούμε στον συγκεκριμένο κύριο ότι τέτοια έλεγαν κι άλλοι αντιδήμαρχοι και σύντομα κάθονται στο σκαμνί για παράβαση καθήκοντος, ενώ θα ρωτήσουμε φυσικά και την υπηρεσία Νεότερων Μνημείων που έφυγε…για διακοπές τον Αύγουστο, σε ποιες ενέργειες έχει προέβη για τις καραμπινάτες παρανομίες των συγκεκριμένων μαγαζιών…;
Κι όσο για τον Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο, ισχύει πάντα η πρότασή μας στο να μετονομαστεί η μεν κεντρική πλατεία σε πλατεία…La Piazza, ο δε πεζόδρομος κάτω από το ΕΒΕ Ξάνθης σε…πλατεία-Πιρούνι, αφού οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας γέμισαν τραπεζοκαθίσματα όχι μόνο στον συγκεκριμένο χώρο αλλά και στην….Στογιαννίδη! Όλα στο…βωμό του χρήματος και των επιχειρηματικών συμφερόντων! Εισαγγελέας; Αστυνομία;

ΝΕΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!
Τον…πρώτο σε μόρια (;!) έκανε αναπληρωτή στα ΚΕΠ ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος!

Έχουν ξεσηκωθεί οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ της Ξάνθης αλλά και οι δημοτικοί υπάλληλοι, διότι θεωρούν ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος τελείως αναξιοκρατικά και παράνομα αλλά και χωρίς να σεβαστεί ούτε την επετηρίδα, έκανε προϊστάμενο άτομο που δεν το δικαιούται βαθμολογικά τη συγκεκριμένη θέση και επί μακρύ χρονικό διάστημα, απουσίαζε μάλιστα από τη δουλειά του…!
Λεπτομέρειες λίαν συντόμως, οφείλω όμως να «υποκλιθώ» στον Μπάμπη Δημαρχόπουλο διότι σε χρόνο ρεκόρ, κατάφερε να επωφεληθεί από την διάταξη που πρόσφατα ψηφίστηκε μετά από πρόταση των ΑΝΕΛ στην Βουλή των Ελλήνων κι έκανε αναπληρωτή προϊστάμενο στα ΚΕΠ…τον πρώτο (!;) σε μόρια... Άξιος…!
-Μην τον πλακώσουν μόνο σε μηνύσεις οι υπόλοιποι υπάλληλοι των ΚΕΠ στο Νομό μας γιατί ποιος τον… «σώζει»!

Στήριξη άνεργων οικοδόμων άνω των 55 ετών ζητούν 44 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Υπουργό Εργασίας
Μέτρα για τη στήριξη των άνεργων οικοδόμων άνω των 55 ετών, ζητούν από την υπουργό Εργασίας 44 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. Μεταξύ αυτών και οι περισσότεροι βουλευτές ΑΜΘ), με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή. Οι βουλευτές υπογραμμίζουν ότι το συντριπτικό χτύπημα που δέχτηκε τα τελευταία χρόνια η οικοδομική δραστηριότητα στη χώρα, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα, έχει οδηγήσει στην ανεργία και την υποαπασχόληση σχεδόν την πλειοψηφία των απασχολούμενων στον πάλαι ποτέ δυναμικό αυτόν κλάδο.
Καταλήγοντας στην ερώτησή τους οι  βουλευτές ρωτούν την υπουργό Εργασίας, αν θα υπάρξει ειδική μέριμνα για την κατηγορία των ανέργων οικοδόμων που έχουν συμπληρώσει τα απαιτούμενα ένσημα αλλά όχι και το απαιτούμενο όριο ηλικίας, προκειμένου να λαμβάνουν ένα τακτικό επίδομα αλληλεγγύης έως ότου συνταξιοδοτηθούν, και αν εξετάζεται το ενδεχόμενο ένταξης σε προγράμματα απασχόλησης των ανέργων οικοδόμων ηλικίας άνω των 55 ετών, στο εργασιακό τους αντικείμενο, προκειμένου να συμπληρώσουν τα λιγοστά απαιτούμενα οικοδομικά ένσημα που τους υπολείπονται για τη συνταξιοδότησή τους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »