*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Τα αυτοκίνητα του Δήμου είναι για δουλειές του Δήμου κι όχι για...ψώνια και βαπτίσεις!

02 Αυγούστου
Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας και…το πολυτελές τζιπ του Δήμου Ξάνθης που πήγαινε παλιά για…ψώνια ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!
“Η παράταξη (Συμμετέχω) θα συνεχίσει τη στάση που είχε μέχρι σήμερα, ενώ αν κάποιος ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό ήρθε ο καιρός να το κάνει και να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”!
(Ο Δημήτρης Μπένης σε φιλικό του Μέσον…)
-«Ξεσκίστηκε» να τον βγάλει Δήμαρχο ο Στέλιος Γουναρίδης και ξαφνικά επειδή δεν του έκανε όλα τα «γούστα», έγινε και…»κατεργάρης»! Ένας και μοναδικός…Δημήτρης Μπένης.

Ό,τι έργο είναι καλό για την πόλη εγώ θα το ψηφίζω κι όπου πρέπει να κάνω αντιπολίτευση θα κάνω και τα περιττά θα τα καταψηφίζω. Δεν έχω σκοπό να κάνω στείρα αντιπολίτευση, να “κολλάω” τα πάντα, να μην γίνεται τίποτα στην πόλη και να έρθω μετά εγώ σαν σωτήρας για να τα κάνω όλα εγώ. Επίσης δεν έχω κλείσει πουθενά, δεν σκέφτομαι να το κάνω μέχρι τις εκλογές του 2019
(Από τις δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Συμμετέχω» Στέλιου Γουναρίδη στους δημοσιογράφους)
-Καθαρές και σταράτες κουβέντες από έναν άνθρωπου έμαθε να μιλάει ντόμπρα κι όχι υποκριτικά…
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τελικά δεν θα κατέβει υποψήφιος για την νέα διοίκηση της ΕΠΟ ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης!!!
-Τζάμπα δηλαδή και τα καλά λόγια για τον Γραμμένο όταν τον έφερε στην βασιλόπιτα της ΕΠΣ Ξάνθης για να τον τιμήσει!!!
….
*Ποιοι είναι οι βαθύτεροι λόγοι που έκανε πίσω ο Γ. Πανίδης; Και που τον πήρα χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» να βγει στον αέρα, αλλά δεν μου έκανε την…τιμή, προφανώς γιατί φοβόταν ότι θα τον «στριμώξω»;
-Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι λόγοι…υγείας!
-Εγώ ισχυρίζομαι ότι απλά γνώριζε ότι δεν…«χωρούσε» πλέον και δεν θα…εκλέγονταν!
…..
*Μου λένε ότι καιρό έχω να ασχοληθώ με τον νέο «επικεφαλής» της Κοινωνίας Δημοτών Μανώλη Φανουράκη…
-Μάλλον δεν θα με διαβάζετε, γιατί συχνά πυκνά γράφω και για τον Θ. Ξυνίδη, αλλά και για τον Δ. Μπένη…
-Όταν λοιπόν ασχολούμαι με τους «αρχηγούς», με τον….»υπαρχηγό» τι δουλειά έχω;
…..
*Άλλωστε στις 20 Αυγούστου ξεκινάει και το κυνήγι και επομένως ο Μανώλης Φανουράκης θα έχει ακόμη πιο σοβαρές ασχολίες…
(σ.σ. Πάντως ας μην ανησυχεί….Το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ και για 4η φορά να το φέρει ο Δήμαρχος Μπάμπης, τώρα είναι που δεν περνάει με τίποτα…! Κι ο νοών νοείτω…)
(παρα)ΣΥΡΙΖΑ για Μπένη-Ξυνίδη: …οι gademides!
Στον Δημήτρη Μπενη και δι’ αυτού στον…Θανάση Ξυνίδη απάντησε ο (παρά)ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με αφορμή τα τελευταία σχόλιά τους στα μέσα και στο fb.
Απολαύστε λοιπόν παρακάτω τη συνέχεια:

«28/7…οι gademides!
Ενδιαφέροντες οι μυθιστοριογραφικοί παραλληλισμοί  του ενός εκ των δυο παραιτημένων! Κάνοντας χρήση του έργου του Δουμά, οι τρεις σωματοφύλακες,  αντιπολιτευτική αδεία, διανέμει τους  ρόλους του έργου.
Κρατά   για τον εαυτό του και για τον έτερο παραιτημένο τον ρόλο  του «ευπατρίδη» και για τους αντιπάλους  του, το ρόλο του ντ΄Αρντανιάν,  του φτωχού και ταπεινού επίδοξου σωματοφύλακα του Βασιλιά.
Από τη μια πλευρά  οι επαγγελματίες, οι δικαιωματικά,  ελέω βασιλιά…θεού πολιτευτές, και από την άλλη,  οι ερασιτέχνες, οι παρείσακτοι, οι αυτόκλητοι! 
 Εξαιρετικά δηλωτική, η διανομή των ρόλων!
 Εμμ!!! αυτούς  τους επαγγελματίες άφησαν οι πολίτες άεργους!
 Τι gademia!»
-Θέλανε δεν θέλανε, τελικά τον έκανε «φίρμα» το «δίδυμο» Μένεις-Θ. Ξυνίδης τον…«παρακμιακό» (παρα)ΣΥΡΙΖΑ!
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ;
«Βουίζει» η πιάτσα ότι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, καθόλου μα καθόλου δεν αποκλείεται ο Θωμάς Μίχογλου να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου με το χρίσμα με τον…ΣΥΡΙΖΑ!
Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή το πέρασα για αστείο ή Πρωταπριλιάτικο, μέχρι που διαπίστωσα ότι ο νυν Δήμαρχος καταφέρεται όπου βρεθεί κι όπου σταθεί και κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη…!
-Ερώτημα κρίσεως…Γιατί αφού αποτελεί «ξένο» σώμα, δεν τον διαγράφουν;
…..
Η «ευκολία» με την οποία ο σημερινός Δήμαρχος  Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος «τρώει» τους «ανθρώπους» του και αυτούς που τα έχουν δώσει όλα για την εκλογή και εδραίωσή του, δεν έχει…συγκρίσιμο!
Όποιοι δημοτικοί σύμβουλοι λοιπόν πήγαν με τα «νερά» του και «έλεγαν» ΝΑΙ σε όλα, κινδυνεύοντας μάλιστα και οι ίδιοι με ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, «εισπράττουν» το ευχαριστώ, αφού ο Δημαρχόπουλος, είτε ρίχνει τα πάντα σε αυτούς, είτε….αφού τους έκανε αντιδήμαρχους, εν μια νυκτί τους ξέχασε!
......
Τρελαμένος με…ενήλικα ο Αναστάσιος Τσορλίδης!
Τρελαμένος με ενήλικα ο συγγραφέας και υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης, σχολιάζει ένα προσωπικό του συμβάν, με  τον δικό του χαρακτηριστικό και μοναδικό τρόπο. Απολαύστε τον.
«Τι ακούω πρωί πρωί θα τρελαθούμε λέμε... μου λέει γείτονας με τέσσερα παιδιά (ενήλικα)... "εμείς όλοι ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ και θα ξαναψηφίσουμε γιατί βάζει στην φυλακή τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ"
Και του απαντώ.......
Με τον ΣΥΡΙΖΑ γείτονα το χειμώνα θα πούμε το ψωμί ψωμάκι που θα εφαρμοστεί και ο νέος νόμος Κατρούγκαλου με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Τέλη του νέου μήνα ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί και μάλιστα θα είναι ηλεκτρονικοί, που σημαίνει οι μισοί δανειολήπτες που τους λύγισε η κρίση θα χάσουν τη μία και μοναδική στέγη που έχουν.
Του είπα... του είπα... του είπα... και στο τέλος τον ρωτάω...
-" Ο ΣΥΡΙΖΑ ποιόν Νεοδημοκράτη έβαλε στην φυλακή;;; "
Ακόμα σκέφτεται τι να μου απαντήσει».
-Δηλαδή Τάσο, σε τρέλανε ακόμη πιο…πολύ αν δεν κάνω λάθος!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »