*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Αυγούστου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Χαμηλό προφίλ ο Δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ που έβριζε τους «πάντες» όταν τον συνέλαβαν επειδή είχε μετατρέψει το τζιπ του Δήμου Ιάσμου σεπροσωπικό ΙΧ!

04 Αυγούστου
*Καταλαβαίνω ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Διαμαντή Σκουλαρίκη, Αλέξανδρος Παυλικιάνος είχε τους λόγους να «λιβανίσει» τον Δήμαρχο Ιάσμου Καδή Ισμέτ, αλλά δεν είναι δυνατόν όπου τον «βολεύει» να έχει…εθνικές ευαισθησίες κι όπου δεν τον βολεύει σε στυλ Μίχογλου να μας βγάζει και…Οσία τον συγκεκριμένο κύριο!
-Εκτός αν έχει τους λόγους του…
…..
*Καλοκάγαθος ο Τούρκος Πρόξενος, χαμηλό προφίλ και δουλευταράς ο άλλος…μήπως γεμίσαμε ...«αγαθούς» που θεωρούν όλους τους άλλους βλάκες;
……..
*Χαμηλό προφίλ ο Καδή που έβριζε αστυνομία και δικαιοσύνη όταν τον συνέλαβαν και  τον τιμώρησαν που είχε μετατρέψει το τζιπ του Δήμου Ιάσμου σε…προσωπικό ΙΧ!
-Δηλαδή αν είχε…υψηλό προφίλ, τι θα έκανε κύριε Αλέξανδρε;
……
*Κι έπειτα παραπονιόμαστε γιατί κανείς δεν μας πιστεύει και γιατί ο κόσμος μας θεωρεί (γενικώς μιλάω…), άπαντες σχεδόν αναξιόπιστους…
-Όταν η δημοσιογραφία πλέον στη Ξάνθη έχει καταντήσει είτε μια διαρκής σπέκουλα στους πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρεις κρατική διαφήμιση, είτε γλείψιμο στα φερέφωνα της Άγκυρας για παρόμοιους λόγους…
……
*Πως γίνεται και ο Διοικητής του γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης  Αχιλλέας Γερόπουλος να συνεχίζει και στέλνει διακηρύξεις σε εφημερίδα που ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ εδώ και τουλάχιστον 2-3 χρόνια με αποτέλεσμα φυσικά να μην λαμβάνουν γνώσει οι πολίτες της ανακοίνωσης;
-Περιμένουμε μια πειστική ανακοίνωση, διότι το ότι ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ είναι πασιφανές!!!
(σ.σ. Είναι δυνατόν σύντροφε Πρόεδρε να δίνεις ανακοινώσεις του Νοσοκομείου Ξάνθης που απαιτούν ευρεία δημοσιότητα σε έντυπο που ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ; Ή κάποιοι σε παραπλάνησαν από τις υπηρεσίες ή τους δημοσιογραφικούς κύκλους;)
…..
*Το ξαναρωτάμε στον Δήμαρχο Μπάμπη και τις διευθύντριες των υπηρεσιών που τον συνοδεύουν για τσίπουρο στα…παράνομα τραπεζοκαθίσματα!
-Πως ακόμη κι αν πάρει ένα κατάστημα άδεια για 4-5 τραπεζοκαθίσματα μπορεί και αναπτύσσει στους κοινόχρηστους τα….τετραπλάσια;
Εκτός αν έχει βγάλει δικούς σας «Νόμους» οπότε κάνω πάσο…!
…..
*Άλλα δυο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ έκλεισαν πριν λίγες! Αποτέλεσμα; Τα χρήματα που πλήρωναν κάθε μήνα στην περιβόητη και αμαρτωλή degia θα τα μοιραστούν και θα τα πληρώνουν τα…υπόλοιπα!
Δηλαδή με απλούς αριθμούς, συν 248 ευρώ μηνιαίως στο πάγιο, τουτέστιν μαζί με τον ΟΤΕ φτάσαμε στις….4.000 ευρώ!
(σ.σ. Και μόλις τώρα "ξύπνησαν" και τα μεγάλα αφεντικά των Περιφερειακών καναλιών για να...διαμαρτυρηθούν!)
….
*Με απλά λόγια ο κύριος Νίκος Παππάς στον υποτιθέμενο καημό του να…πληρώσουν οι Μαρινάκης, Σαββίδης, Αλαφούζος κλπ ή να κόψει το βήμα του Θέμου, οδηγεί δεκάδες Περιφερειακά κανάλια και Περιφερειακές εφημερίδες στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ!
-Ζήτωωωω!
……
*Κατά τα άλλα μπράβο σε αυτούς που λιβάνιζαν  το ΠΑΣΟΚ, τον Σγουρίδη, τον Τσαρτσάρα και τον Σωκράτη και επί χρόνια…απολάμβαναν διότι οι Κυβερνήσεις πέφτουνε…αλλά χάρις στο ΣΥΡΙΖΑ, ευημερούν ακόμη περισσότερο!
Ονόματα δεν λέμε…αλλά όποιος διαβάζει και παρακολουθεί τα site αντιλαμβάνεται άριστα τι εννοούμε…
(σ.σ. Βέβαια κι αυτούς που λιβανίζουνε τώρα...την ίδια τύχη θα έχουν με τους...προηγούμενους!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »