*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Αυγούστου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ο Γιώργος Πανίδης με το ψηφοδέλτιο του Γραμμένου υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΠΟ!

11 Αυγούστου
 Στη βασιλόπιτα της ΕΠΣ Ξάνθης για το 2017 ο Γ. Πανίδης με τον Γραμμένο...
Οι Διοικήσεις πέφτουνε μα ο...Γ. Πανίδης μένει! Στη βασιλόπιτα της ΕΠΣ Ξάνθης το 2016
 ...
Την τελευταία στιγμή κι ενώ ο ίδιος επικαλούνταν προβλήματα υγείας, το  απόγευμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου -και μετά τη συνάντηση που είχε ο συνδυασμός στην Αθήνα- τελικά μετά από παρέμβαση του Χρήστου Πανόπουλου, «έκλεισε» η υποψηφιότητα του Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη με το ψηφοδέλτιο Γραμμένου για τις εκλογές της ΕΠΟ στις 18 Αυγούστου.
 Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, αφού τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Πανίδης απέχει γενικά από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα για λόγους υγείας και μολονότι το αναζητήσαμε, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, προκειμένου να τον ρωτήσουμε για την άποψή του για τις εκλογές στην ΕΠΟ.
Πάντως αφού τελικά τα κατάφερε και μπήκε ο Γ. Πανίδης στο ψηφοδέλτιο του κ.Γραμμένου, εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία. 
Άλλωστε θεωρείται απο τους εκλεκτούς του Ιβάν Σαββίδη, ενώ στην βασιλόπιτα της ΕΠΣ Ξάνθης, είχε φέρει στην Ξάνθη τον κύριο Γραμμένο προκειμένου να τον...τιμήσει κι ας μην πρόσφερε τίποτα στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης! 
Κάνοντας μάλιστα και..."δώρο" απο πέντε μπάλες στις ομάδες της Ένωσης Ξάνθης, δυστυχώς όλες φτηνές και κακής ποιότητας...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »