*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Αυγούστου

Η απάντησή μας στην αθλιότητα του Κανάλι 6 και της Κώστογλου. Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι!

04 Αυγούστου
 *Είστε οι πρώτοι  διδάξαντες κυρία Μαρία Κώστογλου της μαύρης προπαγάνδας και της "χάλκευσης" δηλώσεων κατά το πως σας...βολεύει!Περίπτωση Μίχογλου...
Το βίντεο όμως με τις δηλώσεις του Γ. Χατζηθεοδώρου γιατί το…«αφαιρέσατε»; Γιατί "βάλατε" στο στόμα του γραμματέα πράγματα που ΔΕΝ είπε αλλά ισχυρίζονται γνωστοί κύκλοι του Τουρκικού Προξενείου;
Πράγματι είναι απίστευτοι οι άνθρωποι του Κανάλι 6, με πρώτη και καλύτερη βέβαια την συντάκτρια των δελτίων ειδήσεων και υπάλληλο του Ι.ΝΕ κυρία Μαρία Κώστογλου που απο πρώην εκπρόσωπος του Στολίδη και πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δ. Μπένη, έχει εξελιχθεί σε εκπρόσωπο τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!!!
Απίστευτοι γιατί ένα δικό τους καθαρά λάθος που έγινε «αιτία» να διασύρεται ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου επί 48ωρο τόσο στο fb όσο και στα διάφορα site, αντί μιας δημόσιας συγνώμης και από αυτούς που  τους αντέγραψαν -και που κατά τραγική σύμπτωση όλοι είναι….πρώην συνεργάτες τους στο Κανάλι 6- βγήκαν με θράσος να το χρεώσουν στη….μαύρη προπαγάνδα των…πολέμιων της Κυβέρνησης και…άρες μάρες κουκουνάρες!!!
Με περισσή μάλιστα αφέλεια, και αφού εξαπέλυσαν …μύδρους για τους…μαύρους προπαγανδιστές που δεν είχαν βέβαια το θάρρος να κατονομάσουν, -μια ακόμη ένδειξη της θρασύδειλης πρακτικής τους- βγήκαν με...αφέλεια να μιλήσουν για «λάθος διατύπωση στο ρεπορτάζ του Καναλιού 6», με τη διαφορά ότι εδώ δεν είχαμε ρεπορτάζ, αλλά μια απλή απομαγνητοφώνηση που κυριολεκτικά διαστρέβλωσε την αλήθεια και τα όσα είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. 
Μάλιστα το ότι βάλανε σε παρένθεση την λέξη "Τουρκική" δίπλα στη λέξη μητρική, μας βάζει και σε σκέψεις μήπως έγινε αυτό και συνειδητά...
Άλλωστε άνθρωποι του Κανάλι 6 ήταν αυτοί που μετέφεραν λίγο πριν γίνει Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, τα λάβαρα του...ΠΑΣΟΚ στα γραφεία του κόμματος συνοδεύοντας τον Τσαρτσάρα!
Επί της ουσίας ωστόσο.
Ο Γραμματέας λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου, στα πρότυπα που χάραξαν οι πρώην "εκφραστές" της εξουσίας ΠΑΣΟΚ που κατά καιρούς "κοίμιζαν" τον Ξανθιώτικο λαό και με τους Ξανθούληδες της...επένδυσης μαμούθ, έδωσε μια συνέντευξη στο φιλικό του Κανάλι 6.
Δικό του θέμα, δικό του δικαίωμα, δεν μας αφορά, δεν είδαμε την συνέντευξή του και γενικά δεν παρακολουθούμε τι δηλώνει ο γραμματέας, για τον απλούστατο λόγω ότι πρόκειται περί....μονολόγων!
Δεν ξέρω τι κόσμος «απολαμβάνει» παρόμοιες συνεντεύξεις όπου απλά ένας μιλάει και οι δημοσιογράφοι στυλ Συληγαρδάκη-Κώστογλου παρακολουθούν, έχω όμως την εντύπωση ότι κανείς δεν θα έδινε σημασία σε αυτήν και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι, αν δεν υπήρχε το…δελτίο τύπου που ακολούθησε!!!
Οι άνθρωποι λοιπόν του Κανάλι 6 και προφανώς η συντάκτρια κυρία Μαρία Κώστογλου που συντάσσει και τα δελτία ειδήσεων, έβγαλαν δελτίο τύπου στο οποίο όμως όπως αποδείχτηκε, λέγανε ΨΕΜΑΤΑ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΑΝ πλήρως την αλήθεια των λεγομένων Γ. Χατζηθεοδώρου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας μικρός…χαμός, αφού εφέρετο ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, να νομιμοποιεί πλήρως την πολιτική και προπαγάνδα της Άγκυρας και του Τουρκικού Προξενείου!!!
ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ kanali6.gr 
Ιδού τι επακριβώς ανέφερε λοιπόν το δελτίο τύπου του kanali6.gr, δίνοντας φυσικά την εντύπωση ότι απομαγνητοφώνησε σωστά τις δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης:
Την απορία του για τη στάση που κρατά ο διδασκαλικός σύλλογος Ξάνθης όπως και η Διδασκαλική ομοσπονδία αντίστοιχα εκφράζει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου αναφορικά με την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος που αφορά στα δίγλωσσα νηπιαγωγεία.
Ο διδασκαλικός σύλλογος πρέπει να είναι πιο σοβαρός και να μην αντιμετωπίζει με αντιπολιτευτική διάθεση την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος που αφορά στα δίγλωσσα νηπιαγωγεία απαντά ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στην ανακοίνωση των δασκάλων.
Να σημειώσουμε πως η πιλοτική παρέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε μικρό αριθμό νηπιαγωγείων της Θράκης και θα περιλαμβάνει, σύμφωνα, με όσα είχαν ανακοινωθεί, τη συνδυαστική μορφή «έρευνας δράσης» με ενδοσχολική επιμόρφωση, τη συνεχή επιστημονική υποστήριξη και συνεργασία των νηπιαγωγών και των δίγλωσσων συνεργατών, καθώς και την οργάνωση δραστηριοτήτων με στόχο την εμπλοκή των γονέων. Το πρόγραμμα προβλέπει την παρουσία στην τάξη του / της νηπιαγωγού και συνεργάτη μέλους της μειονότητας, πτυχιούχου ελληνικού ΑΕΙ.
Η πιλοτική παρέμβαση προβλέπει τη χρήση της μητρικής (τουρκικής) γλώσσας ως γλώσσας στήριξης με στόχο την αρμονική κοινωνικοποίηση των νηπίων της μειονότητας στον εκπαιδευτικό θεσμό του νηπιαγωγείου, την αποτελεσματικότερη εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και την ισορροπημένη γλωσσική και κατά προέκταση γνωστική ανάπτυξη, καθώς και την καλύτερη προετοιμασία για επιτυχή επίδοση στις πρώτες τάξεις του δημοτικού.
Πηγή: kanali6.gr
ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ
Οι θέσεις φυσικά αυτές όπως ήταν αναμενόμενο -και από τη στιγμή που η απομαγνητοφώνηση εφέρετο να έγινε από ένα ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΟ προς τον γραμματέα Μέσον- ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών και…εντάσεων!
Με βάση λοιπόν αποκλειστικά και μόνο το δελτίο τύπου του kanali6.gr και ΜΟΝΟΝ αυτό, όπως αναμένονταν ακολούθησε μπαράζ δηλώσεων και αρνητικών σχολίων για τον γραμματέα της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Φυσικά ο «Μαχητής» δεν…»τσίμπησε»!
-Και δεν «τσίμπησε», γιατί:
1.Το δελτίο τύπου αφορούσε ένα άλλο Μέσον που με την ίδια ευκολία που επί Σγουρίδη-Σωκράτη Ξυνίδη είχε καθιερώσει…ΠΟΜΑΚΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και υποτίθεται αγωνίζονταν για την…ελευθερία των Ελλήνων Πομάκων απο τον "ζυγό" του Τουρκικού προξενείου, προκειμένου να προσεταιριστεί τον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και τον ΣΥΡΙΖΑ (τη νέα εξουσία και Κυβέρνηση δηλαδή), το μετέτρεψε σε…Τουρκικό δελτίο! Απολύοντας μάλιστα τον Καραχότζα τον οποίο άφησαν και....ΑΠΛΗΡΩΤΟ! Με την πλήρη ανοχή μάλιστα των προστατών των...εργαζομένων!
2ΟΝ Παρόμοιες θέσεις συχνά πυκνά εκφράζουν οι γνωστοί μειονοτικοί κύκλοι που πρόσκεινται στον «ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ (σ.σ. Μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Χουσεϊν Ζεϊμπέκ) οπότε…άφες αυτοίς.
«Τσίμπησε» όμως ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου, γιατί οι θέσεις που τον «εμφάνισαν» να εκφράζει, δεν είναι θέσεις ούτε του ΥΠΕΞ, ούτε και της Κυβέρνησης. Άλλωστε όπως έγραψα δημόσια ουκ ολίγες φορές, άσχετα αν αυτό δεν άρεσε σε κάποιους «συντρόφους» του, «κατά την ταπεινή μου άποψη, ο Κοτζιάς είναι ο καλύτερος ΥΠΕΞ τουλάχιστον της τελευταίας 50ετίας!
Ποιο είναι το λάθος του Γ. Χατζηθεοδώρου;
Επάνω λοιπόν στον «πανικό»  του, αντί να ζητήσει εξηγήσεις από το Μέσον που τον εκφράζει και τον εκπροσωπεί και έβγαλε ένα κατάπτυστο σε βάρος του δελτίο τύπου, τάβαλε με…ανεμόμυλους και με την γνωστή «συνταγή»!
-Για όλα φταίει η…διαπλοκή, η…μαύρη…προπαγάνδα και οι….οι «εχθροί» του ΣΥΡΙΖΑ!
Αδικώντας από την μια τον εαυτό του και δικαιώνοντας απο την άλλη τους πολέμιούς του, αυτούς δηλαδή που του καταλογίζουν εκτός των άλλων πολιτικούς "ερασιτεχνισμούς" που μόνο ζημία προκαλούν...
Στη πρώτη λοιπόν ανάρτησή του (την Πέμπτη 3/8) ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχε βέβαια ακόμη συνειδητοποιήσει το μέγεθος των σε βάρος του αρνητικών σχολίων, «διορθώνει» ευγενικά το δελτίο τύπου του kanali6.gr, αποκαθιστώντας εν μέρει την αλήθεια στα περί μητρικής γλώσας…ωστόσο προβάλει ο ίδιος το...δελτίο τύπου του kanali 6.gr!!!
Όταν όμως την Παρασκευή 4/8/2017 ο Γ. Χατζηθεοδώρου διαπιστώνει ότι τα «πυρά» που δέχεται είναι από πολλές κατευθύνσεις και ζημιώνουν ανεπανόρθωτα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρωθυπουργό, τι κάνει;
Επιτίθεται με σφροδρότητα όχι σε αυτούς που συνειδητά ή ασυνείδητα τον εμφάνισαν να νομιμοποιεί την Τουρκική προπαγάνδα αλλά σε αυτούς που….αντέγραψαν και αναπαρήγαγαν την είδηση από το kanali6.gr, το κανάλι δηλαδή που τον…εκπροσωπεί! Δελτίο τύπου που κοινοποιούσε και ο...ίδιος στο fb χωρίς προφανώς να το έχει διαβάσει!
Κι εκεί «χάνει» όλο το δίκαιό του φυσικά.
Όταν αντιλαμβάνεται λοιπόν τι συμβαίνει, ακολουθεί  ένα πρωτοφανές «ξέσπασμα» του Γ. Χατζηθεοδώρου. Απολαύστε το.
-Και πάλι όμως είναι άτυχος, διότι το βίντεο που υποτίθεται κοινοποιεί για να "πείσει" οτι δεν είπε αυτά που του έβαλε στο...στόμα το δελτίο τύπου του Kanali6.gr, έχει αποσυρθεί απο το ίδιο το...κανάλι!!!
Για καλή του τύχη ωστόσο, στην «Ανοιχτή γραμμή» της Παρασκευής και από το Xanthi channel ο Πάνος Παπαδόπουλος κάνει το…αυτονόητο! Καλεί το μέλος του Πολιτικού γραφείου των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση, που επίσης δέχεται τόνους λάσπη γιατί…»σιωπά» στην «πρωτοφανή» θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και με έκπληξη πληροφορείται από αυτήν ότι «ο γραμματέας δεν είπε αυτά που του έβαλαν στο στόμα ότι είπε, διότι άκουσε η ίδια το βίντεο…»
Η εκπομπή επιχειρεί να βγάλει το βίντεο με τις δηλώσεις του γραμματέα στον αέρα ωστόσο διαπιστώνει τι; 
-Ότι οι άνθρωποι του kanali6.gr επάνω στον πανικό τους, το έχουν…αφαιρέσει!
Και ενημερώνει την κυρία Χρύσα Ούτση ότι «δεν υπάρχει βίντεο…»! 
Ακολουθεί τότε η καθαρή παρέμβαση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Χρύσας Ούτση που με σεμνότητα συνιστά...ψυχραιμία στον γραμματέα, σχολιάζοντας τα παρακάτω:
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 6 ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!; ΜΑΥΡΗ…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!
Από την δική του πλευρά ωστόσο το Κανάλι 6, κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα, αφού κατηγορεί αυτούς που αναπαρήγαγαν το δικό της ρεπορτάζ (kanali6.gr) σε…ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που…διαστρεβλώνει την…αλήθεια, ξεχνώντας μάλιστα οτι αυτοί που το "αντέγραψαν", ήταν πρώην συνεργάτες του (π.χ Σεμπά Καραχότζα, Αλέξανδρος Παυλικιάνος, Καρυπίδης κλπ!!!)
Απίστευτα πράγματα δηλαδή.
Δείτε επακριβώς το κείμενο της συντάκτριας του Κανάλι 6 Μαρίας Κώστογλου:
«Ένα λάθος του καναλιού 6 αφορμή για την μαύρη προπαγάνδα των γνωστών πλέον κύκλων που επιδιώκουν τη δημιουργία προβλημάτων
Ένα λάθος διατύπωσης στο ρεπορτάζ του Καναλιού 6 αναφορικά με την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος προσχολικής εκπαίδευσης σε νηπιαγωγεία που λειτουργούν σε αμιγώς μειονοτικούς οικισμούς της Θράκης και την απάντηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου  προς τον διδασκαλικό σύλλογο έγινε η αφορμή να χυθεί και πάλι το μελάνι της μαύρης προπαγάνδας το οποίο συνειδητά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.»..
Ήταν την πρώτη Αυγούστου όταν το Κανάλι 6 δημοσιοποιούσε την απάντηση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου αναφορικά με την ανακοίνωση του διδασκαλικού συλλόγου για την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος προσχολικής εκπαίδευσης σε νηπιαγωγεία που λειτουργούν σε αμιγώς μειονοτικούς οικισμούς της Θράκης. Ωστόσο από λάθος της συντάκτριας μπήκε η λέξη δίγλωσσα νηπιαγωγεία και η λέξη τουρκική όταν αυτή πουθενά δεν αναφέρεται ούτε στην δήλωση του κυρίου Χατζηθεοδώρου ούτε φυσικά στην δημοσιοποίηση του προγράμματος από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής αφού ξεκάθαρα μιλά για μητρική και μόνο γλώσσα.
Το γεγονός αυτό έγινε αφορμή να ξεσπαθώσουν οι γνωστοί κύκλοι κατά του προγράμματος και της κυβέρνησης αγνοώντας φυσικά τη δήλωση του γραμματέα της Νομαρχιακής και κάνοντας σημαία το σπικάζ του ρεπορτάζ του οποίου την ευθύνη έχει πάντα ο συντάκτης και όχι ο δηλών. Ένα λάθος που βέβαια αποτέλεσε βούτυρο στο ψωμί των θιασωτών της μαύρης προπαγάνδας».
ΚΥΡΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΑΛΛΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ 
-Ρωτάμε λοιπόν ευθέως της συγκεκριμένη κυρία αλλά και την διοίκηση των Μπεμπεκίδηδων και όλων αυτών που στηρίζουν την κυρία Κώστογλου στο Εργατικό Κέντρο και είναι συνυπεύθυνοι για την λειτουργία της...
-Ποιοι είναι οι…μαύροι προπαγανδιστές; Ο Καραχότζα; Ο Παυλικιάνος; Ο Μπάμπης Ευστρατίου; Ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης; Ο Σταύρος Καρυπίδης; Κάποια ΜΜΕ που επίσης αναπαρήγαγαν το δελτίο τύπου του Κανάλι 6;
Και περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση.
-Με ΟΝΟΜΑΤΑ όμως κυρία Κώστογλου κι όχι με υπεκφυγές και θρασύδειλες αποδράσεις στην ανωνυμία και του...ρίχνουμε λάσπη στον ανεμιστήρα, διότι εσείς ήδη έχετε πάρει...αριστεία στην ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και στη χάλκευση των βίντεο! Πρόσφατο "θύμα" Σας, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου...
"Μ"

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »