10 Αυγούστου

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΤΑ ΝΕΑ» ΚΑΙ «ΒΗΜΑ»

10 Αυγούστου
Αναστέλλονται οι εκδόσεις «Τα Νέα» και «Το Βήμα» καθώς την Πέμπτη 10 Αυγούστου,  σταματάει προσωρινά η κυκλοφορία της εφημερίδας των Νέων και την ερχόμενη Κυριακή δεν θα κυκλοφορήσει το Βήμα.
Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ  αναμένεται να υπογράψουν τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, (δύο μηνιάτικα), μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι θα λάβουν ως αποζημίωση ένα ποσοστό από το τίμημα της επιχείρησης που εκκαθαρίστηκε. Από αύριο κλείνει και το κτίριο του συγκροτήματος και για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα ΙΧ τους από το πάρκινγκ.
Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της καλεί τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Τέλος έχει ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σχέδιά τους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »