*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Αυγούστου

Παρουσία Πανόπουλου, 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου η Ξάνθη στα Πηγάδια τη Κυριακή

14 Αυγούστου
Το απόγευμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φιλικών αγώνων για την Ξάνθη με την ισοπαλία χωρίς σκορ με τον Απόλλωνα Πόντου. Ένα παιχνίδι που το παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι, ανάμεσα στους οποίους και ο μεγαλομέτοχος της ξανθιώτικης ομάδας Χρήστος Πανόπουλος.
Η Ξάνθη από τη Δευτέρα, θα μπει στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League "Σουρωτή", καθώς το Σάββατο 19/8 και ώρα 19:15 υποδέχεται την Λαμία στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής.
Ο Μίλαν Ράσταβατς είδε την αγωνιστική κατάσταση των παικτών (σ.σ. Στην ουσία πρόκειται για την Β' Ομάδα) που χρησιμοποίησε στο παιχνίδι της Κυριακής, βγάζοντας τα συμπεράσματά του.
Σε μία αναμέτρηση που είχε για καλύτερες στιγμές το φάουλ του Ορφανίδη που απέκρουσε ο Καλογεράκης στο 16', το πλασέ του Φασίδη που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας στο 27' και το χαμένο τετ α τετ του Πέτρου Ορφανίδη στο 31' και το σουτ του τελευταίου που πέρασε λίγο άουτ στο 40'. Στο 42' το σουτ του Χασομέρη μετέτρεψε σε κόρνερ με προβολή ο Μελιόπουλος.
Στο 56' το σουτ του Φασίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας και στο 75' το σουτ του Κάστρο μπλόκαρε ο Καλογεράκης. Στο 83' μετά από σύγχυση στην περιοχή του Απόλλωνα, ο Ορφανίδης έκανε το σουτ που απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης (Κούλα Χασάν - Κούλα Χουσεϊν) της ΕΠΣ Ξάνθης ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Κώστας (76' Τσέλα), Μεχία, Ορφανίδης Π., Φασίδης, Κάστρο, Κίκε (55' Σουλεϊμάν Οκάν).
Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας, Βεργώνης, Σιμελίδης, Εν Λουντούλου, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Χασομέρης.
Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Καλί, Τζιοβανάκης, Λιόνης, Γκουγκούδης, Καλογέρης, Ταβάρες, Δαλιανόπουλος, Μιλοσάβλιεβ, Ντούγκα, Μπρίτο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »