*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Αυγούστου

ΦΙΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ (0-0) O Μίλαν Ράσταβατς δοκίμασε "ενδεκάδα" πρωταθλήματος με...τρεις Έλληνες παίχτες!

06 Αυγούστου


Το πρώτο εντός έδρας φιλικό της παιχνίδι έδωσε το Σάββατο η Xanthi FC. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μετά τα τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας στη Βουλγαρία και τις νίκες με 3-0 επί της Σπαρτάκ Πλέβεν, με 1-0 επί του Πλατανιά αλλά και τις ισοπαλίες με 0-0 και 1-1 με Κέρκυρα και Απόλλωνα αντίστοιχα, υποδέχθηκε την Λάρισα σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00, λόγω της υπερβολικής ζέστης.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία χωρίς σκορ, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν τους ποδοσφαιριστές τους στα αγωνιστικά πλάνα τους, σε μία προσπάθεια οι τελευταίοι να αποκτήσουν ρυθμό ενόψει της προγραμματισμένης έναρξης του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και ο μεγαλομέτοχος της ξανθιώτικης ΠΑΕ κ. Χρήστος Πανόπουλος.
Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα στο 6' ο Ρότσε νικήθηκε από τον τερματοφύλακα στο τετ α τετ και στο 36' το σουτ του Γέντρισεκ πέρασε άουτ. Στην επανάληψη, στο 47' η Λάρισα απείλησε με σουτ του Κρητικού. Στο 51' και στο 52' ο Ντε Λούκας, στο 54' ο Μπρίτο, στο 58' ο Κασάδο και στο 62' ο Ντε Λούκας είχαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με το παιχνίδι να τελειώνει με το άστοχο σουτ του Κριζμάν.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης, πρώτος βοηθός ο Κούλα Χουσεΐν της ΕΠΣ Ξάνθης, δεύτερος βοηθός ο Δημητριάδης της ΕΠΣ Θράκης και 4ος διαιτητής ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.
Xanthi FC (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο (46' Μεχία), Ρότσε, Μπρίτο, Γέντρισεκ.
Λάρισα (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Γουάλας, Ζίζιτς, Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος, Λεοζίνιο, Κουτσιανικούλης, Ναζλίδης, Ντέλετιτς.  
Έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Κριζμάν, Κόντορ, Χιλάριο, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Γκόλιας, Κρητικός, Μασούρας, Γιαννιτσάνης, Ναβάρο.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »