*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουλίου

See Through "Ψάχνεται" ο Δημήτρης Μπένης με τη υπόθεση των CD κατά Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη που μπήκε στο αρχείο!

13 Ιουλίου

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Μπορεί να σας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα…Ξεκινάει λοιπόν την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους 2.843 δικαιούχους του Νομού Ξάνθης. Η πίστωση των αντίστοιχων ποσώνστους τραπεζικούς λογαριασμούς αφορά το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου 2017 και πραγματοποιείται μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων (ΔΙΑΣ) Α.Ε.
Ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης ενεργοποίησαν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να καταβληθούν άμεσα τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους.
……
*Γενέθλια είχε την Τρίτη 12 Ιουλίου ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης και τα γιόρτασε κάνοντας τραπέζι στα μέλη της ΝΟΔΕ, συνεργάτες και φίλους του. Φυσικά στο fb δεν προλάβαινε να παίρνει ευχές από όλους…
……
*Τι σου κάνουν οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του «Μ». Στο αρχείο τέθηκε λοιπόν η υπόθεση με τα CD του Σαββιδάκη, κάτι που σημαίνει ότι δεν πάει τελικά κατηγορούμενος για πρώην Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ιορδάνης Ευφραιμίδης κι όπως μαθαίνω…
-Ακόμη ψάχνονται κάποιοι στην αντιπολίτευση με πρώτο τον Δημήτρη Μπένη!! Το γιατί θα σας το εξηγήσω μια άλλη φορά
……
*Κι όσο για τον Ιορδάνη Ευφραιμίδη, δεν παρέλειψε μετά την απαλλαγή να κεράσει όλους όσους τον συμπαραστάθηκαν τόσο καιρό στη «δοκιμασία» που πέρασε…
……
*Βέβαια ο Ιορδάνης την «γλίτωσε» με βούλευμα, έχω όμως την εντύπωση ότι ο νυν αντιδήμαρχος Δόμησης Κίρατζη Ερκάν κακώς νομίζει ότι έχει «ασυλία» και αφήνει την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ με τα τραπεζοκαθίσματα κάτω από το ΕΒΕ Ξάνθης και την Κεντρική πλατεία όχι μόνο να συνεχίζεται αλλά και να…. «βασιλεύει» αλλά και τα «πάντα» να «κυριεύει»!!!

Συνελήφθη 54χρονη Ελληνίδα στο Παληό Καβάλας
για πώληση εκκλησιαστικών ειδών χωρίς άδεια
Συνελήφθη την 11-7-2017 το μεσημέρι, στο Παληό Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, 54χρονη ημεδαπή, διότι ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 46 εκκλησιαστικά είδη (εικόνες αγίων, σταυρουδάκια και βραχιόλια), στερούμενη της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στη δράστιδα το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

ΔΕΥΑΞ: Έργο ζωτικής σημασίας η ολοκλήρωση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Πετροχωρίου, προϋπολογισμού 1.295.873,73 ευρώ
Ένα ακόμη έργο, της ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ, ζωτικής σημασίας, αυτή την φορά για τους κατοίκους του οικισμού Πετροχωρίου, εντάχθηκε από την  Περιφέρεια στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης 2014-2020. Πρόκειται για το έργο "Ολοκλήρωση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Πετροχωρίου", Προϋπολογισμού 1.295.873,73 ευρώ .
Με το νέο σχεδιασμό και μελέτη το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του οικισμού θα γίνει και κυκλοφορικό  με σωστότερο σχεδιασμό λειτουργίας και ποιότητας κατασκευής και θα περιλαμβάνει δίκτυο διανομής, μήκους 10 χιλιομέτρων από σωλήνες νέας γενιάς, φρεάτια δικλείδων, φρεάτιο αεροεξαγωγών και αντικαταστάσεις  παροχών υδροδότησης.
Το έργο προβλέπεται να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες του πληθυσμού για τα επόμενα σαράντα (40) χρόνια.

Στίβος: Το 4ο Γκραν Πρι της χρονιάς το Σάββατο στην Καβάλα
Το 4ο και τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν θα γίνει στην πόλη της Καβάλας, που από φέτος εντάχθηκε στη σειρά αγώνων και ευελπιστεί πως όχι μόνο θα καθιερωθεί, αλλά θα καταφέρει να εξελιχθεί ως έναν από τους κορυφαίους αγώνες της χρονιάς.
Η διοργάνωση θα γίνει στις 22 Ιουλίου και θα αποτελέσει την τελευταία αγωνιστική ευκαιρία των αθλητών μας για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.
Τους αγώνες διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και ο Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ.
Το πρόγραμμα των αγώνων θα περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα:
ΑΝΔΡΕΣ: 100 μ.-200 μ.-800 μ.-5000 μ.-110 μ.εμπ.-400 μ. εμπ.-Σφυροβολία - Σφαιροβολία - Ακοντισμός - Επί κοντώ – Μήκος- Ύψος –Τριπλούν.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 100 μ.-200 μ.-400 μ.-800 μ.-100 μ. εμπ.- Μήκος- Ύψος- Δισκοβολία- Ακοντισμός.

Αναστάσιος Τσορλίδης: Γιατί τα συστημικά 
ΜΜΕ κρύβουν τις αυτοκτονίες;
Με καταπέλτη ανάρτηση στο fb ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης αναφέρεται στην αυτοκτονία 42χρονης εργαζόμενης από τα Γιαννιτσά.
Το σχόλιο αναφέρει τα παρακάτω:
Βράζει από αγανάκτηση η Κεντρική Μακεδονία για την 42χρονη γυναίκα από τα Γιαννιτσά που έδωσε τέλος στη ζωή της επειδή ήταν απλήρωτη για 15 μήνες (Υπάλληλος στις Επιχειρήσεις Καρυπίδη - νυν πρόεδρος ΠΑΕ ΑΡΗΣ) και δεν μπορούσε να προσφέρει τα αναγκαία στην οικογένειά της και βράζει περισσότερο, γιατί τα ΜΜΕ μιλάνε για μία γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα κάτι το οποίο δεν ισχύει...
Αλήθεια...
Υπάρχει Δικαιοσύνη;;;
Αλήθεια...
Τα "συστημικά" ΜΜΕ, θα συνεχίζουν να κρύβουν τις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας λόγω της οικονομικής κρίσης;;;
(Εγώ θυμάμαι μέχρι και το 2011 πολλές απ αυτές τις αυτοκτονίες ήταν πρώτο θέμα στα ΜΜΕ. Σήμερα;;;)
Αλήθεια...
Στην Ελληνική Βουλή υπάρχει ανθρωπιά ή όλοι τους είναι όντως για τον μισθό και την καρέκλα;;;
Η γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της αλλά την επόμενη εβδομάδα όλα θα έχουν ξεχαστεί...
Δεν είναι φοβερό;;;

Μόνο θλίψη! Η επίσκεψη Γλέζου στο ΥΠΕΘΑ
και τα σχόλια μερίδας αποστράτων
Είναι προφανώς μειοψηφία, αλλά στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν βρει τρόπο να κάνουν φασαρία… Το πιο απαισιόδοξο είναι ότι διαπιστώσαμε πως στην “παρέα” έχουν εισέλθει και νεότερης γενιάς απόστρατοι… Αυτή η μικρή αλλά θορυβωδης ομάδα εκφράστηκε με τρόπο απαξιωτικό και απρεπή κατά του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος χθες γευμάτισε το ΥΠΕΘΑ ,μετά από πρόσκληση του ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα.
Στο τραπέζι μαζί τους και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων…
Τα σχόλια που έγραψαν κάποιοι στο facebook όπου πολλοί ζουν “τη ζωή που δεν έζησαν”, ήταν θλιβερά. Ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τις πολιτικές απόψεις Γλέζου δεν μπορεί λόγω αυτών να σβήνει με απρέπεια την ιστορία του. Ακόμη και το γεγονός ότι εκείνος έζησε τη δίνη ενός πολέμου. Κάποιοι από τους απρεπείς σχολιογράφους τον έχουν διαβάσει μόνο σε βιβλία… Έχει μεγάλη διαφορά.
Όσο για τα σχόλια περί της παρουσίας των Αρχηγών; Απ΄ ότι είδαμε από τις φωτογραφίες, η παρουσία Γλέζου και τα όσα είπε περί στρατιωτικής εκπαίδευσης προκάλεσαν ενδιαφέρον.Διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός ότι είδαμε τον Α/ΓΕΣ σε μία από τις φωτογραφίες να κρατά σημειώσεις…

Ο Τοπικος Οργανισμος Ε.ΣΥ. Ξάνθης 1 καταγγέλλει
νέο βανδαλισμό των γραφείων του
Ο Τοπικος Οργανισμος Ε.ΣΥ. Ξάνθης 1 στην προσπάθειά του να ενώσει όλους τους Έλληνες μόνο κάτω από την Ελληνική σημαία, στοχοποιήθηκε ύπουλα για μια ακόμη φορά από το σκοτεινό καθεστώς.
Με ανθελληνικά συνθήματα στην τζαμαρία οι εκτελεστές του καθεστώτος, υπηρετώντας τα αφεντικά τους, παίρνουν εντολές και τις εκτελούν πάντα κρυφά και πάντα στο σκοτάδι.
Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια συνένωσης όλων των Ελλήνων πάντα στο φως με σκοπό την απελευθέρωση της πατρίδας μας, χωρίς να μας πτοεί τίποτα. αντίθετα, αυτές οι πράξεις μας ενδυναμώνουν περισσότερο.
Πληροφορούμε τους νεαρούς που προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια, ότι ο τοπικός οργανισμός μας είναι ιδρυτικό μέλος του μοναδικού πολιτικού φορέα του έθνους των Ελλήνων « Ελλήνων Συνέλευσις» με κατατεθειμένα στο Άρειο Πάγο αρ. πρωτ. 6199/04.09.2015 ιδρυτική διακήρυξη, καταστατικό και προγραμματικές δηλώσεις. Τους καλούμε σκεπτόμενοι σοβαρά το μέλλον τους να εξετάσουν τις θέσεις του πολιτικού φορέα μας. Θα καταλάβουν ότι αυτό που προτείνουμε για το αύριο είναι η μοναδική αληθινή προοπτική για τους ίδιους και ότι η θέση τους είναι δίπλα μας και όχι απέναντί μας.
Ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις» με μια δυναμική 300 γραφείων σε ολόκληρη την Ελλάδα συνεχίζει τον αγώνα και θα φτάσει μέχρι το τέλος !!!
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ
 ………………..
Μετά την δικαίωση του Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη, νέα C.D ετοιμάζει ο Γιάννης Σαββιδάκης για τους Παιδικούς σταθμούς Ξάνθης…Καλορίζικα!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »