*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουλίου

Ο δημοφιλής Τούρκος τραγουδιστής Mehmet Erdem στις 18/7 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ξάνθης.

13 Ιουλίου
 Η Spider Music, κλείνοντας 2 μήνες αποκλειστικής συνεργασίας για την Ελλάδα, με τον κορυφαίο Τούρκο τραγουδοποιό Μehmet Erdem (Μεχμέτ Ερντέμ) ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τις πρώτες του συναυλίες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θράκη.
17/7 στην Κομοτηνή στο Θέατρο ΔΗΠΕΘΕ
18/7 στην Ξάνθη στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο.
Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του με τεράστια αποδοχή από το κοινό, εμπορική επιτυχία και εκατομμύρια views στο Υoutube! Στην χώρα μας εκτός από τα τραγούδια του, έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα τις μουσικές του συνθέσεις, καθώς είναι εκείνος που έχει υπογράψει την μουσική σε μερικά από τα πιο σημαντικά τούρκικα σίριαλ που έχουν παιχτεί με τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης όπως: («Πειρασμός», «Μοιραία Ελξη», «Προδοσία», «Αγάπη στο κόκκινο»). Έχει βραβευτεί επίσης το 2008  και για την σύνθεση της μουσικής στην ταινία «Deli deli Olma», ενώ για την προσωπική του καριέρα έχει λάβει αρκετές φορές διακρίσεις ως «Καλύτερος τραγουδιστής της χρονιάς» και θεωρείται ένας από τους πιο προβεβλημένους Τούρκους τραγουδιστές και συνθέτες.
Τρέφει θαυμασμό για την χώρα μας και την Ελληνική μουσική και σκοπεύει να το αποδείξει με τις επερχόμενες συναυλίες του επί ελληνικού εδάφους.
Σας περιμένουμε όλους εκεί για να γεμίσουμε τις καλοκαιρινές μας βραδιές με μουσικές από την Τουρκία και την Ελλάδα.
Μπορείτε να απολαύσετε τον Mehmet Erdem εδώ:

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »